Hmm det var visst ett tag sen..

Jag har lyckats både ha semester, kommit tillbaka från den och förträngt att jag bränt den..


Var på Sparesa i Polen, Swinoujscie, några dagar och det gör jag gärna om men nästa gång ska jag stanna längre, ta med mig mer pengar och ett par bekväma skor.. När de skrev i reseinfon om att de har allt på gränsmarknaden så skojade de inte..

Var ju inte direkt överförtjust över tanken på att åka båt så länge men Teresa lyckades distrahera mig genom att inse att hon inte hade med sig sitt pass.. med ca 1,5 timme kvar tills båten skulle lämna Ystad så började jag planera för att spendera kvällen i Skåne istället och få skjuta upp den förhatliga båtresan till dagen efter.. men inte då.. med en minut till godo så kom vi på båten..

Första dagen så fick vi bodyscrub med efterföljande massage.. När man väl kommit över att man fick ligga i ett par pappersstringtrosor, som inte lämnade mycket åt fantasin, så var det hur skönt som helst.. började snabbt planera hur jag skulle kunna få med mig massagetanten hem.. Jag menar, på båtarna så finns det ju ändå ingen gräns för hur mycket bagaget får väga.. men hon såg inte ut att vara tillräckligt vig för min väska så den idén fick jag glömma..

Sen kom jag på en annan alldeles skinande idé; att vem vill inte prova på att vara inpackad i ett folie/plast/algpaket? Hmm ja Jennie vem vill INTE bli det.. Om det mot alla odds skulle ge några fantastiska effekter så spelar det ingen roll hur underbar man än kan tänkas se ut med den doften..

Det var en väldigt blandad kompott av människor på uteställena.. allt från personer som tyckte att indianhopp borde vara den nya innedansen till fotbollskillar som är för coola för att dansa till killar som inte förstod att det är lite yxmördarkonstigt att stå och glo på någon du precis träffat som dansar när du inte själv gör det.. men ja alla är vi olika.. och gissa vilka som tenderar att fastna för mig? Tur att man hade Teresa med sig som förstod att "bända loss och springa hem" är den enda metoden som är tillräckligt effektiv ;)

Så kontentan av det hela.. åk till Polen, stanna länge, skäm bort dig med en massa sköna Spa behandlingar.. men tänk till en gång extra.. Stinker alger i Sverige så lär det stinka i Polen också.. Gör av med pengar och var inte så fyrkantig när du handlar.. hade inte Teresa stannat och köpt raggsockor mitt i sommaren så hade inte jag fått med mig fina vantar till vintern hem =)

Bidde inte så många intressanta kort men man måste ju fylla ut texten med något





Som tur var Teresa inte fullt lika rädd för stora äckliga spindlar som jag och kom överrens med den här herrn om att han hörde hemma på utsidan av huset..


 

Och hon kom också på den kluriga lösningen på hur vi skulle kunna få i oss lite kallt vin



Sen undrar jag.. om de satte upp den här skylten av ren erfarenhet på båten eller om de bara saknar tilltro till mänskligheten..?




Nelle tyckte inte det var fullt lika roligt att jag var borta på resa som jag tyckte.. när han spenderade sin sedvanliga tupplur i soffan upp och ned så upptäckte jag att han tvättat bort en stor fläck med päls på magen =/



Har fortfarande inte klurat ut om det var p.g.a. ren uttråkning/depression som han tvättat sig luftig eller om han faktiskt har något i pälsen som kliar.. så nu blir det klurande på om det ska bli veterinären nästa för Nelle eller inte..

Men inget sådant nu för nu ska jag soova.. detta underbara tillstånd =)

RSS 2.0