Saker man sett..

I fredags åkte jag tåg mot Lund/Helsingborg och hur glad var inte jag att jag satt i vagn 3 plats 59. Killen snett framför mig tittade på Spartacus (vilket jag inte visste att det var då) och jag (tror och hoppas) att jag inte är som en hysterisk fjortonåring som gallskriker på konserter men jag kan tänka mig att byta ut rösträtt och leva under antiken om folk gick runt och såg ut och var klädda så där/inte klädda

Nej då jag tycker det är bra att rösta och gör det vid varje tillfälle, sen verkar det ju visserligen gå åt skogen men man kan inte lyckas jämt..

Det var iaf lite halvt uppfriskande tyckte jag att det för en gångs skull var halvnakna killar i en serie istället för en massa tjejer.. och HA tji fick jag .. scen 2.. uppradade tjejer som hade på sig.. ansiktsmask..

På tåget hem så fick vi i vagn underhållning av en kille som pratade oavbrutet och konstant skrek "Kurva" vilket inte är någon oskyldig del av väg utan ett ganska otrevligt ord på polska.. och självklart hade han den tillhörande sjuttisen med Vodka under bordet som han underhöll sig själv med.. som tur var fick tågmästaren så småningom nog och han valde "I sleep.." istället för "bli avkastad" och det blev tyst och lugnt på tåget sista biten hem..

Tiden mellan tågresorna var skojskoj och hur kan man bli annat än trött efter en utekväll om de inte stänger förrän runt 5.. Lyckades med en låt kareoke också.. och innan tänkte jag hm.. ja men varför inte..? och väl uppe på scenen så tänkte jag VARFÖR!?
Men men jag kommer inte träffa någon där mer än Teresa och hon var ju uppe och sjöng med mig.. dessutom är det enda som finns bildbevis så..

Har blivit av med min cykel sen senast också.. så störigt.. är ju inte så farligt att promenera men det är tungt att bära allt man får för sig att handla i affären.. kanske kan jag komma med i Guinness rekordbok för längsta armarna någonsin.. Ja jag har ju hört att man ska vara positivt och sånt så vad gör man inte... ;)

Det här har iaf resulterat i att jag nu letar ny cykel.. och jag, som aldrig fått en cykel stulen innan. trodde det var jättelätt att hitta en ny.. Jag googlade iaf till slut ordet "damcykel" och ja hur glad är man inte att nätet finns så att man får reda på vilka knepiga, mindre trevliga saker människor kan välja att göra.. Men man kan ju lungt säga att han inte lär ha något problem med att hitta en "partner" med den fetischen..

Och ytterligare än en gång är jag glad och förvånad över hur normal jag är.. en cykel är just bara en cykel för mig..


RSS 2.0