*pyser*

Jag vet att man ska vara öppen för nya idéer och så dära men GAH ibland önskar jag att en del människor var lite mer som jag.. VEM kan tycka att det är en bra idé med grupparbete på en distanskurs där man ska försöka skriva ihop något genom att enbart kommunicera genom ett trådforum? *Slita och rycka i håret* Dessutom är jag tydligen lite av en textdiktator som får utslag av att man använder samma ord flera gånger i samma mening.. och sen när ingen annan tycks se problemet trots att jag påpekade det.. (Ja självklart var jag diplomatisk och sa att det bara var ett förslag men hallå!? ;)
 
Hmm ja vad ska man ha en blogg till om man inte kan pysa ut lite frustration.. och att sedan alla får veta hur onormal jag är ju bara ett plus i kanten.. eller vänta nu hur var det? Jag är en snäll och trevlig människa egentligen.. jo det är sant.. egentligen.. så länge alla bara gör som jag tycker är bäst ;)
 
Men har hittat, alternativt halvt om halvt snott en playlist på Spotify som heter "untz"  av någon flicka som tydligen visste att jag behövde lyssna på lite musik som gör att jag blir glad och vill dansa lite överallt.. till och med utomhus, när jag cyklar och sånt... Japp jag menar trots att andra människor är ute.. och kan se mig..
 
Men en liten varning är på sin plats.. för samtidigt som det finns bra musik som man blir glad av så tycks det som om hon samtidigt var sugen på lite kvinnoförnedrande musik.. så man får liksom klippa och klistra lite i vad man vill ha kvar.. Jag satt helt oskyldig på bussen här om dagen och trodde att jag skulle lyssna på en låt om Lady Gaga, för så börjar den.. men se där hade jag fel.. så springer ni på en låt som heter Gag Gag, lyssna inte på den.. för ni kommer vilja ringa dem och förklara varför det inte är okej och lägga till lite andra utvalda ord..
 
Idag hade jag klänning på mig (japp true story) och bestämde mig för en liten cykeltur.. så himla skönt väder.. funderade på att rymma utomlands.. jag och min cykel... men efter att ha fått ont i rumpan efter ha cyklat runt halva Tranås så bestämde jag mig för att cykla tillbaka hem och köpa mig en Piggelin istället..
 
Neh nu ska jag ta ett djupt andetag och ge mig på att försöka infoga ett dokument i det dära trådforumet.. Lite spännande nog så leder infoga ingenstans.. typ om man nu inte är sugen på att infoga en bild eller ljudinspelning eller liknande.. kanske borde ge upp och fota av min text eller läsa in den på hmm ja band? Håll tummarna för att jag inte är flintskallig innan det är läggdags... =)
 
 
 
 

RSS 2.0