Operation lura mig själv..

Eftersom jag självklart inte kan låta bli att erkänna saker som att jag nästan aldrig äter grönsaker för min frisör.. Yes jag antar också att hon tyckte det var ett extremt intressant samtalsämne.. så bestämde jag mig för att försöka lura mig själv att äta fler grönsaker än hm ja morötter.. Så hur gör man då? Jo man tar något som man inte tycker särskilt mycket om som..
 
 
Broccoli...
 
 
Man plockar sedan fram sin stavmixer och goes crazy tills det inte längre bara luktar äckligt utan också nu även ser äckligt ut...
 
 
Sedan rör man ner geggan i sin köttfärs och försöker ignorera att man tror sig både se och känna lukten av broccolin..
 

Och sedan smackebang är det en färdig lasagne som förhoppningsvis varken smakar eller luktar broccoli.. Så vem bryr sig om att jag nästan lyckades bränna bort hela handen, att det ser ut som tredje världskriget i köket eller att jag nu måste äta lasagne varje dag de närmsta veckorna.. Det måste ju ändå räknas som om jag äter grönsaker varje dag då?
 

 
Och ja jag har snott idén från någon som ville lura sina barn att äta grönsaker..
 
Känner mig nästan tillbaka till normal nu efter den här senaste månaden som var allt annat än en favorittid.. kan ha mina linser igen *woopwoop*, har klippt och färgat håret.. no more vilja dra något gammalt över sig... Är nästan ifatt med plugget.. (Nej det är jag förmodligen inte men klarade senaste tentan med ett fel.. japp jag är förvånad själv..)... och har i stort sett lyckats förtränga att jag nästan är uppsagd.. Och Hallihallå det är ju bokrea dessutom.. bestämde mig för och beställde hem 14 böcker.. sedan råkade jag beställa 3 till.. Vet dock inte var de ska få plats någonstans.. Men varför sluta förtränga saker när man ändå är på gång? De är ju inte ens här än.. Neh om man kanske skulle packa ihop sig och sova då.. är ju ändå meningen att jag ska upp om 5 timmar och åka till Vadstena och grotta ner mig i min C-uppsats..

RSS 2.0