*aj*

Just det.. aj i ryggen.. jag måste verkligen sluta vara så gammal, eller så måste jag kanske börja träna eller möjligtvis sluta gnälla... Kanske lite av varje vad vet jag..

Kan det vara så att mamma har haft rätt när hon säger saker som "det kommer när du blir äldre"? Jo ni förstår, mitt ena ben är kortare än det andra.. eller så är det det andra som är längre.. vad vet jag.. i skolan så skulle det inspekteras och utredas av läkaren varje år.. Nu kanske ni tror att det skiljer en si så där en halvmeter men riktigt så illa är det inte utan 1 centimeter.. MEN de skulle iaf tittas på min ryggrad och när jag gick fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Då tänkte jag.. "Hmm snacka om att försöka skapa problem när det inte finns några, men ja slipper jag en lektion så kanske du gärna få ta en kik på min ryggrad igen". Jag hade liksom aldrig ont och jag har fortfarande ingen aning om vilket ben som är kortare än det andra. (Mamma vet - ibland var jag lika sne som lutande tornet i Pisa enligt henne.. inte exakt de orden kanske men ni förstår nog =) De föreslog ändå att man kan ha någon form av inlägg i skon ifall ifall det skulle komma att göra ont i framtiden och mamma sa "det kommer när du blir äldre". (det sa hon iofs om många saker så - shit vad jag inte vill bli äldre ;). Nu tänker jag dock att kanske kanske har hon rätt och jag redan har hunnit bli äldre.. för på något sätt så verkar jag lyckas sträcka mig och grejjer i ryggen ganska ofta.. eller så är jag bara trött, gnällig och borde sova.. jag har inte riktigt bestämt än =)

Mamma (igen) tyckte att jag borde gå och lägga mig innan när jag pratade med henne i telefon då jag gäspade stup i kvarten.. det var för en ca 2,5 timmar sedan.. och då sa jag "neeh kan jag ju inte göra" mamma kontrade med "Varför inte då?".. Så nu måste jag ju självklart vara vaken bara för att.. ja.. för att jag kan antar jag.. vuxet va? =)

En sak till som är jätteaj och som jag måste skriva snabbt och aldrig tänka på mer (när jag tänker på det så vill jag liksom krypa ur skinnet) är att jag råkade riva på ett födelsemärke innan *aj* *svid' *mer gnäll*.. Bleh nu pratar vi inte mer om det..


ok


Nytt ämne..


Åt en av mina chokladmuffinsar innan..hmm ja en eller fem det är inte så noga.. men då tänkte jag åh.. gott.. underbart gott.. (Detta beror inte på att jag är en underbar bakartant utan mer på att jag är onormalt glad i choklad) "Jag måste göra fler" var min första tanke.. detta trots att jag hade 11 muffinsar kvar.. men jag blev lite nervös vid tanken på att de kanske kanske skulle ta slut.. men det har jag kommit över nu.. typ..


Har dock inte vågat smaka på mina skorpor.. mår lite illa när jag luktar på dem.. tänkte ta med dem till m och p och testa på pappa först..


Jag har fått julklapp! Som jag öppnat *dåligt samvete*.. men tack Anna, bra klapp =)

Neh nu får det vara nog, vi slutar med klappen, natti!



Kommentarer
Postat av: Anna

Varsågod! Jag såg ordet "ARKIV" och tänkte på dig. Om det skulle skita sig kan du alltid öppna antikvariat. Det verkar vara en lugn och behaglig verksamhet. Tanten på antikvariatet som jag köpte julklappen på tog typ en halvtimma på sig att slå in den. Jag hade bråttom...

2008-12-22 @ 10:27:09
Postat av: Sanna

Kul att du blivit baktant! Välkommen i gänget! ;) Varför smakar du inte på skorporna? Jag satt och åt på mina i natt, de är så goda! Haha, mandlarna ja... Jag brukar faktiskt dela varje mandel mitt itu, fast det står ju inte, så egentligen är det nog tänkt att man ska röra ner dem hela. Hittat nån te-burk än? Jag såg otroligt fina på Grandma´s i Göteborg och tänkte på dig, så om du har vägarna förbi... ;) De kanske har hemsida...! Nu ska jag åka till en loppis och köpa sista klapparna! Haha, börjar bli tunt i plånboken :) Kram!

2008-12-22 @ 12:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0