Arg?

Tyckte någon lovade att arg skulle komma snart.. så nu undrar jag, när kommer arg? Skulle behöva arg nu.. arg skulle få lamporna uppsatta och bokhyllan fastskruvad i väggen..

Jaja.. igår fick jag lite gjort i alla fall så nu har lägenheten gått från att se ut som kriget till att se ut som sju svåra år.. woohoo.. eller ja.. hmm..

Lyckades få upp en en hylla i badrummet:




Lite frusterad ett tag när jag upptäckte att jag inte hade några bits som passade skruvarna. Så då fick jag först använda en sån här:



(tålamodsprövande)

Sedan fick jag skruva i sista biten med fel bits:



Lyckades även få upp krokar i köket, blev visserligen lite snett och en ooopss blev det också men nu sitter den där:



Handlade lite på vägen hem också och då kunde jag inte låta bli att köpa en chokladkalender. Visserligen smakar chokladen blä men har inte gått ett år utan att jag haft en chokladkalender sen jag var liten (Ja jag var lite bortskämd med vissa saker) (hade en 7-8 kalendrar varje år som mamma kom in med varje morgon) (Hmm ja fast bara 1 med choklad då *påpeka*)



Köpte en tidning då man fick med en kokbok till den, då jag är bra på att köpa kokböcker som jag aldrig använder så kunde jag självklart inte motstå



Imorgon har jag arbetsplatsträff att se fram emot = huvudvärk..

..meen efter hvudvärksdagen så kommer helgen och då är jag ledig och ska sätta mig på tåget ner till Helsingborg, Teresa och Sebastian =)

Och sen efter helgen måste arg komma för då har jag massor att pyssla med.. funderar på att måla om den blåa spegeln lila t.ex... skulle passa mycket bättre (hoppas jag).. Fast plocka i ordning är väl det viktigaste.. En som funnit sig i röran är i alla fall Nelson:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0