Flyttvärk

Imorse vaknade jag med flyttvärk.. så här gick det till:

Vaknade

snoozade

somnade

vaknade

snoozade

somnade

(det här hände några gånger)

bestämde mig för att gå upp

satte ner fötterna på golvet och ställde mig upp (försökte)

*aj aj aj aj*

upptäckte att vaderna hade blivit mycket kortare under natten.. kunde ha förebyggt detta genom att stretcha dagen innan men kanske lär jag mig det till nästan gång..(troligtvis inte).. Nu undrar ni säkert vad jag gjorde igår som orsakde min flyttvärk.. eller så gör ni inte det.. men det skiter jag i för det är min blogg =)

Så alltså.. var ju ledig igår och eftersom jag ännu inte hade tömt vindsförrådet och de nya flyttar in snart så var det dags att göra det igår.. vilket resulterade i en hel den springande upp och ner för trappor med kartonger..

Ångrar nu rejält att jag inte var ute och spelade fotboll eller något när jag var yngre istället för att läsa böcker.. Då hade jag inte fått träningsvärk i benen efter att springa upp och ner i trapporna och dessutom hade jag inte haft X antal kartonger med böcker att springa upp och ner med..

På tal om vinden så var Nelle och jag inne på vinden idag och spanade (en favoritsysselsättning) (hans - inte min) var ett tag sedan sist så han idiot kelade med mig en stund av ren lycka och fortsatte sedan till att spana in förrådet och upptäckte då att det var i stort sett tomt förutom några kvarglömda rullar med tapeter vilket resulterade i lite jamningar.. 

och ja.. det är väl det mest spännande som hänt mig idag.. lovar att klättra i berg och hoppa fallskärm nästa vecka så att jag har lite mer intressant att skriva om.. eller neh.. är faktiskt höjdrädd så ni får nöja er med mycket prat om inget =)

I helgen så kommer mamma och pappa... vilket betyder att jag får hit mitt nya vardagsrums bord *wohoo* och att bokhyllorna skruvas fast i väggen.. vilket i sin tur betyder att jag kan ställa in mina böcker i bokhyllorna vilket betyder att jag blir av med 17 kartonger och äntligen kommer åt mina gaderober och kan stoppa in lite kläder/lakan/handdukar i dem.. eller bara något utav dem med tanke på att de är smala som tusan.. men då kanske jag får lite rum i de stora gaderoberna och kan ställa in en byrå och hyllor så att jag får lite ordning och redan i livet.. 

Neh kanske dags att gå och lägga sig då så att man är redo för all spänning i livet..

Kommentarer
Postat av: Kristofer

Du är verkligen specialist på att skriva uttrycksfullt om fullständigt vardagliga händelser : )

2008-11-19 @ 09:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0