Remember me?

I lördags var jag hemma och hälsade på föräldrarna, syskonet och så klart momo =)  

Hade mina bruna linser på mig och mamma visste ju redan om det men frågade pappa om han tyckte att det var något som var knasigt med mig och hans förslag var strumporna.. hmm.. ok? Efter ett tag så pekade jag på ögonen och efter en stund sjönk det in att jag hade en annan ögonfärg.. Lite senare kom storebror hem och jag frågade honom om det var något som var annorlunda.. han funderade lite och kom fram till att jag måste ha klippt mig.. (vilket jag faktiskt har sedan jag var hemma senast så lite pluspoäng ändå) Meeheen sen så sa han.. "Hade inte du hår ner till ryggen eller något innan?".. Hmm jo.. för 10 år sen kanske.. så jag har kommit fram till att skulle jag nu av någon anledning bli kidnappad eller liknande så är det nog bäst att jag lämnar en lapp hemma med beskrivning på hur jag ser ut..annars lär väl ingen hitta mig..

Försökte ta ett kort på hur det ser ut.. men då jag inte ville ha en blixt i ögat så gick det inte så bra...



För några dagar sedan så räddade jag en nyckelpiga från Nelson.. Såg att han satt och luktade på någon prick på golvet så jag gick för att kika var det var och då var det en liten nyckelpiga.. Tog upp den på ett papper och satte den i fönstret för jag tänkte att om jag tog ut den så skulle den säkert frysa ihjäl (hallå vad kan jag om nyckelpigor liksom =) Lite senare på kvällen när jag satt i soffan så såg jag att Nelle låg och stirrade upp mot lampan.. och då var den där, nyckelpigan.. Den gick på utsidan av lampan.. och sedan.. gick den IN i lampan.. och tvärdog.. ja vad säger man..

Visade förresten min onda häl för pappa i helgen.. tänkte att han kunde komma med ett utlåtande.. han sneglade lite ointresserat på den och tyckte inte att den såg ut att trilla av eller något annat allvarligt så vet fortfarande inte vad jag lider av.. Sa till mamma också att jag hade ont i hälen och då sa hon att någon hon kände hade fått hälsporre.. men hon visste inte vad det var eller hur det såg ut så ingen hjälp där heller.. jaja vad är en bal på slottet..

Blev lite glad på alla hjärtans dag.. för i torsdags när jag skulle lägga på mina alla hjärtans dag kort på brevlådan så upptäckte jag att kortet till mormor var borta.. och var på väg till jobbet så hann inte gå tillbaka för att se om jag tappat det.. kikade på väg hem från jobbet men hittade inte kortet någonstans.. så kom fram till att en av tre saker kunde hänt.

1.  De andra 2 korten hade ätit upp det 3e utan att jag märkt det

2. Skrapbilen hade skrapat upp det i en snöhög

3. Någon hade hittat kortet och satt hemma med det och inbillade sig att de hette Siv och hade ett alldeles underbart barnbarn någonstans ute i den stora världen


Men när jag kom till mormor på lördagen så låg ju kortet där på bordet =) Så någon hade hittat kortet och lagt det på lådan.. Tack =)

Kikade på en dokumentär igår innan melodifestivalen som handlade om att en kvinna från England åkte och besökte en stam med indianer i regnskogen.. och under tiden hon var där så var det en man som var ensam då hans fru hade lämnat honom för ett liv i civilisationen 10 år tidigare.. Han var intresserad av den här kvinnan från England och gjorde allt för att imponera på henne.. han jagade varje dag och kom hem med alla möjliga djur till henne som han ville att hon skulle bli överlycklig över och laga till.. så enkla är killar.. fast för att vara rättvis så får jag nog säga att tjejer kanske också är rätt så enkla med tanke på att hon faktiskt blev imponerad och uppskattade hans intresse..

Sedan blev de gifta (utan att hon riktigt visste om det) (det gick nämligen till så att de äldre bestämde vilka som skulle gifta sig och sedan så lade sig mannen i en hängmatta tillsammans med kvinnan och de äldre sjöng en sång för de båda och sedan när sången var slut så var de gifta). Lite oroväckande att det kan vara så lätt att bli bortgift.. Men å andra sidan är det för kallt för att sova i hängmatta i Sverige på vintern så ingen idé att oroa sig..

Slutade dock med att kvinnan reste tillbaka och mannen lovade att han skulle leva ensam tills hon kom tillbaka och att han skulle tänka på henne varje dag.. trots att hon sa att hon troligtvis inte skulle komma tillbaka.. lite sorgligt ändå.. 

Hittade förresten en gammal bok på loppis och en bunt med ramar så blev lite bilder uppsatta sen ändå så dags att utforma en ny plan..





Neh nu ska jag ta mina ömma ben och gå och lägga mig.. träningsvärk... det är mina triceps i benen som ömmar.. vem visste att man hade triceps i benen också? Hmm jo pappa uppenbarligen eftersom det var han som sa det.. men ja.. man lär sig nya saker varje dag.. kanske inte alltid helt viktiga saker men ändå.. kanske har nytta av det någon gång =)

Ett ömt godnatt till er alla! =)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Du har till och med qvadriceps i benen! Vilken vänlig människa som lagt ditt kort på brevlådan! Haha! Skrattade åt sin brors kommentar...! Jag tror också du ska fixa en beskrivning ;) Trivs du bra i dina bruna ögon? Kram

2009-02-17 @ 21:07:03
URL: http://tygtokan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0