Hej kolhydrater!

Nu har jag varit hos dietisten igen och hon tyckte att jag tagit i lite väl hårt när jag slutade att äta potatis/pasta/ris och bröd helt.. men det var ju hennes idé *suckar och frustar*.. då kunde hon väl sagt.. testa det här.. men du kan väl halfas:a idén lite.. inte va så seriös..neh nu ska jag inte vara sådan.. hon är snäll och gullig.. och det var sköönt att hon sa att jag inte skulle fortsätta vara så hård.,. inte för att det var så jobbigt egentligen att äta så men jag har mått MER illa.. hela dagar, flera dagar i rad + huvudvärk.. och jag är ju nog krånglig som det är med saker som jag inte äter om jag hälsar på hos någon ;)

Och på tal om det.. dietisten tyckte att jag skulle testa en müsli alternativt skorpor som heter magiform som tydligen ska vara bra.. skorporna som jag siktade på är inte att finna någonstans.. tur är väl kanske det för jag skulle isf äta 6 stycken om dagen.. 6 stycken? Ja.. blir det så så får jag väl ringa till jobbet och säga att jag behöver gå ner i tid .. måste vara hemma och äta skorpor.. mm så är det..  Hmm ja sidospår.. hittade müslin iaf och ja självklart var det ju banan i den.. flybläochkräks.. och frågade då min kära mamma som var med varför man i hela friden alltid ska ha i banan.. varpå hon säger "Ja men Jennie det är faktiskt väldigt många som tycker om banan".. pöh! kan jag väl inte tänka mig.. jordgubbar hade jag väl kunnat förstå.. de ser ju åtminstone goda ut.. synd bara att de inte smakar något vidare.. jo jag skrev det.. inget vidare.

Hmm ja jag vet det har blivit väldigt mycket skriv om mat nu på sista tiden.. kan tänka mig hur ni sitter där och tänker. "jahaja.. gör hon inget annat än äter, tänker på mat, plåtar och sniffar på katten.."

Och jo det gör jag faktiskt.. tog bara lite tid att komma på vad jag tänker på för andra grejer ;)

Tänkte att jag skulle beta av lite aktuella ämnen.. svininfluensan t.ex. jag säger bara.. fågelinfluensan.. ja just det.. är det någon som kommer ihåg den? Neh knappt .. så kanske kan vara dumt att stressa upp sig i onödan.. därför jag i stort sett aldrig kikar på nyheterna på tvn.. (säger vi) bättre att läsa tidningar på nätet så kan man solla bäst man vill.. Häromdagen så kikade jag på nyheterna på tv och det är väl klart att folk blir uppstressade! Satt nästan själv med hjärtat i halsgropen efter att ha kikat på inslaget om svininfluensan (iofs mest för att de hotade med att alla skulle vaccinera sig.. spruta.? jag? Nah..). Kom dock fram till att man inte kan gå runt och stressa upp sig för att man kanske blir träffad av blixten eller dör av svininfluensan.... Nu menar jag inte att man behöver springa upp på första bästa berg när det börjar åska och blixtra eller att man låter någon nysa på handen och att man sedan petar sig i ögat efter det men man kan väl ägna energin åt något annat under tiden eller bara vara glad för att man faktiskt fortfarande lever och hitta på något trevligt istället..  Hmm blev visst lite präktigt.. ska jag säga som sitter i soffan och bloggar mitt i natten ;)

Hmm ja sen kommer jag inte ihåg så mycket mer från nyheterna får jag säga.. men det här är inte något man läser varje dag: Dvärgbrottarna drogades till döds. De kända tvillingarna tros ha rånmördats av 65-årig kvinna som låtsades vara prostituerad.

Ja.. där har du något att vara rädd för.. fast kanske mest om du är dvärg och dras till 65-åriga prostituerade...

Vill ha just nu boken "How the other half lives" av Jacob Riis.. bilder man dras in i och intressant skildring av hur livet var för människor i New York i slutet av 1800-talet. Åh.. tänk om man hade semeser så man kunde suttit hemma och grottat ner sig i släktforskning, historia och böcker.. Ja se där nu vet ni kanske inte så mycket om vad jag gör men iaf något om vad jag önskar att jag gjorde.. och något jag borde göra.. som vanligt är..tadaaa.. att sova


Natti



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0