Klockan är snart 2

Och det gör inget att jag inte gått och lagt mig trots att det är min jobbhelg och trots att jag skulle börjat tidigt imorgon för jag fick helt oväntat ledigt i helgen..  *Jättesmile*

Har inte planerat och göra något och slutar det med att jag rullat tummarna hela helgen så gör det inget för jag slipper gå upp klockan 6 på morgonen och bara det är ju nästan värt att ge bort värdefulla kroppsdelar för att undvika  =)

Härom natten drömde jag att jag var och röstade.. men rummet där man hämtade lapparna och där man klistrade igen kuverten var nersläckta och det var helt omöjligt att lista ut vilket parti som stod skrivet på lapparna man tog och jag vågade inte rösta ifall jag skulle lyckas grabba tag i en Sverigedemokrat lapp.. Ja nu vet ni vilka jag inte kommer rösta på iaf..Huvvaligen..

Jag minns inte att det var så mkt reklam i tidningar om de olika partierna förra omgången som det är i år men kanske har jag helt enkelt förträngt det.. Det börjar dock irritera mig med dessa små annonser och stora plakat med alla möjliga slogans.. Är det verkligen någon som påverkas att rösta i någon som helst riktning bara för att man ser ett reklamplakat och borde man verkligen få ha rösträtt isf?

I en annons för att man skulle personkryssa en gubbe från Sverigedemokraterna så stod det "Jag säger vad du tänker".. Öhm.. Nej? Kanske tror han detta och jag borde ringa till honom och berätta att det inte stämmer och att det han säger inte ens hör hemma på samma planet som där mina tankar befinner sig.. Jag menar vill ju inte att han ska behöva ställa upp i onödan..

Och till en helt annan farbror som kan tänkas tillhöra den där andra planet som de flesta människor inte bor på.. Han som vill bränna Koranen i USA.. Och egentligen är det inte han som gör mig mest upprörd utan att media ger honom någon som helst uppmärksamhet.. Hade de inte gjort det så hade ingen mer än hans grannar som fick sina åkrar nerbrända vetat vem galningen med tändaren var..

Gah blev sugen på att slå i mig en vinare men det funkar ju inte.. man är ju vuxen och förnuftig.. Dags att stänga ner Spotify och släcka ner och nana.. bara en låt till...


Egentligen visste jag ju..

..att man aldrig ska säga "tänk om det här inträffade eller om det där hände.." Tänk om brukar ju vara lika med..

Jag har aldrig tyckt om att pilla och ha mig i ögonen och det tog många långa år innan jag vågade mig på linser.. det är enligt min åsikt inte meningen att man ska se hur det ser ut där under ögat eller bakom ögonlocket.. och nu var det så att den dök upp.. meningen jag aldrig skulle sagt:  "Tänk om linsen försvann bakom ögat"... och ja imorse stod jag helt oskyldigt och petade in linserna som vanligt för att sedan sminka mig.. blundade.. på med lite foundation.. öppnade ögat.. och hmm... högra linsen var puts väck.. och då menar jag inte borta som i "den kanske ligger någonstans i handfatet men jag är alldeles för närsynt för att upptäcka den".. utan mer som i.. "dör jag av panikångest nu så kommer jag bli begravd med den..". 

Men lugn (jag börjar närma mig det tillståndet så smått själv).. linsen kom självmant ut efter hysteriskt ringande, runt trampande i lägenheten, maniskt blinkande och försök till frampressande av tårar i inbillning att detta skulle skölja fram linsen.  SÅ efter lite hyperventilerande i soffan och arbete med att få till ett hyfsat ansikte så kom jag iväg till jobbet, om än något sent.. Kan dock inte påstå att jag minns så mycket av dagen..

Tur att man har en sådan förmåga att hantera kriser.. Jag förstår om ni inte väljer att ta med mig som enda person till en öde ö (Gör det inte, jag kommer med största sannolikhet att springa rakt ut i vattnet, fastna i ett hål, snubbla, skrapa upp knät, blöda och bli hajmat).

Det visar sig dock att jag inte är ensam om att göra konstiga saker i pressade lägen.. läste om en kvinna som fastnat i en skorsten, och dött, då hon försökt ta sig in till sin älskare. Anledningen till detta ska ha varit att han börjat undvika henne och det var enda sättet för henne att ta sig in i hans hus.. hmm.. jag som är lite nyfiken kan inte låta bli att undra vad steg 2 för henne hade varit när hon väl kommit in i huset.. eller ja hela medvåldtamigininågonshussomintevillvetaavmigochdettagenomskorstenenfördetkännshurlämpligtsomhelst kan ju indikera på att hon inte hade något steg 2 i sin plan.. Neh jag tycker att hon skulle gjort som  en italienska affärsman valde att göra. Han lät tillverka en docka i naturlig storlek som såg exakt ut som hans förre detta flickvän. Kanske inte mer normalt men att andas är nog så viktigt..

Puh, håll tummarna för att saker och ting håller sig på sin plats imorgon =)


RSS 2.0