Tänka sig

Jag som trodde att semester skulle vara avslappnande.. ha! hur fel hade inte jag.. Just nu har jag haft semester i 6 timmar och jag är redo att lägga mig på golvet och gråta av stress/trötthet..  Har spenderat i stort sett alla mina lediga timmar på att leta boende till resans 3 sista nätter i Frankrike.. och det går inget vidare.. och vi reser på tisdag.. m.a.o. så det är nu och morgondagen som gäller..  bestämde mig för att jag inte lär få något svar på de förfrågningar jag skickat ut nu och ringa på natten är ju inte så lyckat så då bestämde jag mig för att packa lite grann.. kanske kommer känna mig lite lugnare om jag får något mer gjort innan jag går och lägger mig..

Imorgon ska jag nämligen tvätta, städa, göra mitt bröd som inte är bröd, packa, ladda alla batterier, handla mat t. resan, köpa nattlinne, köpa midsommarstång, sopsortera, rensa ur kylskåpet, vattna blommorna m.m. m.m. för att sedan åka till Nässjö allra senast klockan 7  + stressa över flygandet.. ja men vad gör man.. man kan ju inte gå sönder.. eller?

Idag på vägen hem från jobbet så fick jag höra att Gud älskar mig och att han vill ha umgänge med mig.. hm.. lite oklar över vad umgänges delen innebär får jag säga.. får ringa frälsis och kolla.. det utlovades iaf villkorslös kärlek och det är ju alltid trevligt

Fasiken också.. jag är HUNGRIG.. har blivit konstigt med mat idag och sen blev jag hungrig sent och då tyckte jag att det var lite sent att äta (btw jag åt pasta idag.. men ingen annan dag och ja.. lite ursäktad är jag väl idag? =)+ att jag satt klistrad framför datorn men nu är jag liksom väldigt hungrig och hur lätt är det att somna när magen gör ont? Dessutom måste jag ju packa lite mera.. eller ska jag sova?

Tur att man har ca en vecka semester till efter resan så att man hinner återhämta sig från den första veckans semester ;)

Åh.. såg sötaste hundvalpen på expressens hemsida nu.. neh jag ska inte byta ut Nelle.. av någon anledning så drabbas jag alltid av ett ofantligt behov av att gosa med Nelson när jag ser söta djur eller om det är någon som är taskig mot djur

Nehe.. jag vet.. ni har rätt.. varför sitter jag här och skriver en massa meningslöst när jag borde göra allt annat än detta.. prioriterar lite underligt när jag är stressad ;)

Natti!


Laserstrålar

För ca en vecka sedan var jag hos en dietist.. de senaste si så där 10-11 åren har min mage hatat mig lite grann och visat detta genom att då och då göra mig illamående m.m. vilket resulterat i att jag nu var hos en dietist för att se om hon kunde hjälpa mig.. och hon hade lite funderingar på vad hon tyckte jag kunde testa för att se om det kunde göra någon skillnad.. en av sakerna var att hon tyckte att jag skulle minska drastiskt på att äta potatis/pasta/ris.. ja helst inte äta alls.. och hellre äta knäckebröd än bröd... en annan var att sluta dricka cola och sedan börja dricka proviva och vispa i lite husk i det hela..  Vad jag inte riktigt fattat innan var att det så klart kommer bli ett uppföljningsmöte.. *suckpuststånkochstön*.. Ja jag vet att det hela är bra och positivt och hela den här grejjen men det är svåårt att ändra sina matvanor.. svårare än jag trodde..


Jag valde att sikta in mig på proviva, husk och mindre kolhydrater... (Sluta med cola kändes mer än svårt att starta med (japp beroende) så jag tänkte att om jag fixar alla de andra sakerna så kanske hon inte rynkar alltför mycket på pannan *hoppashoppas*). Innan jag började så hade jag föreställt mig att problemet som skulle dyka upp var att komma på saker att äta med tanke på att de grönsaker/frukter jag tycker om går att räkna på 1 hand.. och neh.. jag skojar inte här.. 1 hand.. 5 saker max...

Och mycket riktigt visst var det så.. svårt.. hjärnsläpp.. men lite grejjer kom jag ändå på men vad jag dock inte hade väntat mig var.. HUMÖRET.. neh.. efter dag 1 så hade jag tröttnat på maten helt.. trist.. inte så gott.. ville äta något annat.. spagetti, en potatis.. vad som helst utom kött och grönsaker.. och ja.. det har väl lite hängt i sig får jag säga.. idag var jag redo att klubba ner någon och sno deras kolhydratsfest till matlåda.. Men jag bestämde mig för att lite socker säkert kunde dämpa mina våldsamma impulser så efter jobbet inhandlade jag lite laserstrålar och jordgubbsmattor.. och GOTT, precis vad jag behövde för att gå från mordbenägen till normal.. puh.. och nej jag inser att dietisttanten säkert inte menade att jag skulle äta kött, grönsaker och ett berg med godis.. men.. hon menade säkert inte att jag skulle slå ihjäl någon heller.. så.. ja... hmm.. håll tummarna för att jag inte känner ett behov av att medicinera mig med socker varje dag.. vill ju inte se ut som en valross i min nya bikini..

Tur att jag inte slutade dricka cola på en gång.. räcker med lite abstinens i taget får jag säga..

Intressant att vem som får rösta.. till och med en flicka som dämpar sina psykotiska impulser med laserstrålar.. ja visst är Sverige underbart.. lite halvsurt med fotbollen dock.. japp..  jag tittade.. och jag är så där att jag blir irriterad när folk börjar ge upp även om Sverige ligger under.. och det bara är några minuter kvar.. hoppet brukar hänga kvar hela vägen..
Jag har en tendens att fråga en hel del också.. för att liksom dryga ut springtiden.. när de liksom inte är så nära mål.. detta är speciellt populärt hos familjen.. (pappa, storebror).. tålamodet är ändå förvånadsvärt högt trots frågor om vad de gör om de behöver kissa under tiden de spelar, om de får ha långbyxor om de vill osv.

Och hallå.. vem hade inte bytt tröja framför kameran om man hade muskler som Zlatan? Neh jag menar det..  har hänt mig en gång.. neh inte att jag kände mig så vältränad att jag ville byta kläder inför kamera men av någon lustig anledning så har jag bytt kläder under en fest.. och killkläder är fruktansvärt mycket skönare får jag säga.. men det var längesedan nu..

Och vem har bestämt att det inte ska vara några träningspass under sommaren? va? Jag som precis börjat..  hur är det förväntat att jag ska fortsätta träna själv under sommaren? va? Förstår de inte hur svårt det är att arbeta in en god vana? Och hur liten chans det är att jag fullföljer att göra en massa armhävningar m.m. om ingen gapar om att man inte får ge upp? Oschysst värre tycker jag..

Neh dags att sova så jag kommer upp i hyfsad tid imorgon.. hade tänkt försöka arbeta in vanan att jogga en kortis om dagen istället (haha ja precis)(ok någon gång i veckan då.. typ..)


Ångest?

Jag har nog inte riktigt förstått att det är sommar... nu.... igår när jag slutade klockan 22 och cyklade hem så fick jag lite ångest för det var så ljust ute så att jag för ett ögonblick inbillade mig att jag råkat gå hem för tidigt från jobbet... men så var det ju inte.. det är ju sommaren som börjat utan att jag riktigt har koll... Detta trots att min utetermometer stod på 53 grader för några dagar sedan..

Något som jag definitivt borde ha ångest över är att det idag är den 4 juni.. Jag åker till Frankrike den 16e och vi har fortfarande ingenstans att bo under den veckan.. ja ni förstår.. om jag hade insett att det verkligen är mindre än 2 veckor kvar så skulle jag just nu antagligen ha full panikångest.. men inte då .. här ligger jag i soffan.. lite avslappnad och det börjar så smått sjunka in att det här nog kan bli ett problem.. men ja.. det löser ju sig.. eller?

Något som jag hade ångest över var avsaknaden av bikini.. och egentligen bikini underdel.. och jag har då aldrig hört om någon som är bottomless på stranden så därför bestämde jag mig för att det var dags för den där turen till Linköping.. hoppet om att hitta en bikni var stor..efter att ha trampat runt i 6 timmar på stan så var hoppet nere i obefintligt, fötterna ömma och jag bestämde mig något surt för att åka hem igen och för att jag inte alls gillar att bada längre..

På tåget som var något fullt så bestämde jag mig för att sätta mig bredvid en äldre herre som löste korsord.. borde vara ett säkert kort tänkte jag..  Eftersom det var full pollensäsong för mig så försökte jag att diskret snyta mig utan att se smittsam ut.. inte det lättaste när ja..hmm.. vad det nu är som tillverkar slem i kroppen hade fått helfnatt.. men efter att ha snutit mig otaliga gånger så började jag äntligen få tillbaka mitt luktsinne.. *wohoo* hann jag tänka i säkert en halv sekund.. innan jag upptäckte att det var något som luktade öl/svett/kiss i närheten.. först så slängde jag lite misstänksamma blickar mot farbrorn på andra sidan gången som verkade ha en påse full med öl.. för att sedan inse att den stillsamma korsordslösande farbrorn bredvid mig inte satt och smygdrack vatten utan.. ja just det.. öl..

Efter några dagar bestämde jag mig för att jag visst gillar sol och bad.. och... här insåg jag också att eftersom jag kommer att behöva en bikini för att sola och bada i så kan det ju innebära att det är varmt övrig tid också.. ångest.. har jag några sommarkläder? Är det något som passar? behöver det strykas? Och.. var är de? (kläderna vill säga).. Som tur var så lyckades jag efter lite runttrampande på stan hitta både en bikini och en klänning.. *yeay*.. att jag inte kunde ha någon bh på mig kändes som ett mindre problem just i provrummet och jag hittade dessutom någon klistrapå historia som skulle fungera som bh.. ja vi får väl se.. har jag ingenstans att bo så kan jag väl leva lite farligt klädmässigt också ;)

Ytterligare en sak jag får tillägga på min lista.. "Jaggillarattvaratjejmeniblandönskarjagattjagvarkille" .. Killar behöver i mindre utsträckning tejpa kroppsdelar..

Ni är förresten hur välkomna som helst att lämna fördelar med att vara tjej alternativt nackdelar med att vara kille så att jag inte  bestämmer mig för att jag har fått nog och utför ett könsbyte när jag ändå är utomlands.. fast då skulle jag ju iofs behöva leta reda på badbyxor.. och sen får man ju inte sola ärr heller..nja.. ni behöver nog inte vara oroliga ändå när jag tänker efter..

Avslutar med lite Vadtusanärdethär-ångest.. idag bestämde jag mig för att jag hade tid att träna.. och satte upp mig på ett pass som jag inte hade någon aning om vad det var.. och på väg till omklädningsrummet så gick jag förbi rummet vi skulle träna i.. och.. Vad gjorde alla de där jättestora bollarna där inne? Undrade jag så smått nervöst.. Sedan hörde jag prat om armhävningar liggandes på bollen..  och bilder av hur jag våldsamt drog i backen började fylla min fantasi..  Det kändes dock bättre när passet började med att lokalen släcktes ner till bara mysbelysning.. och ja jag överlevde armhävningarna på bollen.. men vissa övningar var jag lite skeptisk till.. stod där och viftade och undrade varför instuktören väste fram att vi skulle kämpa på.. Hmm... borde det här var jobbigt? dök då upp.. och jag kom fram till att jag antigen har fått en massa starka muskler (trots att de inte syns) eller att jag gjorde helt fel..

Ja jag vet... osynliga starka muskler är inte helt troligt.. så jag får väl försöka klämma in lite träning imorgon igen..

Nu ska jag störa Nelson sköna sömn med lite musik och dans i soffan för att fira 2 kommande lediga dagar..

Ha de!


RSS 2.0