Överlevde..

.. första dagen på jobbet men gick allt lite trögt och ljuger inte om jag säger att jag längtar till min lediga helg =)

Känner mig lite halv ond.. Har ett getingbo precis bredvid balkongen och jag kan inte öppna dörren utan att de flyger in i lägenheten.. De är lite halvslöa till och från och Nelle tycker att det är riktigt spännande med getingar på golvet vilket inte är så bra.. Grannen upptäckte själva boet och uppmanade mig att ringa hyresvärden vilket jag gjorde.. och nu känner jag mig ond.. boet är inte borta än men misstänker att Anticimex inte kör på metoden snällt flytta på boet utan mer gasa ihjäl.. och de stackars stickisarna har ju inte gjort mig något.. egentligen.. tror jag kan vara bra material för en sån där religon som inte vill döda något.. eller hmm ja.. bortsett ifrån att jag äter kött då.. ja..


Apropå inget alls.. såg en dokumentär om Nordkorea för ett tag sen.. och jag vet ju att det är helt koko där men ändå.. fascinerande och tragiskt hur sjukt det är.. inte tycks det hjälpa att alla Kim gubbar som styr landet trillar av pinn för det dyker bara upp en ny lika knäpp ..  Man får vara glad för att man inte straffas med arbetsläger för något ens mormors far gjorde som inte var okej.. typ råka säga något regimkritiskt som att maten inte räcker (sen att man svälter är en annan femma.. man får ju helt enkelt se till att göra det i tysthet). Ja om man inte vill känna sig ansvarig för att alla i ens familj hamnar i arbetsläger.. OCH du måste alltid se till att vara överväldigande tacksam till vilken Kim gubbe som nu styr även om han inte haft det minsta att göra med det som du är tacksam över.. Ja för är du inte extremt tacksam eller om du inte är förtvivlad nog när en av Kim gubbarna trillar av pinn så hamnar du i arbetsläger.. men var inte orolig.. enligt Nordkorea finns det ju inga arbetsläger.. jäkla google maps till att ljuga så dära.. dessutom är ju allt fantastiskt, fluffigt och bra.. sen att det kommer fram att miljontals människor svultit ihjäl måste ju vara något fel.. eller så är det med största sannolikhet USAs fel.. japp.. Har man nu då turen att inte befinna sig i Nordkorea så bör man tänka en eller två gånger innan man gör affärer med dem då deras syn på affärer är att motta produkten och sedan inte riktigt förstå varför den andra parten vill ha betalt när de får äran att göra affärer med Nordkorea.. men inte ska man vara känslig.. de är ju bara skyldiga exempelvis Sverige 2,6 miljarder kronor..

Nej dags att sluta avreagera sig.. måste ju spendera minst någon timme vaken tid till med att inte göra något vettigt.. man vill ju inte gå och lägga sig så det blir en ny jobbdag ;)

Neeeeeeej...!

Ja precis, sista dagen på semestern är här och det känns väl si så där för att uttrycka sig milt..

Idag var mamma och pappa på besök och vi fick den brillianta idén att åka till Torpön och fika.. ja vi tilllsammans med 43875374583478 andra människor vill säga..
  då det var kö långt utanför restaurangen kändes det inte så lockande längre men som tur var så var kön till glassen betydligt kortare =) OCH minns ni sånt där godis som fanns när man var liten som smällde/knäppte i munnen? Sån fick jag som topping och... ja det är lite roligt när man är 31 också faktiskt..


Har ont ont i huvudet, ryggen och det tjuter i örat.. Vet inte om det beror på att jag är gammal, håller på och blir sjuk eller har sovit alldeles för lite.. Hoppas och tror på nummer 3 iaf..

Hittar för mitt liv inte min kalender och orkar inte leta heller om jag ska vara ärlig.. så ligger i soffan och känner mig allmänt stressad över att jag inte har någon aning om jag vad jag missar för viktiga saker framöver.. Ska på massage någon dag i augusti men det går ju alltid ringa och ta reda på annars har jag noll koll.. kan ju alltid hoppas att det inte var något viktigt.. eller ja kanske bättre att hoppas på att jag hittar kalendern snart istället.. men det känns som om det krävs lite ansträngning blandat med hoppet..


Nu är det iaf i stort sett klart att jag ska börja plugga till hösten.. ska bara registrera mig på kursen i höst men det ska inte vara några problem.. så från mitten av september är jag tjänstledig och kommer plugga på heltid och jobba 2 dagar i veckan så att jag inte behöver leva på smulor.. Nelle uppmuntrade mig starkt till detta då han har ett dagligt blibortskämdmedgodisbehov...
Så nu blir det till att inhandla/låna massa massa böcker som jag ska tvinga mig att läsa samtidigt som jag har massa böcker att snegla på som jag VILL läsa.. har rensat pappas bokhylla på Leif G W böcker.. för att vara ett fan så är det rätt dåligt av mig att bara ha läst en av hans böcker så var något att ta tag i..

Neh nu dags att njuta av mina sista timmar semester.. Jao..

RSS 2.0