Nyss var det tisdag

Läser just nu om antiken (Nej jag är inte färdig än trots att jag borde vara det *ångest*) men då var det ett stycke om slavar och hur de inte sågs som mänskliga osv och då kom jag att tänka på den här bilden som togs på en semester i Grekland. Ja det händer att jag går på museum, på semestern trots att det är stekhett... Har ingen förklaring till varför men nu har jag ju en anledning till att visa en av bilderna för er =)





Och tänkte att himla oschysst av dem att tillverka en sån karikatyr men sen tänkte jag att tänk om han faktiskt såg ut så på riktigt (nej det här har inte upptagit en stor del av min dag så ni behöver inte bli oroliga =).. Inte snällast att anta att det ska vara någon form av hån mot personen som avbildas.. fast samtidigt så tror jag att när man dör så är man just det - död. Så ja.. hmm tappade tråden någonstans men slutsatsen ska väl vara han är med största sannolikhet död sedan länge och skulle jag nu ha fel så kan han säkert inte svenska ändå.. *hoppas* ;)

Låter ju kanske lite halvtrist att tro att när man dör så försvinner man, hade ju varit trevligare om det var mer som ja.. Super mario bros kanske där man får ett nytt liv om man dör fast då hade man ju startat om på samma bana/liv och det tror väl inte de flesta.. eller jo.. skulle kunna vara en form av reinkarnation.. fast då borde han dykt upp som en eldspottande blomma eller något i stället.. eller så skulle det kunna vara som om om man kommer upp till en ny level.. och det representerar vad man nu kommer vidare till.. hmm.. ja.. ledsen analogier verkar inte vara min grej.. dök upp ännu mer konstigtheter i huvudet som.. när jag var liten så tävlade vi om vem som kunde köra en bana snabbast bl.a. och då kan det vara.. att det kan gå illa om man skyndar igenom banan/livet för det var ju större chans att man dog då än om man körde banan lugnt och säkert..

Ähum.. är ledsen.. ska aldrig jämföra döden, eventuellt vidare liv med ett tv-spel mer.. men ja utan att bli alltför morbid nu så tror jag att man är borta men finns kvar för att vi minns dem och ja det räcker för mig... (behöver ju inte springa runt och oroa mig för att att jag kommer brinna i helvetet (kanske borde göra det efter det härdock =) eller dyka upp som en fågel eller något (är både höjd och flygrädd =P)).

Blev allt lite sugen på plattformsspel nu..

Tänker definitivt skylla på att jag har sovit för lite i natt om ni undrar...  =)

Och för att ta upp något helt annat.. läste för en liten stund sedan på expressen om Michell från England som får orgasm ca 300 ggr per dag på grund av någon "åkomma" och men ja.. hur har hon tid? Hon kanske iofs inte har så mycket val.. men.. Går det att ha något jobb då? Får hon sjukpension? Är hon kanske otroligt bra på att dölja det och kan jobba ändå? Kan ju inte vara lättast att koncentrera sig.. hmm ja det tål att kluras på..

Neh nu är det nog bäst att jag går och lägger mig innan det blir mer yr här..

Natti! =)


Rock the night

Ibland är Nelson och jag så lika.. eller mja.. ibland så beter vi oss båda som 5 fast Nelson är något äldre och jag ytterligare en skvätt äldre än han..

Ibland så tycks jag hamna i en ond cirkel.. tittar på tv-serier som permanent tycks vara ledsamma vilket gör att man känner sig lite nere.. varför kan man aldrig bara.. jaha trist för dem.. men det är ju inte på riktigt så lite fånigt att de sitter och lipar.. neh så funkar det inte.. man lever sig in lite i det hela och känner sig sedan helt plötsligt lite nere.. och då lyssnar jag på musik.. fånig musik.. larvig, glad och lite sprallig musik och då vill jag feesta.. problemet är att detta inträffar allt som oftast så sent att är inte alla uteställen redan stängda så kommer de att vara det tills jag hunnit sminka mig och klä på mig igen.. illa..  och eftersom jag är lite 5 så lär jag mig ju inte och kommer väl inte göra det anytime soon.. =)

Och nu så behöver jag lite hjälp med att räta ut frågetecken.. för ett tag sen så var jag i affären.. och då såg jag lypsyl och tänkte.. just det.. det behöver jag ju! och det enda som inte var färg på var för att motverka att läpparna blir gamla/ser gamla ut.. hmm jag vet inte.. har jag missat något? Måste jag nu oroa mig för att läpparna kommer att se gamla ut? Och ytterligare en sak.. när man tränar så tränar man bl.a. axlarna.. och ok muskler lite här och där kan vara hälsosamt och bra har jag tänkt men förra gången så sa träningstanten när någon inte var så pigg på att träna just axlar att "Ja men det gör vi ju för din skulle för att du ska ha snygga axlar till sommaren " (eller något liknande) men ja.. har lixom aldrig tänkt på att man kan ha fula axlar.. eller ? Har jag missat något.. hur vet jag om jag har fula axlar? Eller om jag har alldeles underbara axlar och missat att visa upp dem så ofta jag kan? Ja jäklar vad mycket saker man är ovetande om att man borde fundera och oroa sig över ;)

Förresten.. det var ju fars dag för ett tag sedan och då jag var förkyld och snörvlig så då fick pappa nöja sig med ett mms från mig.. men skriver man verkligen grattis på fars dag.. känns lite fel på något sätt.. Ska jag gratulera min pappa till att han har mig? Känns lite drygt.. men jag har ju en storebror också så får väl gratta pappa för bror min och så han gratta pappa för mig eller något.. Mm har ju ett år lite drygt att klura på det tills nästa gång..

Gör som jag- lyssna på något roligt så kommer du inte oroa dig för saker som att axlar och läppar är på väg att förfalla =) Det är ett bra piller till mycket faktiskt.. idag innan träningen så var det en grupp små barn som hade lite gympa och de rockade loss till rosa helikopter.. och helt rätt ju så borde man göra oftare.. så känner du dig trött, lite ledsen eller vad det nu kan vara.. dra på musik, hög musik.. sjung och dansa allt vad du kan =)

Och vill du inte göra det så har jag testat på lite saker du i alla fall inte borde göra (tiden går långsamt när man är sjuk)

- Peta sig i ett sår där det saknas hud med nageln (aj satan gatan)

- Peta sig med blött hushållspapper i ögat (lite mindre otrevligt än peta i sår men ändå inget vidare)

- Andas in något flytande (jobbigt att hosta, gråta och sen förändras man till en konstig röd färg ett tag)

- slösa bort god mat när man är jättetäppt (man blir bara besviken på att det smakar absolut inget)

Nu kan det hända att ni redan listat ut detta men ja.. kunde inget sagt något innan jag testade då? ;)

Nehe hmm ja om man skulle packa då.. kanske lite sent att göra det kl 1 på natten men det lär ju inte bli av imorgon på morgonen..

Och btw det borde vara förbjudet och komma till träningen och se ut som en amazonkvinna och klaga på att det här kommer bli jobbigt och det där orkar inte jag.. ja troligt! Fy skäms!

Ha det bäst!


There´s a war going on..

Ja kanske inte ett fullt så allvarligt som på de man vanligtvis syftar på.. utan mer på otrevliga baciller mot mitt immunförsvar..

Och visst är det tur att man glömmer bort hur jobbigt det är att vara förkyld mellan varven, annars skulle man väl gå runt med en rejäl dos av bacillskräck.. Febrig igår och idag och i natt.. hostat och haft mig i natt och varvade detta med behagliga drömmar om att jag blivit förgiftad av ormgift och att sedan ormen rymt och försökte attackera mig.. japp mysigt värre.. ledsen men måste gnälla av mig lite.. känns som om allt kliar och svider.. ögon, näsa, hals, huden, håret, är kall men drömmer om svala vindar och till råga på allt har jag fått en blåsa på sidan av tungan.. och så går det ont i bröstet när man hostar och nyser vilket är.. konstant delat med 4..

Komiskt nog så trodde jag idag mitt på dagen att jag var näst intill frisk.. ja att det bara skulle dröja en timme eller tre till tills jag var pigg och skulle hoppa och skutta runt i lägenheten.. men sen när är man (jag) bara sjuk i 1-2 dagar? Neh just det.. 

Så nu tror jag att jag har fått det ur systemet.. moving on =)

I helgen som var så var jag och Anna på Raw i Stockholm och jag konstaterade att det var en smärre evighet sedan jag var där senast.. förra gången var ju ingen hit direkt men ingen som övergav mig mitt i natten den här gången och jag tyckte att Glenn Wool var skojskoj så tummen upp den här gången och kanske dröjer det inte fullt lika länge tills nästa gång jag åker nu =)

Kan inte påstå att jag är i närheten av insatt men läste om Biljana Plavsic inför att hon skulle bli frigiven och enligt artikeln så hade hon synpunkter på det fängelse hon satt i och om de personer hon fick dela fängelset med.. och ja.. vad ska man säga.. nu erkände hon sig visserligen skyldig själv men är man dömd till brott mot mänskligheten och när etnisk rensning är ord som sägs i samma mening som ens eget namn så ska man vara glad över att man andas, har tak över huvudet och mat för dagen.. dumma dumma tanten.. hoppas du får ett trist fortsatt liv..

Nehe kanske bäst att gå och lägga sig då.. skulle verkligen vilja orka läsa lite men känns inte helt troligt.. håller tummarna för att få sova i natt, trevliga drömmar och ingen feber =)

Godnatt


RSS 2.0