Olja

Ibland undrar jag hur en person kan ställa till med så mycket oreda.. borde ta tag i en städning men efter att ha hällt soja på mig.. haft olja rinnande i ansiktet...spillt jos längs skåpsdörrarna och slagit knät sönder och samman så insåg jag att jag för min egen psykiska hälsas skull borde ge upp och ta det en annan dag.. och dessutom.. jag är ju proffs på att ta saker lite senare så varför sluta nu?


Oljan får jag dock erkänna var lite halvplanerad.. köpte Ricinolja för att ha i hårbotten då jag hört att det ska vara bra för håret.. ja jag vet.. ibland undrar jag också vad det är för fel på mig... men ja.. jag hade dock inte planerat att det skulle rinna så mycket.. överallt.. fortfarande kladdig trots dusch..


Inte undra på att jag då och då känner mig lite varm här hemma..



Mitt paket med böcker är nu skickat.. Wiiiee.. Japp blir glad trots att jag köpt dem själv och trots att jag redan har tonvis med böcker som jag inte hunnit läsa än..

Jobbar i helgen men förhoppningsvis så blir det ändå lite bubbel imorgon.. Bubbel är verkligen aldrig fel.. Börjar 17 på söndag så kan bubbla till det rejält ;)

Hmm har ju inte lagt upp några bilder sen i somras.. Kan vara för att kameran mest befinner sig i väskan men några har jag skrapat ihop..

Fina Teresa på midsommar..



Lovisa på G att gå till Tropikariet..




Hade helt förträngt hur deprimerande det är med vilda djur ihopträngda på en alldeles för liten yta.. =/ men men akvariet fullt med "pippi" var iaf en hit






Sista helgen på min semester så var jag en sväng i Västervik.. Riktigt skoj faktiskt och jag som kände mig lite seg när jag kom dit.. Tror jag alltid ska börja kvällen med att känna mig lite avig.. då kan det ju bara bli bättre.. ;)

Jonas och Leif ser inte speciellt sega ut..



Efter en lång kväll med en ännu längre promenad hem så kan det vara svårt att ta sig in i husvagnen..




Och tänka sig.. jag fastnade inte på ett endaste kort.. iaf inget som inte blev raderat ganska omedelbart.. ;)


Neh.. nu ska jag vara uppe alldeles för många timmar till helt i onödan så att jag får sova för lite.. Varför ändra sig? =)



Men tänk att de har internet i Linköping också..

Sitter på stationen i Linköping.. och visst skulle man kunna tro att jag åkt hit bara för att testa allt spännande som finns att tillgå här men nej så är det inte.. väntar på tåget till Västervik.. Ska dit en sväng för att sedan åka hem imorgon igen.. Och lite ångest har jag allt.. sista helgen på semestern så nu måste jag banne mig ha roligt ;)

Funderar på om man kan knäppa med fingrarna och få hit någon som köper en dricka åt mig.. vad tros? Nej jag är inte så ofantligt lat.. men det är någon som har packat ner bly i min väska och jag har helt enkelt inte tillräckligt med armmuskler för att gå runt och släpa på bly mer än nödvändigt.. Kanske kan man köpa en heliumballong och packa ner så får man lite lyfthjälp?

Meen glömde visst packa ner kudden kom jag på... tur att man ändå var förutseende nog att packa ner knäckebröd för mat kan de väl ändå inte ha i Västervik? Hmm tror inte jag fick med mig bikinin heller.. och är ju redan sugen på att bada....

Ja jag vet.. visst bara sprudlar det av positivitet ifrån mig.. ;) Glaset är halvfullt, fånga dagen och allt sånt där..

Men not to worry.. har en humörhöjare nerpackad..

Musik så klart.. hoppas ingen har något emot att jag dansar på tåget..

Nehe jaha.. kanske bäst att ta tag i att köpa den där drickan då och ta reda på varifrån tåget åker så att jag kommer härifrån någon gång..

Tudiluu

Lite som jag..

Drygt en vecka kvar av semestern och visst har jag inte glömt att hinna med den sedvanliga Ajjagtrorjaglegatliteförlängeisolen,detsviderochintevisstejagattfärgenrödfannsiensådanmörknyans..

Jag har även skrapat ihop ett gäng med blåmärken som jag inte kan härleda någonstans

Jag har varit insmord i yoghurt ifrån topp till tå

Jag har jagat katten med vattenskålen då jag tycker att han dricker för lite vatten trots att det ALDRIG funkar

Jag har testat min årliga jordgubbe och återigen kommit fram till att det inte är något som kommer få mig att dregla

Jag har inbillat mig att jag ska få ordning på balkongen och att den ska bli trivsam trots att det är en snittemperatur på 50 grader om dagarna och allt dör

Jag har varit avigt inställd till midsommar men återigen blivit positivt överraskad

Jag har fått sand mellan tänderna och somnat i en saltgrotta

Jag har blottat mig på en polsk gränsmarknad för att prova en klänning som jag inte vet varför jag köpte

Jag har varit kalas för en grupp myggor

Jag har ätit glass mitt i natten och av misstag lyckats beställa 4 tequila sunrise till mig själv utan någon märkbar alkoholhalt i

Jag har spenderat minst ett par nätter med att lyssna på musik och dansa

Men ingen midsommarsnaps inte.. om det inte räknas att man häller den på sig vill säga..

Och säkert har jag missat ett par saker som jag borde göra.. kanske har du några tips?


RSS 2.0