Söndag? Söndag!

Ja för visst är det söndag just idag.. men det känns fel.. jobbat i helgen och oj vad lite som krävs för att man ska bli alldeles förvirrad.. Åt lite lördagsgodis igår i ett försökt att styra upp rutinerna men inte hjälpte det inte.. jaja större problem kan man ju faktiskt ha..

Igår så gick jag och la mig halv 10.. japp ni läste rätt.. 21.30... och det var inte för att jag varit vaken ett dygn eller så.. men på något sätt så hade jag ändå lyckats bli koma trött och när klockan närmade sig 9 och det började bli svårt att hålla sig vaken så tänkte jag; varför inte? Och täänk vad pigg jag kommer vara imorgon och vad tidigt jag kommer vakna.... HA! Eller hur.. Skrapade mig upp ur sängen framåt 10.. ni får själv räkna på hur många timmars sömn det innebär.. och då kände jag mig inte redo att springa några maraton eller så utan rätt så mör och helt öm i kroppen.. Bestämde mig för, när jag vaknade till på morgonen av att min kudde trillade ner, att jag inte orkade investera en minut i att rätta till kudden, rätta till täcket och hasa mig ner i sängen så att jag slapp ligga som ett S.

I torsdags var jag i Nässjö och träffade mor och mormor (och åt lite av tårtan som var över efter att storebror fyllt). Hur bra som helst.. chokladtårta utan att själv ha behövt bli något äldre =).

Torsdagar är torgdag i Nässjö och jag var tvungen att impuls köpa grönsaker och blommor.. så ofantligt mysigt.. ja svårt att förmedla hur man kan tycka att en sådan simpel sak kan vara så mysigt men ja =)

Köpte på mig ett helt gäng med müslipåsar också... den müslin som dietisten tyckte jag skulle testa finns inte i Tranås.. ja varför ska något vara okomplicerat.. Müslin är dessutom fullproppad med bananer och russin.. *ryser* så då var jag ju tvungen att sortera bort detta.. Då ringde min storebror för att tacka för presenten (han jobbade när jag var och hälsade på). Detta (att jag sa att jag sorterade müsli som svar på vad jag gjorde) var tydligen väldigt komiskt enligt honom och jag väntade på att bli avsagd som lillasyster men jag klarade mig som tur var.. =)

Lite egenheter får man ju ändå vänta sig att folk har och att man själv med största sannolikhet har dem också även om man inte alltid riktigt tänker på att det man gör kanske är mysko för andra.. fast inte jag då.. så klart.. utan mest andra.. =D

Wii bara en jobbvecka kvar nu tills min semester.. Skönt! jobbar imorgon för att vara ledig tisdag och sedan jobb ons-fre.. och sedan ledigt fram till och med 7 september.. =)

Snart börjar alla träningspass också.. och det ska bli så skönt.. ja eller ärligare.. det ska bli skönt när man kommit en bra bit på väg och över den fasen där man tror att instruktören önskar döda en.. De första passen fasar jag för.. Det är alltid skönt när smärta upphör..passar ju ganska bra in på hur jag kommer känna

Här har du lite andra användbara uttryck om du nu skulle hamna i knipa och inte komma på vad du ska säga vid något tillfälle: Grisar ska inte ha roligt, Nu är det kokta fläsket stekt och den tar vi sa polisen!

Bra text

Lilly Allen - Not fair

I think you´re really mean. You´re supposed to care but you never make me scream...

Being human

Ja ibland är man ju det.. mänsklig alltså.. och inte alltid i den trevligaste formen.. ni vet den där låten med den finska gubben som sjunger "som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig.." Jag är lite mer som en medicinboll som träffar dig rakt i pannan.. ;)

För att tala om något annat men lite ändå på samma spår.. ett väl, av mig, använt uttryck dök upp i huvuudet idag... Har fått ont i min armbåge.. känns som en nerv som sitter i kläm och gör sig påmind.. =/ speciellt när jag jobbar/sitter vid datorn.. och vad passar bättre än att somliga straffar gud omedelbart? =)

Neh nu ska jag vara lite snällare mot mig själv och dummare mot andra hade jag tänkt mig.. men mot någon som jag tycker förtjänar en liten dos "skäll" åtminstone.. eller vad tycker ni? =)

Läste om en.. hmm ja dam.. på aftonbladet som propagerade för barnaga.. stod bl.a. att hon tyckte att det p.g.a. att det inte är tillåtet med barnaga i Sverige så var det många föräldrar som var rädda för sina barn.. När jag läser sådana saker så tar det en stund innan jag kan räta ut en tanke eftersom det är så, i min värld, ofattbart fel och bisarrt att någon kan tycka så.. Jag blir så arg och irriterad och hade mer en gärna tagit en diskussion med henne.. läser du detta tanten så är det bara att ringa =) Mina föräldrar har aldrig slagit mig och de har mig veterligen aldrig varit rädda för mig =) Något rätt borde de ju då ha gjort och det borde väl andra föräldrar också kunna klura ut utan att känna att de behöver banka lite på sina barn?

Just det.. Henrik läser du detta (och även för er andra som eventuellt kan bli lite nyfikna)  så googlade jag Ajurveda sen och kom fram till att jag måste vara mest Kapha.. det var flera saker som stämde.. men eftersom just kapha dominerar mig så kommer det väl stanna vid just det också ;P

Köpte mig ett par jeans häromdagen.. och innan jag gick dit så tänkte jag att ja mer än så kan jag inte spendera.. och visst slutade det med att jag betalade dubbelt.. tur att man inte blir trött på sig själv eller så.. men ja blir så glad när jag får på mig ett par byxor som inte ser helt onormala ut att jag i ren lycka köper dem.. hur det nu kan sluta med att jag nästan alltid har häng efter att ha använt byxorna en dag vet jag inte.. går lite bättre när man frågar tanten eller gubben i affären iaf =)

Neh om man kanske skulle se en seriemördar film.. kan inte bestämma mig för om jag är för trött för att koncentrera mig på en film eller om jag är lagom trött för att inte orka bli skitskraj om den är otäck..

Och just det.. nu har jag drömt helsjuka mardrömmar ett tag igen.. i lördags till exempel så var det hur skönt som helst att äntligen slippa ställa klockan men då drömde jag helsjuka mardrömmen och känslan satt fast även efter att jag vaknat.. som tur är så bestämde sig Nelson för att han var überkelig och inte skulle ge sig förrän han fick den uppmärksamhet han förtjänade =)

Nehe roligare än så här blir det nog inte så.. natti =)


Tell me I´m the only one

Idag vaknade jag innan klockan ringde.. och tänkte.. men va bra! Då kan jag ju gå upp och tvätta och hinna med lite sol och en välbehövlig promenad som jag hade tänkt mig.. och sedan somnade jag.. och snoozade.. ingen sol eller promenad där inte.. och väl i duschen gick det upp ett ljus.. faan tvättiden.. japp missade den med.. Så typiskt mig..

Ni vet när man drabbas av tillfällig "jaha då var det kört, nu dör jag nog eller drabbas minst av någon allvarlig sjukdom". Händer mig ibland.. som när jag skulle byta låt på datorn och inte hade pillat i linserna än och inte hade några glasögon på mig och trots att jag satt nära så var det ändå sjukt suddigt. DÅ inbillade jag mig helt plötsligt att jag skulle bli blind inom ja.. den närmaste halvtimmen säkert.. Eller när jag fick ilningar i tanden och undersökte det hela och tyckte att det hela såg väldigt farligt ut och var säker på att jag skulle tappa ett par tre tänder.. Nu har jag kommit dit igen.. har haft en blåsa de senaste dagarna som gör oont.. brukar ju försvinna efter någon dag eller så men inte den här inte.. och den tycks ha blivit större, för att inte säga näst intill enorm (kan hända att jag överdriver lite här) men ändå.. Tänk om blåsan bara blir större och större och liksom ja.. eh.. vet inte riktigt vad som skulle kunna hända men bra kan det ju då rakt inte vara.. så självklart googlade jag det mitt problem för att ta reda på vad jag skulle göra och det visade sig att jag drabbats av Afte.. ja se där vad man lär sig.. det är tydligen vad de harmlösa munblåsorna kallas för... ja.. fanns visst inte så jättemycket att göra åt det hela utan att vänta tills den försvinner och försöka att inte drabbas av panik under tiden ;)

Saften blev faktiskt god förresten.. ja.. kan vara för att jag blev så glad över att den inte var tväräcklig som gör att jag tyckte den var fantastiskt god.. nu vill jag iaf plocka mer bär och göra mera saft.. får se hur länge det håller i sig =)

Funderar på att färga håret.. alldeles på egen hand.. har en tid till frisören men den är först i slutet av augusti.. hade gärna gått tidigare men min frisör har semester.. och ja jag övervägde att gå till någon annan men.. min frisör får mig inte att vilja gråta efter att jag varit där (ja det har hänt) så nu vill jag inte chansa på någon annan och slänga ut en massa pengar på något som får mig att önska att mitt hår hade brunnit upp istället =) och nu så funderar jag alltså  på att nödfärga håret själv så länge.. ser ut som en påse skräp om jag får säga det själv.. var en evighet sedan jag färgade själv och då visste man aldrig vad man kunde vänta sig brunt/rött/rosa/randigt så känner mig lite tveksam får jag säga.. men det kan ju inte bli värre än det redan är.. eller?

Nehe nu är klockan så där mycket igen.. dags att soova.. åh skönt.. och vet ni? Imorgon är det fredag..  Me like =)


Bär

I helgen var jag i stugan och hjälpte till och målade altanen där. Stugan är på väg att säljas och behöver piffas till lite innan det är dags..

Stugan




Dass



Jag har aldrig spenderat speciellt mycket tid där och bara tanken på att sova över ger mig lite hjärtklappning.. för självklart så lär man ju bli kissenödig mitt i natten när det är becksvart.. och vem vill trippa över från stugan till dass mitt i natten och riskera att springa in i en älg eller snubbla över ett vildsvin? Eller ännu värre.. få en glimt av en människa där i skogen.. då lär man ju dö av hjärtsnurp.. hej yxmördare liksom.. (stugan ligger mitt ute i obygden och människor hör till ovanligheten). Men på dagen i solljus så ser den ju helt trevlig ut faktisk..  Bara för att den ska säljas så kände jag ett stort behov av att utnyttja tiden i stugan och dess tillgångar.. vilket resulterade i att jag plockade 2 påsar med bär (svarta - och röda vinbär).. Kan tyckas lite dumt med tanke på att jag inte direkt tycker om bär.. och nu har jag dåligt samvete för att jag plockade av bären vilket i sin tur resulterat i att jag gör saft nu.. klockan är fn 23.15

Kikade in i boden i stugan och där såg jag hörnet av ett gammalt bord som såg alldeles underbart ut.. åh.. gick då och kikade lite närmare i och.. hmm.. why en slipsten mitt i bordet? Tog lång tid innan jag släppte att avsaknaden av bordsyta i mitten och en jättemegaslipsten hindrade att de skulle bli mitt nya köksbord.. SK och IT också!

För några dagar sedan köpte jag film.. hör inte till vanligheterna.. men med tanke på att jag nästan aldrig ser de filmer jag hyr så kändes det vettigare att köpa.. Blev ett par seriemördar filmer så klart.. Ja just det.. och så klart så lär jag ju aldrig våga se dem själv.. så om någon är sugen på sällskap, seriemördarfilm och en övernattning på min soffa/luftmadrass så är det bara att säga till =)

Näpp dags att fortsätta med saften!


RSS 2.0