Ok.. det kan kanske vara så att jag är lite långsam..

..och NEJ nu menar jag inte långsam som i extraordinärt trög utan helt enkelt som i att långsam med att svara, få saker gjorda, blogga m.m. Till mitt försvar så kan jag säga att jag åtminstone inte är segast här hemma



Och självklart.. har jag inte svarat på något än..förlåt.. men det kommer.. förr eller senare =)

Hmm jaha.. det här var ju mindre bra.. nu har jag glömt vad jag skulle skriva.. det som var så mycket bra.. erhm.. ja.. verkar som om jag får komma på något istället bara så där rakt upp och ner..


Jo appråpå absolut inget.. ni vet hur man säger att man inte ska gå och handla när man är hungrig för att man impuls handlar en massa mat just bara för att man är hungrig och på så sätt gör av med en massa pengar... då kan jag säga att vill man inte göra av med så mycket pengar så ska man handla när man mår illa.. nackdelen är ju dock bara att man mår just illa, förstår inte alls varför man är i affären och vad man ska handla..och att det enda man kan tänka på är hur skönt det skulle vara att gå ut ur affären, klä av sig och lägga sig i närmaste snöhög för att svalka sig lite.. (tur att man har lite självkontroll annars hade jag väl varit blå vid det här laget.. har faktiskt varit blå en gång.. när jag var alldeles ny... lyckades liksom vira in mig i navelsträngen ett par varv innan jag tog mig ut.. nu förstår ni kanske lite lättare hur det kan hända mig saker som att jag vaknar av att dunka näsan i väggen osv. Undrar lite varför de kallade mig för ankan istället för smurfa... hmm ja får kolla med mamma..)

I måndags testade jag på ett nytt träningspass.. Freestyler styrka hette det.. och när jag kom dit.. så involverade det snören  eller kanske rättare sagt mer som gummislangar som man skulle knäppa fast vid fötterna, träda genom en platta och sedan skulle man dra och ha sig i handtag..  Jag kom dit när det hela precis skulle börja så jag hann aldrig riktigt lista ut om slang nr 2 var den tyngsta eller om slang nr 7 var det.. så jag grabbade tag i ett par som såg minst ut som de som killen snett framför hade.. jag menar.. skulle han vara svagare än mig så borde han inte gå ut utan rullstol.. och sedan satte det hela igång.. och förutom att man kände sig jättefånig för att det var tuungt och de rörelser man själv gjorde såg ut att vara väldigt olika från de hon gjorde på scenen så blev man trött.. Tyckte till och med att hon sa "efter det här blir det fika".. eeh.. VA?! gissa vem som tappade koncentrationen... inte för att jag var sugen på fika men efter några långsamma sekunder så insåg jag ju att hon inte kunde sagt att det snart skulle bli fika.. hon såg inte det minsta fikasugen ut.. så då var ju ju självklart tvungen att försöka komma på vad hon faktiskt sagt.. Kom fram till att det säkert måste ha något med vika att göra.. är det enda bra ordet jag kunde komma på som rimmade med fika.. inte för att jag vet vad man skulle eller inte skulle vika.. jaja.. kanske kan jag komma på det nästa gång..

Hade faktiskt bestämt mig för att jag inte skulle gå dit någon mer gång för att jag kände mig just urfånig och svag.. men sedan när jag vaknade dagen därpå och hade träningsvärk på alla möjliga ställen jag inte kommer ihåg att jag haft det på innan så bestämde jag mig för att jag skulle gå nästa gång också.. så bjuder jag på att jag ser fånig ut.. jag menar.. man ser ju inte mindre fånig ut om man sitter hemma och blir slapp och slö direkt =)

Jaha.. jo.. såg på nyheterna innan att transportarbetarnas fack var emot ett företag som hade sagt upp 2 anställda p.g.a. att de vägrat blåsa i alkolås innan de började köra sina lastbilar.. och ok jag kan gå med på att det kanske är onödigt och dumt att låta alla stå i kö och blåsa så man märker vilka som klarade sig och vilka som inte gjorde det.. men jag menar.. hallå.. personligen så kan jag säga att jag är ganska glad över att de får blåsa.. jag menar.. har ni sett hur stora lastbilar är.. gör ju säkert ont att bli påkörd av en vanlig bil.. men lastbil.. Aj!

En annan sak som jag läste häromdagen som fick mig att fnissa lite var ett erbjudande. Om man tankade på ett kort till solarie med 500:- så fick man 3 kilo godis.. varför skulle man vilja bli jättebrun och sen vräka i sig 3 kilo godis?

Jag behöver hjälp... någon gång under livets gång har jag liksom tappat bort hur man beter sig för att inte se helt lost in space ut på kort.. och då uttrycker jag mig milt.. eftersom jag nu också vet att jag alltid ser störd ut på kort så blir det hela värre och värre.. så fort någon plockar upp en kamera så försöker jag att slappna av.. haha.. ja eller hur.. och lyckas se knepigare och knepigare ut.. snälla.. någon som har muskelavslappnande droger att spruta in i ansiktet att erbjuda? ;)

Och sist men inte minst.. fick en utmaning av Sanna för ett tag sedan och eftersom jag är just lite långsam så svarar jag på den först nu..

tadaa..

Utmaningens regler följer som sådana:

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord
- Svaren får gärna ha med dig själv att göra
- Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt namn som svar (utom på den första frågan)

1. Mitt förnamn: Jennie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord

3. Flicknamn: Julia

4. Pojknamn: Jakob

5. Yrke: Jurist                                                   

6. Färg: Jadegrön                                             

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Jordnötter                                             (Ok, jag vet.. kanske inte så matigt men försök komma på något själv på J)

9. Sak i badrummet: Julblomma                   (det har faktiskt förekommit.. ok)

10. Plats/stad: Jerusalem 

11. Orsak att vara sen: Jag gillar att sova     (no judgement.. tack =)

12. Något man skriker:  Jaha!?

13. Film: Jakten på den försvunna diamanten (känns som om det kanske finns en film som heter så som jag kanske
                                                                                      har sett)

14. Något man dricker: Jordgubbssaft

15. Band: Jackson 5                                              (Ja inte vet jag hur min associationsförmåga fungerar)

16. Djur: Jordekorre

17. Gatunamn: Jazzvägen                                   

18. Bil: Jaguar

19. Sång: Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

20. Aktivitet: Joddla

Inte så lätt som man kan tro faktiskt.. funderade en kort stund på att byta namn.. sen kom jag på att usch vad jobbigt att komma på något man faktiskt vill heta så ja svar på fråga 1 är fortfarande Jennie =)

Hmm ja och då är det meningen att jag ska utmana någon.. då får det bli... Henrik om du läser detta.. du läste ju det förra så ja.. oddsen är ju lite halvhöga ;)

....................................................................................................................................................................................................................

Som en boll kommer jag tillbaks till dig...

Hej du sitter och stirrar.. jag vet du vill ha mig..  
Haha.. ja.. vad vet jag den repliken kanske fungerar på någon.. (lyssnar på musik om ni nu undrar vad som flugit i mig)

Nej nu ska ni få vara i fred..  och jag ska hitta på något som får hjärtat att slå lite hårdare =)

Puss och Kram


Kanske har jag gått sönder?

Förhoppningsvis så är det något man kan ordna med lite våld och tejp.. det brukar ju lösa det mesta tycker jag..

Känner mig lite allmänt förvirrad och långsam.. som saker som ska vara upp är ner och tvärtom..  När jag gick från jobbet idag så kändes det inte som fredag fast ändå.. ska jobba imorgon och därför känns det inte som fredag men sen var ju alla andra så där alldeles fredags-glada och sa trevlig helg hit och trevlig helg dit.. Dessutom så var himlen alldeles blå ute.. det var ljust.. och klockan var 17.45.. som om det var sommar.. fast kallare.. ännu mer förvirring.. När man gick där och kikade på himlen så såg man vita streck efter flygplan och då kändes det ännu lite mer somrigt.. fast som sagt alldeles för kallt.. men kanske kan det var lite vår ute? Bara att någon har glömt ett jättestort kylskåp öppet som gör att temperaturen hålls nere? Ja jag håller då tummarna för vår åtminstone.. tänk om man kom på att det faktiskt redan ÄR sommar nu och skruvar upp temperaturen och bara vips HAHA nu måste du ta av dig nästan alla kläder och ta på dig bikini så precis alla ser hur bländande vit du är.. hemska tanke.. huvva..

Sedan så har jag sen några månader tillbaka lyckats vända på dygnet.. är uppe alldeles för sent och sover läänge.. och sen jobbar kväll och så om igen.. Men det känns ändå som om jag får mer saker gjord på natten (ja eller hur).. Ibland iaf.. här om veckan till exempel så kände jag för att sopsortera och plocka iordning lite m.m. sen att klockan helt olämpligt var halv 2 är ju en annan sak.. men jag försökte att inte skramla för mycket så jag hoppas att jag fortfarande står på god fot med grannarna.. Är iofs grymt lyhört här så man vet aldrig.. Ibland när jag ligger i sängen på morgonen så hör jag när de trycker på lyseknappen som sitter utanför ytterdörren..Och vissa dagar får man nästan hjärtsnurp när man hör att någon skramlar med nycklarna... vaaa.. ska någon gå in här.. nu.. när jag nästan sover... neeh just det.. inte så troligt neh.. okej.. hmm.. sova igen..

Och något helt annat... Varför piper micron gång på gång om man inte öppnar luckan efter första pipet? Vad är det värsta som kan hända om man inte öppnar luckan på en gång? Micron har ju stannat när den piper.. det är ju inte så att något kan bli jättevarmt och ja vad vet jag.. explodera.. Att man kanske blir lite hungrigare för att man inte hörde det första pipet och sedan helt glömt bort att man micrade något? Skulle inte den funktionen var mer användbar på spisen t.ex. Har inte riktigt klurat ut det hela skulle fungera rent praktiskt på en spis men jag återkommer när jag har en bra lösning.. På tal om exploderande mat.. en gång var jag så dära duktig och öppnade micron precis efter första pipet.. tog ut maten.. och den EXPLODERADE på mig.. så varm mat rakt på bar hud.. pyttelite iofs men aj!

I onsdags fick jag nya frön av Sanna. Tack så mycket! =) Några av dem kom i jord på en gång och jag hoppashoppas att några vill kika fram om någon vecka eller två.. Garanterar dock ej att jag klarar av att hålla alla vid liv men jag ska göra mitt bästa..och kanske lägga upp lite kort här på dem om de bestämmer sig för att kika fram så du får se de små liven.. kanske döpa dem.. har hänt förr.. ni är välkomna att lämna förslag ;)

Har ni sett i kalendern att det är våffeldagen nu på onsdag!? Oj vad jag blev sugen på våfflor när jag såg detta.. får hoppas att det håller i sig tills på onsdag då.. eller inte..skulle ju vara nyttigare om man gick och blev sugen på broccoli eller liknande istället.. sannolikheten att jag blir sugen på broccoli istället för våfflor är ju inte så hög.. men vad vet man.. konstigare saker har ju hänt..

Nehe.. jaha.. roligare än så här blir det inte.. ni förstår varför jag är i stort behov av att bli bortskämd med flådiga presenter och gudomlig resa till maldiverna och allt annat underbart man kan uppleva så jag har något att faktiskt skriva om här.. vill ju inte att min lilla skara läsare ska somna ifrån mig =)


Så har du mer presenter du kan hantera? Lugnt.. jag tar dem =)

Nattinatt från mig och Nelle



Men seriöst..

Allt som oftare så tänker jag just detta "Men seriöst..", inte helt vuxet kanske men vad gör man. Man kan ju inte lyckas jämt som jag brukar säga...

Några "Men seriöst.." ögonblick från den senaste veckan:

- Vaknade av att jag dunkade näsan i väggen.. men seriöst.. hur lyckas man?

- Sur tant i chokladaffär som jag hörde när jag var i Malmö säger något i stil med: Jaha det är lika illa som vanligt.. den  pralinen lyser med sin frånvaro den här veckan också *suckar*.. Men seriöst vilka problem man kan ha..

- Slog i fingret när jag rensade skafferiet.. och det låter väl inte helt farligt, eller hur? Men bara för att jag är jag så lyckades jag få en bula på fingret... men seriöst.. hur lyckas man-2..

- men seriöst! till vuxna människor som beter sig som omogna 5-åringar

- men seriöst till Josef Fritzl som enligt Aftonbladet ska försöka skylla hela "jaglåsteinmindotterikällarenochutnyttjadehennesexuellti24årochdettavarmitttrevligaste"  på just sin dotter.. han nekar till slaveri och våldtäkt men erkänner incest... kan nog inte säga så mycket mer om detta än just "MEN SERIÖST".. alla andra ord tar liksom slut.. men ska man ljuga ska man ju göra det ordentligt har jag hört..

- men seriöst.. någon som tycker om La Voix? Mamma sa att hon hört att den låten var populär.. får nog ge en "men seriöst" till mig själv där också för råkade slänga ur mig: Jag dör hellre än hoppas att den vinner.. I efterhand känns det som att ta i lite i överkant.. Lite avundsjuk är jag dock allt på ögonen.. och smilgrop.. jag vill också ha smilgrop! (stavas det så? =)

- Men seriöst till de 5 hysteriskt gråtande tjejerna som var med i ett Jagvillehittaenpojkvänitv-program.. ja visst - det är bra att gråta ut ibland.. det tycker jag allt.. men måste de gråta HELA tiden.. åt ALLT och SAMTIDIGT?

- Och ett sista men seriöst! Till min förkylning som gör att det gör tok ont i örat.. sluta upp med det dära!

Lite andra funderingar som jag haft.. varifrån kommer alla dessa konstiga ordspråk och uttryck?

Jävlar i havet..  t.ex. Vilka är dessa djävular som bor i havet? Vad gör de där? och kan de verkligen simma? Har de då gälar? Är några av alla de relevanta frågor som dyker upp.. 
 
Sedan har vi något som jag bara hört min mamma säga "Lugna ner dina upprörda hängslen" *fniss*

Och "lugna ner dig ett par hekto"  Hur många hekto är lagom? Eller är det olika beroende på hur upprörd man är?

Somliga straffar gud omedelbart - Användbart oavsett om man är religiös eller inte.. vad man menar framgår liksom ändå..

Jag ska bara.. Alfons Åberg..  mycket användbart för egen del.. och även "Vad är en bal på slottet.."

Och mormors. "den du.. med smör och bröd till"... man förstår ju vad hon menar.. typ.. eller kanske.. hmm.. va?

Ett annat uttryck som kommer från mormor är "du är en riktig höna du" Tror inte att det är ett vedertaget uttryck då jag bara hört henne säga det.. och dessutom bara till mig.. eller kan det vara så att detta är något vanligt som jag missat? =)

Nu ska jag leta reda på min kissekatt och vrålpussa på han så mycket jag bara kan =)

Tudiloo


Idag såg jag en hund...

Ja, Jennie det var ju intressant.. tänker ni säkert nu.. men ni förstår inte.. den var yttepytteliten,  vit och alldeles ullig.. (hmm.. ja det gjorde kanske ändå inte det hela mer intressant när jag tänker efter ;)

Den såg iaf ut som ett litet moln som var ute och promenerade.. Hade lust att plocka med mig den hem.. men människor är ju så känsliga när det gäller sina husdjur och barn så jag lät bli =) Dessutom så är jag mer en kattmänniska än en hundmänniska.. Jag vet hur katter fungerar, vad man bör och inte bör göra om man har en katt.. Hur en hund fungerar har jag ingen aning om.. Jag gillar mer eller mindre alla djur men passar nog bäst ihop med katter tror jag.. eller nja.. alla djur tycker jag väl kanske inte om.. kan komma på några kryp som inte tillhör favoriterna.. tvestjärtar t.ex.  Har 3 traumatiska semester minnen som innehåller tvestjärtar.

Mitt första traumatiska tvestjärtsminne är från Kristianstad. Var inte speciellt gammal då och vi bodde på en camping där det formligen kryllade av tvestjärtar.. inte nog med att de är äckliga i sig men jag har en storebror.. mm.. och inget fel på honom men han är ju ett syskon och ibland är de ju som de är och den här semestern så informerade min snälla storebror mig om att det inte var bra att somna för tvestjärtar gillade att krypa in i mörka utrymmen så som näsor, öron och munnar.. japp.. ni kan ju gissa hur bra jag sov.

traumatiska tvestjärtsminnet nr 2 kommer jag inte ihåg riktigt var det utspela dig sig. Det var en camping det också och vi bodde i vår husvagn.. det hade regnat ganska mycket (härlig semester) och jag höll upp påsen åt pappa medan han delade på förtältet och pillade ner pinnarna i påsen. han skakade på pinnarna för att helt tömma dem på vatten och då.. forsade det ut ett gäng tvestjärtar.. (här springer jag in i husvagnen och lämnar pappa åt sitt öde vilket han inte helt uppskattade.. men jag är förlåten.. tror jag.. får ju julklappar iaf)

Sista minnet är från Holland där vi hyrt stuga och där bodde det också en tvestjärtskoloni utanför och det var många som tog sig innan i stugan.. en dag så satte jag handen mot väggen och kände hur det nöp till i fingret... då såg jag en tvestjärt som nypt sig fast i mitt finger var på jag skriker som en tok och skakar bort den.. pappa kommer farande och undrar vad som hänt.. tittar på mig och tycker att jag är allmänt töntig och att jag borde spara mina gallskrik till mer allvarliga saker.. tur att man har en mamma också ;)

Har kommit underfund med en sak på sista tiden.. och det är att jag är nog inte så tokig ändå när man tänker efter.. =) Nej då jag har inte drabbats av storhetsvansinne och nej mitt ego har inte svällt till enorma proportioner MEN.. jag har märkt att jag inte alltid är knäppast.. =) och visst är det skönt när man upptäcker att andra människor gör tokigare saker än en själv =D Råkar ni nu tycka att jag är helt uppåtväggarna knäpp och detta gör att ni känner er bättre så bjuder jag på det =) (Berätta det helst inte för mig bara, så mycket choklad har jag inte hemma)

Häromdagen så fick jag mig ett gott fniss..  var kväll och jag var idiottrött.. (varför nu idioter skulle vara tröttare än andra.. eller är det för att man blir idiot när man är så trött?) hm ja och jag tänkte att ett varmt bad skulle ju vara skönt och att klä av sig innan man badar är ju lämpligt.. (och det här kan jag berätta eftersom jag ändå inte har planerat att bli tillsammans med någon på 10 år.. minst). Så jag börjar klä av mig.. och inser sedan att det här måste vara något av den osexigaste avklädningen någonsin.. jag formligen ramlade ur kläderna.. =) Kanske inte låter så roligt så här återberättat men jag fick mig som sagt ett gott fniss iaf.. och det är alltid viktigt att ha roligt åt/med sig själv eftersom man ändå alltid kommer att vara den person man spenderar mest tid tillsammans med.. SÅ ha roligare med er själva.. tolka det hur ni vill =)

Och btw vilken tur att Nelson inte har pengar till en videokamera och att ingen har lärt honom att använda en...

Jaha.. nehe.. nu kommer jag inte på något mera..

Snipp, snapp, natti


Spotify 4-ever

Japp nu har jag det för alltid.. eller... ja.. så länge jag har kvar bredbandsbolaget vill säga men ja.. same same but diffrent..

Nu behöver jag iaf allvarlig hjälp..  Min spellista är väldigt yr och konstig.. jag behöver förslag på låtar jag inte kan vara utan och även lite knaslåtar som får mig att dra på smilbanden.. Det finns ju hur mycket bra låtar som helst men jag kan inte komma på en endaste..

Av någon anledning så har jag en version av "Herrarna i hagen" på min lista.. och det är en KILLE som sjunger den... ja.. och "Aj aj med herrarna i hagen".. det kan jag köpa... men "sparkar i magen" (?!) neeh.. Är du kille och du får sparkar i magen så råder jag dig att sparka tillbaka..

Ett litet sidospår på Sannas inlägg om komplimanger.. idag på jobbet så hade jag mina bruna linser och då var det någon som frågade om jag hade färgade linser.. och då säger en kollega helt vänligt menat  något i stil med "ja jag bara smälter".. och då tänker jag... "Jaha.. och varför smälte du inte innan då med mina alldeles vanliga ögon.. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DEM?". Nu har jag förstått att man bara ska le och säga tack när man får komplimanger.. jag jobbar på det ;) 

Så var inte skraja utan överrös mig med komplimanger så lovar jag att göra mitt allra bästa för att vara snäll tillbaka =D

På söndag så är det inte bara internationella kvinnodagen utan också världens bästa mormors namnsdag.. 2 av 3 inte illa..  (Ja och världens bästa mormor råkar vara min mormor.. ledsen men så är det bara =)

Överlevde mitt senaste tandläkarbesök.. gjorde inte ens i närheten så ont den här gången.. min elektriska tandborste är bäst  =) Meeheeen.. tandhygeinisten (ja han är ju faktiskt inte tandläkare egentligen) tänkte att han kunde ju slänga in en undersökning när han ändå var på G .. och visst.. inga problem..  Tryckte in bilderna i munnen.. klöktes en gång.. tandhygeinisten stirrade lite nervöst på mig och sa att.. ja den måste sitta så där långt bak.. okok inga problem.. SKYNDA DIG...  färdigt.. han plockar upp bilderna på datorn och klickar, klickar, klickar runt bland bilderna.. och under den här tiden han sitter och klickar hinner jag tänka:

Jahajahajaha.. hopp.. det där tog ju lite tid... vad är klockan egentligen? satan vad suddigt det var utan linser/glasögon...

Hmm... undra om det är bra eller dåligt att det tar så lång tid... kan han inte säga något snart.... neeh men bara han säger något bra så får han klicka hur länge han vill....

hmm... nu snart måste han väl ändå vara färdig? tååålamod.. det är bättre att det är bra nyheter än snabba...

*mummel*

hmm.. vad sa han? Ska han RÖDMARKERA en av bilderna? Hål?!

*gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*

Vad som kom ut var ungefär "Jaha.. okej"

Nu vet ju normala vuxna att det faktiskt egentligen inte är så farligt att gå och laga ett hål.. (även om det är lite halvtrist att lägga 1300:- på det) men när jag var mindre för ca 93857486 år sedan så hade jag ganska ofta hål.. och då fick jag laga varenda ett utav dem utan bedövning.. och har man gjort det en gång så vet man att det skulle vara helt okej att slippa den upplevelsen... Nu har jag ju lagat 1 hål i vuxen ålder med en helt annan tandläkare och fick rejält med bedövning.. så egentligen vet jag ju att det inte gör ont och att det är lugnt att laga hål.. men ja.. när var man logisk senast? =)

På tal om något helt annat.. köpte en bakbok på rean och.. kikade runt lite i den häromdagen (jag är mycket för att kika.. sämre på att faktiskt utföra recepten men jag lovar att jag ska testa på några av dem *erhm*) och då.. då står det Plättar med broccoli.. ööh? Är det bara jag som tycker att det lät hyfsat äckligt? Så nu känner jag mig lite skeptiskt inställd till hela boken.. men funderar på att riva ut sidan och förtränga vad jag läst...

Jag hatar min nya mascara.. mm och nu vet jag att jag tidigare sagt att jag inte hatar saker.. och det gör jag normalt inte.. vare sig någon eller något men just min nya mascara hatar jag..

Var på väg att köpa en ny mascara och då tänkte jag att ja men varför inte testa någon ny.. ser lite förvirrad ut en stund och greppar sedan en för att köpa.. När jag kommer hem upptäcker jag dock att det inte går att böja borsten.. (redan här börjar jag känna mig lite irriterad) Har nu inte använt en rak mascaraborste sedan jag konfimerade mig och jag förutser att jag antingen kommer att peta mig i ögat eller ha mascara i hela ansiktet..  och mycket riktigt.. inget ögonpet men mascara där det inte skulle vara.... jag tar då bort det med en tops och tror att allt är frid och fröjd.. sedan tycker jag att ögonen är ovanligt torra och svidiga. Skyller på mina linser och tar mig till jobbet efter att jag inte upptäckt något konstigt.. jobbar några timmar.. och då har jag förutom torra, svidiga irriterad ögon också en rejäl huvudvärk.. tar ut linserna för att upptäcka att det sitter lite mascara på.. gnuggar som tusan utan att få bort pricken.. upptäcker sedan att det sitter fast lite ludd från topsen vid ögonfransarna som är i ögat.. får efter mycket om och men bort luddet och petar in linserna igen..

Dag 2 så inbillar jag mig fortfarande att jag hade ren otur dagen innan och använder den nya mascaran igen.. och efter ett tag så får jag på nytt svid och kli i ögonen + huvudvärk. När jag kommer till jobbet så behöver jag åter igen ta ut linserna då jag ser suddigt och upptäcker igen att det kommit mascara på linsen som är nästintill omöjligt att få bort..

tror så smått att jag kanske är allergisk eller något mot den.. jag tänker då iaf inte testa den på nytt.. planerar istället att elda upp den.. tror iofs när jag tänker efter att det blir svårt att elda den.. men att bara slänga den i soppåsen känns så futtigt efter all sveda och värk som den har orsakat mig.. Ja jag vet! Jag ska kasta den i Svartån!!

Eller? hmm.. då kommer säkert en puckofågel eller fisk att försöka äta upp den och kvävas eller något och det kan jag ju inte ha på mitt samvete.. jaja.. jag klurar vidare...

På tal om konfirmation.. jag vet att det kanske inte är smart att konfimera sig när man inte är ens i närheten av religiös men det fanns inte direkt så mycket att hitta på i Nässjö när man gick på högstadiet.. och de tråkiga bitarna vägdes helt klart upp av annat =) Dessutom så kanske jag inte ens är godkänd.. vår präst gav oss ett prov att skriva innan vi fick konfimera oss och sa att klarade vi det inte så var vi tvugna att göra om det tills vi klarade oss... och jag och några till klarade sig inte.. men sedan blev det inget nytt prov och vips var jag konfimerad ändå.. eller... inte?

Hur illa är det förresten när ens tandhygeinist säger att han tycker att man verkar vara disträ? =)

Neh nu måste jag nana och ni lär väl vara trötta efter att ha läst den här textmassan kan jag tänka mig..

men oroa er inte.. det här var mitt tråkigaste =)


Natti

Ps. Det gror förresten.. mer om det en annan gång Ds.


RSS 2.0