Looky looky

Jag måste bara skriva ner det här innan jag ångrar mig.. jag tyckte inte den var bra.. och jag är säkert den enda.. för ALLA säger att den är så HIMLA bra.. kanske var det därför jag tyckte den var hmm ja si så där bara.. ja ni vet.. Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson.. och jag förstår inte.. jag GILLAR ju böcker.. ibland t.o.m. onormalt mycket.. men nej då..it didn´t rock my boat.. det känns som om svenska lektionen på gymnasiet all over igen.. jag (och Teresa (tack gode gud)) var de enda som inte tyckte att en bok vi läst var speciellt bra.. och detta tycktes störa alla andra som läst den.. och detta INKLUSIVE läraren.. ja jag säger då det.. 

Ibland tänker jag att "ja men jag kanske borde läsa den igen för det var ju ändå X antal år sedan och kanske så hmm ja.. hade jag ett allvarligt hjärnsläpp när jag läste den och inte förstod hur bra den var.."

men nu har jag bestämt mig för att det bara är så att jag faktiskt inte tyckte om den.. så varsågod och stör dig =)

Kikade lite nyss på ett program på tv om en kvinna som ville utforska alla alternativ som fanns för att se yngre ut.. och en sak som hon ville göra var att en magoperation.. och då tänkte hon åka till Malaysia för att göra det p.g.a.  att det var mycket billigare... det enda jag kunde tänka var "hmm ja men.. där är det väl typ varmt.. jämt?" och rötmånad.. neeh uss... låter inte som en bra idé för stora sår på kroppen.. Hon fick också se en film från hotellet hon skulle bo på.. och då visade de bilder på rutschekanor, bergochdalbanor och stränder.. Eh? hmm... sår = jättedålig idé att testa rutschekanor eller bergochdalbanor... och sola ärr är heller ingen bra idé.. och från en som har opererat bort en sprucken blindtarm vill jag bara säga: AJ!

Tänk bara om alla var så förnuftiga som jag, vad mycket härliga magar vi skulle få se ;)

Fast jag kan förstå hur man kan bli så dära knepig när det gäller än själv.. Idag så bråkade ögat med mig (ja jag är medveten om att ögat är en del av mig själv) och vägrade alla försök jag gjorde för att stoppa i linserna. Och då jag för några dagar sedan drömde en hemsk dröm om att jag var sjuk och mina irisar blev större och större och fick reda på att de kunde explodera så bestämde jag mig att inte bråka med mina redan irriterade ögon mer än nödvändigt. (Sanna om detta är fysiskt möjligt att ögonen kan göra som i drömmen så är det helt ok att du inte berättar det för mig ;) så jag tog på mig mina glasögon.. och nu känner jag mig som en gråsten.. Kan tycka att andra ser bra ut i glasögon men att jag ser ut som en gråsten.. fånigt?

Imorgon ska jag till tandläkaren och ta bort tandsten.. och de 1-2 timmarna brukar alltid kantas av smärta och blod.. och alla gånger så har jag ju haft glasögon på mig och liksom inte sett riktigt hur hemskt det ser ut i skärpa eftersom jag måste ta av mig glasögonen när han håller på och skrapar och har sig.. så imorgon har jag planerat in ännu en gråstensdag.. Mera fånigt?

Ser iaf fram emot att få göra av med mitt presentkort på bokrean.. Woohooo (Har visserligen redan beställt 7 böcker på nätet *sssshhh*)

Jag tror btw att jag behöver anställa en sovassistent.. någon som vet var man kan hitta en? För förutom den här läskiga ögon-drömmen så hade jag en annan hemsk dröm:

Jag drömde att jag vaknade mellan klockan 16.00 och 17.23 (konstig tidsangivelse men det var ju en dröm) och insåg att min mamma och pappa skulle kommit och hälsat på vid 12-tiden.. så jag ringde hem för att fråga varför de inte kommit.. och då sa min mamma att de inte hade känt för att komma.. ELLER för att ringa och berätta att de inte skulle komma.. förstår ni hur traumatiskt detta var? Är det inte typ lag på att föräldrar alltid måste tycka om än och vilja träffa än? Hmm ja men det var ju som sagt en dröm så i själva verket så började lördagen med att jag vaknade halv 11 och att mamma ringde och sa att de var på väg och så dök de upp efter 12.. så ja.. det är lugnt ni behöver inte lämna in någon adoptivansökan

Dagarna innan detta så måste jag ha sovit på min arm eller något för vaknade upp med att jag hade himlans ont i axeln.. och detta höll i sig 4 dagar..

Så jag behöver någon som liksom kan putta på mig när jag ser ut att drömma knepigt eller ligger på kroppsdelar.. eller allra helst åtgärda det utan att väcka mig (jag gillar ju min sömn). Jag snarkar inte men det finns risk för att jag ibland gör ett störigt klick-ljud men det går att åtgärda om ni säger till mig.. (hmm).. ja men så att.. borde väl inte vara alltför svårt att anställa någon i dessa tider? Eller så kanske man kan träna upp Nelson.. fast han sover ju iofs mer än vad jag gör...

Sedan sist har Nelson fått en ny klösbräda



Nelson har hittat en ny favoritplats



Hängt med mig i 2,5 timmar när jag tittade på stand up på youtube mitt i natten



Och upptäckt ett hinder för att sitta i fönstret



Håll tummarna för att det gror



och för att jag orkar pussla färdigt



Neh nu är det natten och dags för att lägga sig ner och somna in i en gosig säng med ett svalt täcke på sig =)

En sista fråga bara.. är det verkligen någon som läser allt det hära?

Godnatti

Jo nej ja kanske eller.. va?!

Ja mm.. japp.. hmm okej.. haha.. ne.. jao.. jupp... zzzz..... oj.. *harkel*..åh söt.. hmm kanske skulle man.. äh nä.. senare.. eller va? hmm ja se där se där.. kssoemplsekjs.....kanske skulle man ändå.. äh här bli väl bra.. zzzz..

Så här har min tankegång gått i kväll ungefär.. det borde vara en mycket bra motivation till att man faktiskt borde gå och lägga sig tidigt tidigt så det man tänker inte är fullt så trögt och segt som det varit under dagen idag.. (Btw jag förstår om ni "kryssar" ner den här sidan nu och väljer att gå och lägga er istället) (Eller ja... jag förstår men jag kommer lätt bli sur..=)

En annan sak som har med tanke/tankar/hjärna har att göra är jag på senaste tiden har gått runt och hoppats på att jag har en reptilhjärna/neandertalhjärna.. och nu menar jag ju så klart inte bara utan också.. så man har den att skylla alla sina underliga tankar/reaktioner/impulser på... (hmm störigt många / jag har i texten nu *observerar*)(För att visa att jag har märkt det men inte är tillräckligt på G för att orka ändra =)

Man skulle ju iofs kunna använda Freuds "detet" istället för att försöka utveckla en egen teori med reptilhjärna.. mm man ska inte anstränga sig i onödan.. AH.. nu kom jag på det.. det kanske är därför man (jag) har tre namn.. nu ligger bara den lite lätt obehagliga uppgiften om att komma på vem av Jennie, Mari och Elisabeth som är Detet, Jaget och Överjaget.. Hmm neh ska nog inte gå in närmare på det för det för man vill ju inte utveckla en dissociativ identitetsstörning.. se där.. där fick man användning för 1 år beteendevetenskap.. Japp.. skönt att få lite valuta för nedlagd tid och slösade pengar..

Ja nu kom jag på ett kul partyspel som jag kan utveckla.. att man får ställa diagnoser på sina medspelare.. skulle ju vara skitskoj.. fast risken är väl att man blir skitsura på varandra och aldrig mer vill prata med varandra och med följd på det aldrig mer spelar spelet.. äh. är ju värt ett försök, det är ju inte som om jag gör något vettigare nu ikväll ändå..  Tänk nu inte ens på att sno min jättebra idé och ta patent på för då.. ja.. jag säger bara det.. jag har ketchup hemma som jag lätt kan förbrylla en brottsplatsundersökning med..

Nehe flicks and pojks.. är nog dags för mig att stänga ihop butiken nu.. har lyckats utveckla en huvudvärk och jag hittar ingen diagnos på det så kvickt i säng för att förtränga att det kanske kan röra sig om ett allvarligt psykiskt tillstånd som kommer att hänga i till imorgon..

Godnatt!

Remember me?

I lördags var jag hemma och hälsade på föräldrarna, syskonet och så klart momo =)  

Hade mina bruna linser på mig och mamma visste ju redan om det men frågade pappa om han tyckte att det var något som var knasigt med mig och hans förslag var strumporna.. hmm.. ok? Efter ett tag så pekade jag på ögonen och efter en stund sjönk det in att jag hade en annan ögonfärg.. Lite senare kom storebror hem och jag frågade honom om det var något som var annorlunda.. han funderade lite och kom fram till att jag måste ha klippt mig.. (vilket jag faktiskt har sedan jag var hemma senast så lite pluspoäng ändå) Meeheen sen så sa han.. "Hade inte du hår ner till ryggen eller något innan?".. Hmm jo.. för 10 år sen kanske.. så jag har kommit fram till att skulle jag nu av någon anledning bli kidnappad eller liknande så är det nog bäst att jag lämnar en lapp hemma med beskrivning på hur jag ser ut..annars lär väl ingen hitta mig..

Försökte ta ett kort på hur det ser ut.. men då jag inte ville ha en blixt i ögat så gick det inte så bra...



För några dagar sedan så räddade jag en nyckelpiga från Nelson.. Såg att han satt och luktade på någon prick på golvet så jag gick för att kika var det var och då var det en liten nyckelpiga.. Tog upp den på ett papper och satte den i fönstret för jag tänkte att om jag tog ut den så skulle den säkert frysa ihjäl (hallå vad kan jag om nyckelpigor liksom =) Lite senare på kvällen när jag satt i soffan så såg jag att Nelle låg och stirrade upp mot lampan.. och då var den där, nyckelpigan.. Den gick på utsidan av lampan.. och sedan.. gick den IN i lampan.. och tvärdog.. ja vad säger man..

Visade förresten min onda häl för pappa i helgen.. tänkte att han kunde komma med ett utlåtande.. han sneglade lite ointresserat på den och tyckte inte att den såg ut att trilla av eller något annat allvarligt så vet fortfarande inte vad jag lider av.. Sa till mamma också att jag hade ont i hälen och då sa hon att någon hon kände hade fått hälsporre.. men hon visste inte vad det var eller hur det såg ut så ingen hjälp där heller.. jaja vad är en bal på slottet..

Blev lite glad på alla hjärtans dag.. för i torsdags när jag skulle lägga på mina alla hjärtans dag kort på brevlådan så upptäckte jag att kortet till mormor var borta.. och var på väg till jobbet så hann inte gå tillbaka för att se om jag tappat det.. kikade på väg hem från jobbet men hittade inte kortet någonstans.. så kom fram till att en av tre saker kunde hänt.

1.  De andra 2 korten hade ätit upp det 3e utan att jag märkt det

2. Skrapbilen hade skrapat upp det i en snöhög

3. Någon hade hittat kortet och satt hemma med det och inbillade sig att de hette Siv och hade ett alldeles underbart barnbarn någonstans ute i den stora världen


Men när jag kom till mormor på lördagen så låg ju kortet där på bordet =) Så någon hade hittat kortet och lagt det på lådan.. Tack =)

Kikade på en dokumentär igår innan melodifestivalen som handlade om att en kvinna från England åkte och besökte en stam med indianer i regnskogen.. och under tiden hon var där så var det en man som var ensam då hans fru hade lämnat honom för ett liv i civilisationen 10 år tidigare.. Han var intresserad av den här kvinnan från England och gjorde allt för att imponera på henne.. han jagade varje dag och kom hem med alla möjliga djur till henne som han ville att hon skulle bli överlycklig över och laga till.. så enkla är killar.. fast för att vara rättvis så får jag nog säga att tjejer kanske också är rätt så enkla med tanke på att hon faktiskt blev imponerad och uppskattade hans intresse..

Sedan blev de gifta (utan att hon riktigt visste om det) (det gick nämligen till så att de äldre bestämde vilka som skulle gifta sig och sedan så lade sig mannen i en hängmatta tillsammans med kvinnan och de äldre sjöng en sång för de båda och sedan när sången var slut så var de gifta). Lite oroväckande att det kan vara så lätt att bli bortgift.. Men å andra sidan är det för kallt för att sova i hängmatta i Sverige på vintern så ingen idé att oroa sig..

Slutade dock med att kvinnan reste tillbaka och mannen lovade att han skulle leva ensam tills hon kom tillbaka och att han skulle tänka på henne varje dag.. trots att hon sa att hon troligtvis inte skulle komma tillbaka.. lite sorgligt ändå.. 

Hittade förresten en gammal bok på loppis och en bunt med ramar så blev lite bilder uppsatta sen ändå så dags att utforma en ny plan..





Neh nu ska jag ta mina ömma ben och gå och lägga mig.. träningsvärk... det är mina triceps i benen som ömmar.. vem visste att man hade triceps i benen också? Hmm jo pappa uppenbarligen eftersom det var han som sa det.. men ja.. man lär sig nya saker varje dag.. kanske inte alltid helt viktiga saker men ändå.. kanske har nytta av det någon gång =)

Ett ömt godnatt till er alla! =)


Omdöme, någon?

Ja ibland undrar man ju.. är man verkligen normal? Så därför är jag dum nog att fråga er om ett omdöme (bry er för all del inte om att jag kommer storböla i en vecka om ni säger något taskigt..). Jo så därför har jag delat in det hela i en ja...skala kan vi väl säga..

*normal*

*Ja men jo.. det skulle jag nog kunna säga - normal*

*eh hmm inte mitt första val men hyfsat - normal*

*Va?! Ha du skojar? Njaa... - normal*

*Skulle inte väga lämna henne i närheten av mina barn (eller växter heller för den delen) - normal*

*Neeh kan inte komma på något positivt eller ens i närheten av normalt att säga om den flickan*

*ring på doktorn, hon är inte normal*


Jao så då.. var börjar jag med att blotta för knasigheter tro? Hmm jo jag tar det lite från idag och så får vi se var vi hamnar..

Idag såg jag en likbil.. mm jag vet.. läbbigt.. och av någon anledning så kollar jag alltid efter om gardinerna är fördragna eller inte.. och det var de.. *rysa*.. har faktiskt aldrig sett en död människa och kanske är det därför det hela är så läskigt eller så ska man helt enkelt tacka sin lyckliga stjärna för att man inte vet hur läskigt det är på riktigt.. hmm ja.. vet inte som sagt... förr i tiden då fick man minsann lära sig sånt från att man var liten då de hade kistorna på gården så att alla kunde gå dit och säga "Hej dådå".. kanske var det en bra idé.. jag har inbillat mig att man var mindre feg som liten.. eller så har jag kommit upp i den åldern att jag glömt hur det var att vara liten.. 
Hmm ja för att spinna vidare så kan jag dessutom erkänna att jag har en bok om kyrkogårdar/gravstenar.. och jag är nog den enda som tycker att det inte är knepigt.. men det ÄR faktiskt inte så knepigt som det kan verka.. jag släktforskar ju och det handlar mer om historien bakom kyrkogårdar och vad det kan säga om människorna som författade stenarna och de som blev begravda osv. osv.  

Jag kan se en koppling mellan de ämnen jag har läst; beteendevetenskap, arkeologi, juridik, etnologi och kriminologi

Hmm jaha vad kan man erkänna för knasigheter om sig själv då..  Jo.. jag tycker verkligen verkligen inte om att städa.. men ändå så kan jag störa mig så in i bänken på att saker inte ser ut som jag vill att det ska se ut i lägenheten.. Egentligen har det väl inte så mycket med städning att göra utan mer om jag tycker att vissa färger passar ihop eller inte och om saker passar in.. och det gör det inte här hemma.. vissa saker är ok men andra är nödlösningar.. och då får jag sådan lust att sätta upp post-it lappar som förklarar att "Neh den här blomman bara står här för att jag för tillfället inte har hittat något annat bra att ställa här, jag vet att det ser förjävligt ut men jag jobbar på det...och du skulle bara veta hur bra jag vet att det kommer att se ut om jag hittar precis det jag har tänkt mig"

Jag stör mig om det inte blir just som jag har tänkt mig och ger då hellre upp och har kvar min nödlösning än klurar ut något annat bra... m.a.o. kan vara lite envis ibland..

När jag var mindre så köpte jag en nalle med bara 1 ben i affären för att jag tyckte synd om den och antog att ingen annan skulle köpa den

Såg en pippifågel inne på Konsum för några dagar sedan och då börjar tankarna snurra.. "Kommer fågeln att klara av att flyga igenom dörrarna själv?" "Kommer någon försöka att hjälpa fågeln ut?" "Om den inte kommer att klara sig ut snart, kommer någon då att mata den så att den överlever?" och där börjar jag genast att försöka förtränga att fågeln är instängd i affären och kanske inte kommer att komma ut.. *pippin är ute i det fria* *pippin är ute i det fria*

Jag sover på mindre än halva sängen fast den är helt och hållet min

Börjar du prata om blod så går jag

Blir sur på mig själv om jag inte får grymt bra resultat på tentor osv trots att jag aldrig pluggar eller anstränger mig för att få ett grymt bra resultat.

Hittar på egna texter till sånger som du aldrig kommer att få höra..

GIllar att bli killad i nacken

Är helt beroende av böcker och tidningar.. har redan ångest över att jag jobbar när det är bokrea (24 februari för er som inte redan har koll på det) Brukar bli mellan 15-20 böcker på bokrean men i år måste jag nog försöka skära ner.. (ett hett tips är att förboka böckerna på internet då du inte drabbas av stressen i affärerna och då det dessutom är billigare) (Jag har dock varit duktig och sparat mitt presentkort på Bokia.. som finns i Nässjö och ja.. det är ju en bit bort.. och jag jobbar.. ska ju visserligen till N-ö två dagar senare.. men ja.. gå på bokrea hela 2 dagar efter att den har börjat?! nja...

Är dålig på mellanlägen.. antingen pratar jag för mycket eller för liten.. är för varm eller för kall..

Älskar att sova länge

Är grymt blödig.. kommer aldrig kunna se the green mile.. gråter när jag ser reklamen för filmen

Kan inte ha ihjäl en mygga ens.. med flit vill säga..

Badar 1-2 gånger per dag.. men är det på morgon/förmiddag säger jag ändå att jag duschar fast jag alltid badar.. gillar inte att ha duschen fastsatt där uppe då det killar som tusan utan måste hålla i duschen själv om jag vid något sällsynt tillfälle skulle duscha istället för bada..

Har börjat med uttryck som jag upptäckt att jag tagit efter min mamma..

Har fräknar på andra ställen än ansiktet..

Har 2 tatueringar men vill alltid ha fler trots att det i själva verket är 9 år sedan jag tatuerade mig senast..

Är osymmetrisk

Blir irriterad av att gå i blåst

Älskar saker i perioder fram tills att jag tröttnar och glömmer bort det för att lyckligt återupptäcka det längre fram och på nytt älska det i en period

Skulle kunna åka till Grekland ja typ jämt.. kan tänka mig resten av världen också men ska bara övertala mig själv om att jag visst vill sitta på ett flyg i mer än 4 timmar..

Kan definitivt inte somna på flyg, tåg, buss, i bil eller någon annanstans än i sängen om jag inte är så pass trött att jag inte kommer ihåg vad jag heter..

Har haft ont i hälen i 1,5 månad till och från men inte viljat ta reda på varför..

avskyr gröt, banan och lakrits (efter det så finns det en hel del saker som jag inte tycker om) (med betoning på hel) 

Säger inte att jag hatar saker då mamma har tutat i mig att det är ett för starkt ord att använda (oftast) 

Tycks heller aldrig kunna lägga mig i vettig tid.. (trots att jag älskar att sova) och därför snoozar jag alltid 3849385834593 gånger innan jag kommer upp.. och med det i åtanke så är det nog faktiskt dags för mig att skutta bort till sängen och bädda ner mig där.. har ju ett tåg att passa imorgon..

Så natski alla hjärtans barn =) och en harpuss från Nelle


Jag hänger inte med..

.. neh eller jag gjorde inte det idag på dansmixen iaf..  Tänkte att jag skulle testa på dansmix idag för det lät ju roligt tyckte jag och tiden passade bra..  meeheen när jag kom dit så visade det sig att det redan varit dansmix 6-7ggr (och detta trodde inte jag var ett problem).. Läraren sa att "Ja vi har ju några nya här idag så vi tar det lite långsammare och lägger inte på så många ny steg". "Puh" tänkte jag.. och sen började uppvärmningen och då...hmm.. kej.. hon bara... ja vad ska man säga... gör stegen.. men men jag ska nog hänga med..  och så visade hon steg, efter steg, efter steg, efter steg.. och så skulle man sätta ihop allt... VA?! komma ihåg allt från början? Du skojar.. jag var faktiskt uppe klockan 4 idag *lägga in en officiell protest*.. och sen kom fler steg och ännu fler.. och då skulle vi sätta ihop alltihop från början OCH öka takten lite.. så neh.. dansmix är nog inget för mig när man inte hängt med från början.. så nu känner jag mig frusterad, irriterad och otränad (inte för att jag skulle känna mig tränad efter en gång utan jag menar bara.. hmm.. omör.. frusterad.. antiklimax?) (Måste nog läsa ordlistan lite oftare).. Så imorgon funderar jag på att gå på Powerstep efter jobbet..  Får se hur det går.. håll tummarna för att man inte måste ha varit med från början för att undvika att se ut som en fågelholk..

Har klippt mig och färgat håret idag *wiii*..  Färg i pannan.. lite mindre wiiii

I veckan som jag gått har jag faktiskt gått och varit lite duktig.. eller jag känner mig lite duktigt iaf.. blivit medlem i Amnesty och fyllt i ett donationskort..  Amnesty har jag funderat på tidigare men det har bara inte blivit av.. känns lite bra att inte bara säga att man är emot dödsstraff m.m. utan åtminstone gör yttepyttelite för att något ska bli bättre =)

Donationskortet såg jag när jag var på Apoteket.. och har funderat på det tidigare också.. och då menar jag som i att jag tycker att det är ok för min del och att jag skulle vilja att någon gjorde det för mig om jag var i den sitsen och behövde organ.. men skulle man säga till någon att "jag kan tänka mig att donera mina organ ifall så skulle vara fallet" så känns det som om de vill att man ska följa med till psykakuten eller något och det är ju inte riktigt meningen så skönt att det finns ett helt odramatiskt kort att fylla i och stoppa i plånboken..

Ja nu ska jag ju iofs bli skitgammal.. ni är förresten bjudna på mitt kalas när jag blir 100 .. 24 april 2081.. man vill ju börja bjuda redan nu så kanske någon kommer ihåg och fortfarande är rörlig nog att dyka upp.. kanske borde kolla om det är en helgdag.. fast iofs.. är man 100 kanske det inte spelar så stor roll om det är vardag.. man lär nog inte vara så upptagen ändå..

Hej månen.. man ser månen idag.. visst har det varit skönt med klar himmel och sol? Skulle ju iofs inte göra något om det var liiite varmare ute men inte ska man klaga.. (och ändå gör man det =)

Åh.. insåg just nu hur skönt det är att jag inte behöver gå upp 4 imorgon också.. nästan så att man vill gråta en skvätt..

Nehe nu blir det inget mer... så är det.. bara att acceptera =)


Det var bättre förr..

Ja förra veckan alltså när jag hade semester... hur skönt som helst.. vill ha meer! =)

Teresa kom till mig på onsdagen och på kvällen lagade vi mat.. som vanligt så är Teresa bra på att hitta bra recept..
Kortet är inte så spännande men grymt gott!



Fredag morgon satte jag mig på tåget upp mot Stockholm/Sundsvall för att åka vidare till Härnösand med buss.. och där fick jag mer mat:



Fick lite dåligt samvete för det enda jag åt var ägget och frallan så tänkte.. hmm.. måste ju äta något mer.. ja varför inte grapefrukt.. detta var ett s.k. dåligt beslut.. beskt värre och omöjligt att bli av med smaken då jag redan druckit upp min juice.. mm.. jaja.. värre saker har väl hänt..

Nu hade jag ju visserligen med mig kameran och visst fanns det saker man kunde ta kort på men ändå så låg den kvar i väskan hela helgen hos Anna i Härnösand.. japp.. sån är jag..

Men när jag stod i kylan och väntade på mitt nattåg från Sundsvall tillbaka så kom jag på att den låg där i väskan och då var jag ju tvungen att ta lite kort för att visa att det faktiskt finns snö i Sverige



Här är min kupé



Dags att krypa i säng



Mm nu blev ni allt lite sugna på lila SJ lakan va? =)

Sängen var faktiskt grymt skön men det hindrade mig ändå inte från att vara vaken hela natten.. Gissa om jag var trött när jag skulle gå och jobba på kvällen.. lyckades ju visserligen sova 2 timmar när jag kom hem men det var ändå svårt att komma ihåg vad man hette framåt kvällen...

Saker som jag lärde mig under helgen var iaf att Grabben i graven bredvid finns på riktigt... och att det finns platser på jorden där killar går 2 och 2 på toaletten..

I fredags gick jag på loppis.. såg en übersöt sockerskål i fönstret till loppisen dagen innan så då gick jag dit glad i hågen för att köpa skålen.. och ja då var den borta! Fy fasiken vad taskigt! eller ja.. så kanske man inte kan säga.. jaja.. hittade några assietter och en bok för 5:- som plåster på såren.. såg också 7 jättefina kryddburkar i vitt och blått.. och det kliade i fingrarna på mig MEN duktig var jag och köpte dem inte.. har ju faktiskt inte plats för dem.. Vidare till nästa loppis och där hittade jag.. ett fönster.. utan glas.. och det ville jag också köpa men jag tyckte att 300:- var lite onödigt för ett fönster.. särskilt med tanke på att jag redan har en spegel som ser ut som ett fönster.. och tur var väl det för har inget utrymme för det heller faktiskt..

Nu vill jag gå på mer loppis.. har en plan förstår ni.. hade tänkt att köpa en gammal bok med fina bilder och kanske hitta några fina gamla ramar och smälla upp på väggen.. jaa.. jag vet.. det blir aldrig som man tänkt sig.. men man kan ju ha roligt under tiden man försöker =)

Imorgon ska jag klippa mig.. ENTLICH.. no more vitt hår ;)

Och om ca 2 veckor kommer jag ha bruna ögon.. så nu ni.. kan jag vara hur kriminell som helst utan att någon känner igen mig.. ja.. inte för att det är en plan eller så.. hmm.. ja..

Köpte mig en grekisk limpa för några dagar sedan och då blir jag per automatik sugen på vitt vin och en grekisk sallad.. åh.. bada.. åh.. sol.. vin.. åh.. gah! jaja.. blev lite sugen på saltat smör också - Ja Anna jag skyller allt på dig ;)
Men jag lärde mig snabbt att man kan salta för mycket.. och tjena vad jag mådde illa sen.. så nu lär det nog dröja innan jag tar fram havssaltet till smöret igen..

Nu är det dags för mig att ta ett varmt bad för att få upp varmen igen i varenda liten kroppsdel och sen  vidare till säng.. imorgon ska jag gå upp vid 4 - halv 5 förstår ni.. ja.. ni kanske förstår men jag förstår inte riktigt hur det ska gå vägen.. kanske kan jag övertala Nelle att se till att jag kommer upp.. fast han brukar ju vara rätt bra på att sova länge han också..

På senaste tiden så har han hittat en ny favoritplats att sova på.. tur för honom att han är så söt annars hade jag väl blivit mer än halvgalen för att han ligger och hårar på mina kökshanddukar..



Nepp.. håll tummarna för att jag kan sova om en stund.. håll hårt =)

Hej i hatten!


RSS 2.0