Me and my bubbles

So what, I´m still a rockstar, I´ve got my rockmoves..

Hmm ja nu var det ju några dagar sedan jag skrev senast och jag sitter här och försöker räta ut tankarna om vad som hänt sen senast och då kom jag på att jag tagit lite kort på sista tiden.. och tänkte om jag laddar över dem så kanske jag blir lite klokare.. hmm... VA!? 117 bilder.. eh.. ok? trodde det skulle vara närmare 20.. okii.. så lost in space är visst jag =)

Nu hoppas jag verkligen inte att ni hoppas på att det som följer kommer vara i någon kronologisk ordning eller att det ska hmm ja vad säger man "make sense".. för då är det lika bra ni slutar läsa här...

Städade så smått för några dagar sedan och då inträffade ett sånt där sällsynt tillfälle då jag faktiskt bäddar sängen ordentligt med överkast o så.. en liten stund senare så gick jag förbi sovrummet och... så här såg det inte ut efter att jag bäddat:



Hmm.. Nelson?

Nelle: "Ok ok jag hjälper till att rätta till"



Lite senare så hade Nelson något på hjärtat:



Nelson: "kom vi går ut"



"Schyssta vi går in på vinden"



"spännande"



"undra vad som finns där inne"



"Hmm neh matte verkar frysa, vi drar"



"Vi går ner en sväng"



"Naah jag ångrar mig, vi går hem"




Humma humma.. jo i helgen så var jag och fikade med Sanna en sväng efter jobbet (Hej Sanna! =) och sedan tog jag en tur in på Åhléns och möttes av en massa tulpaner i fina vaser.. och då fick jag en liten släng av "Åh det är snart våår-sjukan" och kände direkt för att köpa en vas.. men.. duktigt som jag var så blev det inte ytterligare en vas utan bara tulpaner till en gammal vas =)



Nelson luktar.. luktar.. eeh.. vänta det där ser inte ut som lukta... NELSON!



Hittade den här på Åhléns också.. självklart kunde jag inte motstå =)



Och här kommer en läskig än =P



Jahaja det där var allt lite obehagligt va? =)

Hmm.. vad har man gjort mer sen sist då..? .. JO fiskgratäng.. jag och Nelle.. eller nja.. jag gjorde gratäng och Nelle åt fisk.. (och ja Teresa jag gjorde potatismoset själv) *göra vågen*





Sen har jag ju varit duktig och bytt ut tomtar och ljusstakar. Köpte den här gubben i Lund en gång för längesedan och kan inte förklara varför jag fastnade vid den men jag tycker fortfarande om min förtvivlade man en massa



Hmm.. syns ju inte så tydligt hur den ser ut men ja.. ni får väl komma hit och kika istället.. eller ja.. vi får se =)

Dator situationen har liksom fastnat lite för tillfället.. jag försöker att blunda och städa runt hela röran istället.. det man inte ser har man ju inte ont av.. eller jo.. tårna kan ju ta skada.. hmm *komma ihåg att alltid titta ordentligt efter var man sätter fötterna*



Och på tal om fötter.. idag var jag på Poweryoga.. jo.. sant.. kom dit tidigt för jag hade gått en sväng på stan innan.. så där satt jag och väntade och höll precis på att ta på mig mina inneskor när värsta yogatanten dök upp barfota och med en egen matta.. gaaaah.. egen matta?  Inga skor? Försöker diskret pilla av mig skorna igen och ner med dem i väskan.. skit också det här var ju inte bra.. kom ihåg något jag läst i en av Mia törnblads böcker om att är man en 4 från början så trillar man inte ner till en 1a bara för att det kommer ín en 5a (ja ni får läsa boken själva om ni inte hänger med) och där satt jag förtvivlat och försökte komma ihåg att jag var en 4a trots att det trillar in en massa 5or.. (eller ja yogamässigt är jag väl en 1a iofs men lite uppmuntran behövs ju alltid) och då.. kommer hon.. en annan tant med skor.. TACK TANTEN!.. sedan kom instruktören och när jag frågade så sa hon att man inte alls behövde egen matta.. dumma yogatant som skräms med egen matta bara för att hon inte vill dela svett med andra.. hmm ja..

Sedan började passet och eftersom det fanns fler nybörjare *puh* så började hon med att gå igenom lite saker man skulle tänka på.. och visade bl.a. en position man kunde inta ifall man började må dåligt.. för det var tydligen ganska vanligt.. OK NO MORE skräms för idag *tycka*.. sedan pratade hon om att man skulle hålla maglås och rotlås = knipa + att man skulle tänka på att andas in och ut djupare än man brukar under hela passet.. *ok då har jag koll* tänkte jag..

Sen började hon med att säga att man skulle blunda (hur ska jag då kunna se vad instruktörstanten gör?) och sen när man satt där och skulle vara avslappnad och zen-aktig så dök det upp som ett brev på posten.. kinden började klia.. japp.. så bra är jag på att fokusera på rätt saker.. =)

Resten av timmen så försökte jag bara fokusera på att hänga med och att inte dratta på ändan.. och maglås, rotlås och djupandning samtidigt?.. ha! skojade hon?

Ja överlevde gjorde jag iaf och tänkte glatt när jag gick hem att det borde ju inte kunna bli värre nästa gång så varför inte.. tänk vad fantastisk hjärnan är på att förtränga =)

Ikväll har Nelle varit bebis som alla andra dagar.. han ligger i soffan när jag sitter där, han ligger på en stol i köket när jag diskar och han är i badrummet när jag badar.. Han verkar speciellt gilla när jag har bubblor.. Har ni förresten tänkt på att bubblorna blir mycket mjukare om man liksom kupar händerna och pressar ner dem mot vattnet och låter dem bubbla genom fingrarna? Jo jag lovar.. testa nästa gång (hmm undra om jag badar för mycket?)
Sjöng "lyckliga gatan" för Nelle när jag badade.. kunde bara de orden iofs så jag fick improvisera lite.. undrar fortfarande vad som fick mig att tänka på den sången.. inget man lyssnar på annars direkt..

Resten av kvällen har Nelle och jag mest hängt i soffan och tagit det lungt och busat lite med snöre..

"Ge mig snöret då!"


"Ah bus"



"Vadå?.. finns det fler snören?"



"Meh.. vart tog det första snöret vägen nu då?!"



"äh!... jag sover istället.."



Och på tal om det.. sova alltså.. jag har blivit sömnskadad... mm.. och då menar jag inte att jag sover dåligt eller något sådant eller.. jo på sätt och vis.. jag har upptäckt att jag bara sover på halva sängen.. jag gjorde inte det först men började göra det när jag släpa med mig böcker varje kväll som låg kvar i sängen och sen har jag liksom fastnat i att sova på ena sidan upp mot väggen trots att jag nu puttat ner böckerna på golvet.. och en morgon så vaknade jag med ont i axeln.. misstänker att jag sovit på den på något sätt.. Hense min sovskada.. och nu har jag haft fortsatt ont i axeln när jag jobbat.. jaja jag vet.. buhu.. andra har det värre.. men lite synd om mig är det allt ändå så det så! =)   fast inte nu.. för nu har jag semester i några dagar =)

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

och natti!


Idag har jag fuskat..

.. mm det är sant.. men nej då.. ni behöver inte vara oroliga för min själ.. jag har matfuskat.. var minst sagt lite seg efter jobbet idag och när jag handlade så impulshandlade jag en färdig pizzabotten och tänkte att det kan ju vara lite lagom fusk.. men så här i efterhand så får jag dela in det beslutet i kategorin "dåliga beslut"... botten var alldeles för tjock för att det skulle bli gott.. bleh.. kan ingen komma hem till mig och laga god mat? är sugen på.. hmm..  ja just nu bara vatten faktiskt...och det ska jag väl klara av själv förhoppningsvis.. återkommer när jag är sugen på något mer avancerat=)

Kändes som fredag när jag gick till jobbet idag.. var ju alldeles soligt och fint ute + att jag faktiskt får vara ledig imorgon.. visserligen bara 1 dag men ska bli riktigt skönt att slippa ställa klockan imorgon och behöva snooza 1 timme.. ;)

Funderar på om jag ska köpa ett träningskort på gympa/aerobic/step-up istället för gym.. hmm ja vad tror ni.. blir jag mer motiverad då? Det trista är bara att det enbart finns pass på eftermiddagen/kvällen.. man brukar ju normalt sett vara lite mindre seg på förmiddagen.. jaja det tål att tänkas på..

Idag köpte jag Godissticks till Nelson.. och varje gång han får en sån pinne så tar han den i munnen och springer iväg för att äta upp den i ett annat rum.. hur gulligt som helst.. tänk om det var så enkelt att va gullig =)

Ehum.. eh.. ja..ok.. nu kan jag man ju förstå varför man inte ska vara uppe på nätterna och tittar på tv.. bläddrade lite och sen fastnade jag för Mtv och där var det en kille på tv som såg helt ok ut men.. sen tog han av sig... allt.. och sprang iväg för att sätta sig och huka och hmm ja göra nr 2.. varför? Tur att jag är för trött för att bli Chockad.. Jag kan ju inte mitt ABC.. Andning, Blödning, Chock.. fast det kanske ändå inte är så effektivt att försöka behandla sig själv.. åtminstone inte om det gäller chock.. hmm ja just det..

*dricka vatten-paus*

Funderade innan idag att vilken tur det är att det finns smink.. så man kan känna sig lite mindre som en Alien vissa dagar =) Fast iofs.. har man väl börjat sminka sig så blir det jobbigt att gå utan... liksom lite naket och konstigt.. mm.. känns bra att man har så viktiga problem...

Japp.. hmm ja.. vad har jag funderat på mer idag då tro? Jo just det.. på jobbet idag så skulle jag hjälpa en man att lägga in ett kundkort till han och hans fru och då räknade jag ut att det skilde 14 år på dem och de var hyfsat gamla båda två.. typ.. närmare 100 än inte.. och det var nära att jag höll på att säga "ja men hur funkar det för er då?" För liksom hmm ja neh jag ska nog inte fullfölja det resonemanget.. de har säkert fortfarande ett bra utbyte av varandra..

En annan sak som jag inte riktigt förstått..  vem tycker att Justin Timberlake är snygg?  Han gör inget för mig iaf.. kanske inte helt intressant för er att veta.. ok.. dags att sluta titta på mtv och göra annat..

Ha det bäst!

Jag tycker om er mandelmassa.. just det varenda en utav er =)


I don´t want to hear, I don´t want to know

Idag ska visst tomtarna väck men hos mig står de kvar.. Upptäckte att det inte gick att stirra på dem och tänka bort dem och nu är jag alldeles utmattad av allt stirrande och tänkande så tar det imorgon istället =)

Kom på innan idag att det verkligen är bäst att choklad gör än lycklig. För annars, med tanke på den mängd choklad jag äter, så kommer jag inte vara lycklig + att jag kommer vara tjock.. och det suger juh =) Tur att man inte har körkort så man måste gå till jobbet istället.. annars hade jag väl rullat fram vid det här laget=)

Någon är skyldig mig en Spa-weekend.. hoppas jag iaf.. skulle vara så skönt att bli inpackad och masserad och uppvärmd och ångad och vad man nu kan bli.. Funderade på om man ska skämma bort sig själv och gå på dagspa eller något på alla hjärtans dag.. I år så lyckades visst alla hjärtans dag infalla på en lördag och jag är ledig hela helgen. Jag har ingen aning om vad man gör på alla hjärtans dag som singel.. är lite otränad.. Några förslag? Men man ska  ju umgås med någon man tycker om då och ja jag tycker ju om mig och jag tycker definitivt om någon som ger mig massage och en ansiktsbehandling så ja det helt klart värt ett övervägande =) Ska bara råna en bank först.. hmm..

Hihi Nelson drömmer.. han gör något konstigt med tungan..  och på tal om Nelson så hittade jag en presentrosett på golvet i vardagsrummet.. och ett söndertuggat paket med näsdukar.. man kan ju undra vad han gör på nätterna när jag tror att han ligger och sover..

Nehe... med tanke på att jag är så trött att jag inte kommer ihåg vilken planet jag bor på så kanske det är dags att lägga sig..


Natti



There are more important things than hear you speak

Jag = en packåsna

Ibland undrar jag hur det kommer sig att jag allt som oftast känner mig som en packåsna. Det är inte helt ovanligt att jag dumpar en massa saker utanför dörren till lägenheten och är förbluffad över att armarna fortfarande sitter fast.. tror att det är för att jag är lite envis.. varför gå 2 gånger när man kan få med sig allt på en gång? Neh det kanske inte alltid är smartast men who knows? Jag kanske lär mig någon gång.. eller så kanske inte armarna sitter kvar nästa gång och då så är det problemet löst...Hmm sorry inte meningen att vara makaber..

Hoppas verkligen att det har slutat blåsa tills imorgon.. idag så blev jag påmind om varför jag inte tycker om blåst och att blåst gör mig arg.. och trots att man är en hyfsat intelligent människa så händer det ändå att man fattar dumma beslut.. Varför ta på sig klänning en dag mitt i vintern när det idiotblåser? Visserligen var det någon plusgrad ute men mina ben tyckte ändå att det var ett dumt beslut.. Ibland undrar jag om kroppen är sams.. för när benen var kalla kalla så var resten av kroppen vaarm.. varför kan inte värmen bara fördelas så att man får vara lagom all over istället? Hmm ja.. ibland funderar jag över viktiga saker också.. som om det kanske vilade en förbannelse över mig när jag var och handlade idag.. trots att jag var i 2 olika affärer så fattades ändå hälften av sakerna som fanns på min "Att handla - lista" (kan ha berott på att det var söndag).. mm så äre.. Skulle köpa senap och då fick man välja mellan STARK, söt och sliskig (tror den hette så ;) eller ett helt för mig okänt märke.. valde det okända märket.. hette samma som min pappa i efternamn så jag tänkte.. skulle den vara äcklig så kan jag alltid vara helt oresonlig och skylla allt på honom och begära pengar för sveda och värk.. jao..

Igår natt så fastnade jag vid ett jätteintressant tv program.. vem kunde anat att betala tv-avgiften kunde ge utdelning? 2 timmars dokumentär på 2an om en rättsprocess helt UTAN reklam.. just det.. no more gnäll om ni inte betalar =)

Det visade sig dock inte vara helt vist att titta på ett program som innehöll mänsklig tragedi, mord och incest innan man skulle sova.. Nej då inga mardrömmar men det dröjde ett tag innan jag kunde övertala mig själv om att även om det var intressant så fick jag lägga undan tankarna så länge och ersätta dem med ulliga, gulliga istället..  det funkade dock till slut för jag somnade =)


Jaha då var den här helgen slut då.. skit också..

Keep your love locked down

Natti


Jennie let me love you.... ja men ok då, varför inte? =)

Ibland undrar man.. en massa saker så klart.. men idag.. så undrar jag hur hjärnan fungerar egentligen.. råkade göra en rörelse med handen och då så associerade min hjärna hej vilt... undrar liksom lite över hur och varför hjärnan gjorde den koppling..

Kanske är det chokladen som gör det.. köpte en After Eight mörk chokladkaka.. och GOTT.. ja.. hjälp.. undra om det finns någon stödgrupp.. typ.. anonyma chokladister.. Idag köpte jag dock även knäckesticks (hittade inte de med salt¨på=/) och tänkte att jag kan ju äta det istället.. hmm ja..jag är ganska bra på att tänka iaf.. neh då..  jag kommer säkert vara jätteduktig..  .....

Läste på Expressens hemsida innan att även med små mängder alkohol så har kvinnor svårt att avgöra vilka män som ser bra ut.. ja det förklarar ju faktiskt en del får jag säga =)

Fick en ny dator idag av Leif, Tack så mycket =) Så nu har jag lite att pilla med att föra över allt som jag vill ha från den gamla till den nya.. och klura ut vad jag ska föra över..   Ambivalent och okunnig.. det här kommer inte gå något vidare känner jag.. behöver hjälp.. Hilfe =) 

Idag på väg till jobbet så var det hur soligt och skönt som helst ute.. lite så att man fick vår-känslor redan.. Men måste nog gnälla lite för det är idiothalt ute nu när det har blivit varmare och då går man (läs jag) runt och spänner benen som en gammal tant.. (bara för att det är så lämpligt).. undra när man ska lära sig att man inte halkar mindre om man spänner sig..

Hm.. det är nästan som om jag undrar om någon har smugit ner lite alkohol i colan för det känns som om mitt omdöme är på svaj..  borde verkligen stänga av tvn, sova och hoppas på att lite mer hjärna och lite mindre känsla när man vaknar imorgon..

Neh nu känner jag att jag nog inte gör mig förstådd utan mest låter yr så dags att sluta skriva för idag

Häddå


Trött/Nanig/Sova/Sömn/Need to sleep/Dregla kudde/Koma/Apatisk flicka

Hmm ja ni fattar nog.. jag är TRÖTT helt enkelt.. men vet ni? Joho! Imorgon är det sovmorgon och bara tanken på hur skönt det kommer bli att vakna i sängen och bara liggar där och grotta ner sig och ha det mysigt och avslappnat och skönt får mig att nästan gråta av glädje.. Neh just det jag hanterar inte brist på sömn speciellt bra =)

En annan som är nanig är Nelson.. imorse efter att jag ätit frukost (och hade hyfsat bråttom men var för trött för att göra några ansatser till att gå upp och gå till badrummet) så valde Nelle att krypa upp i mitt knä och sen när jag väl bestämde mig för att det var alldeles för ont om tid för att sitta kvar och försökte ställa mig upp så hade Nelson bestämt sig för att han var för trött för att flytta på sig.. (Jag vann) (Om man nu kan säga det med tanke på att jag fick ge mig ut i kylan och gå till jobbet och Nelle låg hemma i värmen och mös).

Det här med att vara trött passar inte mig alls.. jag kan inte tänka på något annat.. kanske choklad iofs.. men den är slut... *gråta lite* eller vänta? Hmm.. köpte inte jag choklad igår på jobbet och sedan så glömde jag äta upp resten idag? Jo.. Wiihii.. tänka sig.. Hej då så länge.. jag ska bara.. Alfons Åberg...

Mmmmm *lycklig flicka*

Idag på jobbet (jo jag jobbade trots att det var en sån där alldeles speciellt röd dag) (och varför är den röd egentligen? Någon som minns? hmm hade de inte något med de tre vise männen att göra.. fast då är ju "trettondagsafton" helt ologiskt.. ja.. hmm.. ja det här med religion är visst inte min grejj..) Hmm ja tillbaka till att jag var på jobbet idag.. och det var verkligen seeegt.. nästan inga samtal så det blev en lång dag.. och då när jag Äntligen fick gå hem så tänkte jag "så var den dagen avklarad (jobbdagen)". Sen kom jag på.. att usch vad hemskt.. att bara beta av dagar så där.. man har ju inte oändligt av dem.. måste se till att göra något otroligt viktigt varje dag ;) hmm.. ja.. börjar imorgon efter min sovmorgon tror jag =)

Hmm jag tror jag tänkte en tanke men det verkar ha försvunnit.. eller vänta.. neh.. helt borta.. humma..

Är det bara jag som redan fått reda på när semestern ska avhandlas? Segt värre.. inget vidare bra veckor. v.25-26 och v.35-36.. Någon som vet något bra att hitta på då? Ja jag vet att det är ca en evighet dit men jag råkar också vara lite långsam så alltid bra att vara ute i tid så kanske jag kan ta ett beslut senast samma dag åtminstone =)

Neh ni,. man kanske skulle ta att hämta boken och läsa lite eller kanske äta lite choklad... neh.. tror jag börjar med att sitta kvar i soffan tills jag akut måste kissa eller tills jag somnar.. lär inte ta lång tid till antingen det ena eller det andra inträffar..

hmm råkade visst förstora texten på något mystiskt sätt.. så nu får det vara så här.. eller jag menar idag tänkte jag speciellt på alla med oerhört dålig syn.. mina vänner i PRO.. tadaa.. hmm neh just det.. inte riktigt än.. äh...

Hejdå =)


LOL

Trodde inte den skulle vara rolig men det var den jag fastnade för när jag zappade runt och jag får nog ta och erkänna att jag har skrattat en hel del åt filmen Dodgeball.  Ibland så undrar jag lite om jag blivit inslängd i en film och man vet inte alltid om man ska skratta eller gråta. Idag har jag iaf bestämt mig för att skratta åt vissa saker för de verkar hända mig om och om igen fast jag försöker säga ifrån men ja.. verkar inte funka så .. vad kan man göra annat än att skratta åt det? =)

Sen en undran. Varför kan inte bara kroppen reagera som man vill när man vill och inte annars? =) Finns risk för att jag kommer bli knasig riktigt snart.. bara en heads up..  antingen koko eller kanske typ sprintlöpare, vem vet?  På väg från jobbet var jag både fnissig och speedad (nej då inget sånt - helt drogfri). En fördel fanns ju dock, var så uppe i varv att jag inte alls kände av att det var kallt ute..

Hmm en Ultimate Fighter som var bibliotikarie tidigare.. hmm.. då kanske man kanske till och med kan ta och testa det själv? Frågan är bara varför jag tittar på det och vem som har valt musiken? Och varför smörjer de in han med något i ansiktet och vad? Hmm neh jag ska nog inte titta mer på tv,. det uppstår så mycket frågor och man kan ju inte sitta vid datorn och googla hela natten heller..  Och AJ får jag nog ta och tillägga.. ett flygande knä låter inte som en höjdare.. ska nog inte testa när jag tänker efter..

Kanske skulle jag ta och bestämma mig en gång för alla vilken bok jag ska börja läsa nästa gång.. råkade köpa 4 pocket böcker till idag.. oopss..  Eller kanske ska jag helt enkelt bara sova? Lär nog inte bli några problem idag.. Kunde verkligen verkligen inte somna igår kväll och var tvungen att gå upp tidigt idag för att jobba så nu är jag nanig.. Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt igen och ta tåget till Nässjö och se om Blåtand eller Sladdis vinner mitt hjärta och får följa med mig hem och hjälpa mig att föra över lite musik till mobilen.. Jao spännande grejjer..

Neh nu ska jag lämna er i fred att göra vad ni själva behagar..

Ha det bäst!


RSS 2.0