Jolene

Egentligen tror jag inte att jag orkar skriva för vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i (inte för att det egentligen finns så mycket att börja nysta i ;) men ja har ju ändå datorn i knät och jag har inte hjärta att flytta på mig för Nelson ser ut att sova så gott här bredvid mig med tungan som sticker ut. Undra om jag skulle kunna lyckas teleportera mig till kameran och tillbaka utan att han vaknar och stänger munnen igen..

Hihi.. jag tycker verkligen synd om er som inte får se Nelson just nu.. är lite osäker på om han vet om att han är katt och hur man ska se ut då och lite avundsjuk får jag nog allt säga att jag är på honom.. tänk om man kunde ha det så mysigt och vara så tillfreds med allting som han ser ut att vara just nu =)

Jaha ja.. julafton har det ju varit sen sist. Och vet ni vad? Jo, det är sant.. paket till mig (ja till andra med då men de får själva starta en blogg och skriva om sina.. hör du det nu mormor?)  =) Fick ett presentkort på Bokia av storebror.. har funderingar på att hålla mig ända till bokrean (haha eller hur Jennie) ja hm.. kanske kan man gömma det? fast ja.. neh då hittar jag väl det först när jag ska flytta nästa gång antar jag...

Sen fick jag smärtan jag önskade mig..och helt kvickt nog så ångrade jag mig som tusan..

Öppnade paketet. "Ah.. eh.. attans bananer.. det här var ju inte bra.. kanske kan man ha den som prydnad istället? Den är ju ändå lite rosa.. neh.. hmm ja.. ja.. neh okej.. nu får jag sluta vara så töntig.. stoppar i kontakten och ser vad som händer.. (kanske ska säga att det är en epilator så att ni hänger med någorlunda=) Tjena vad den snurrar snabbt.. ska det verkligen vara så? Vågar man verkligen sätta den dära mot benet? Fast iofs.. dra ur hårstrån långsamt kanske inte så mycket skojjigare.." Här någonstans i tankarna avbröt pappa mig och sa att han skulle testa på handen och se om det gjorde ont.. han testade.. sa aj tusan det där gör jag inte om.. "eh hilfe.. ok - dra ut sladden och försöka trycka ner den kartongen lite fint igen.. var är nästa paket?"

Senare på kvällen bestämde jag mig åter igen för att inte vara töntig.. man är ju ändå tjej så lite smärta får man ju ställa in sig på att uppleva i livet.. i med kontakten igen.. på-knapp.. av-knapp.. på-knapp.. lite närmare benet.. av-knapp.. hmm kanske om man håller i kudden samtidigt så känns det nog lite bättre (eh?!) jaja.. neh.. inte riktigt än.. jo.. neh.. jo.. äh tusan också jag testar.. och Dumma pappa! man får inte luras så dära.. gjorde inte alls i närheten så ont som jag trodde.. Efter en stund så reagerade benet lite irriterat och valde att bli rödprickigt så då fick det vara nog.. man vill väl inte gå runt och vara alldeles rödprickig om man ska gå ut (dagen efter) (som tur var så höll det bara i sig ett tag - så nej jag är inte prickig längre för er som är oroliga)

Igår åkte jag till Linköping för att spana lite på rean.. snurrade runt i en hel del affärer och hann väl med hälften av vad jag hade tänkt mig men sånt som händer.. lite kläder, saker och rea-värk fick jag med mig hem iaf =)

Imorgon (eller snarare idag) är det nyårsafton.. och sedan följer det ett nytt år.. gah.. -09-..

87  87 var har du tagit vägen nu? Själv var jag 6 år då men ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag kommer ihåg något alls.. förstår inte hur en del kommer ihåg saker från när de var pyttesmå.. jag kommer ihåg typ noll.. tror jag.. har svaga minnen av leka i skogen, försöka få vara med storebror och leka och envist vägra städa rummet.. fast vem vet kan ju lika väl ha varit 14 eller något ;)

Nehe nu får ni klara er själva för nu. ja nu jäklar i havet så ska jag göra ja.. annat helt enkelt =)

Sail away to another world

P&K


Feliz Navidad

Hej Hopp

Kom på mig innan att jag lyssnade på en sommarlåt och det kändes lite fel.. eller snarare som om det borde kännas fel så jag letade snabbt fram mappen med jullåtar för att åtminstone försöka känna lite julstämning och förstå att det är jul snart eller nu eller imorgon..

Kom upp lite sent imorse men hann ändågöra mig färdig innan jag skulle till jobbet.. och tänkte att jag ringer till jobbet och kollar om jag får kompen jag skrev upp.. och jo.. hela dagen ledigt *wiii*..  Visserligen supertrött men glad och ledig =) Så jag inväntade att affärerna skulle öppna, lyssnade på musik och mös med Nelle i soffan..

Första stoppet var apoteket och det var det kö.. ställde mig i kön och kände mig lite speedad (p.g.a. oväntad ledighet och musik). Kom dock på mig själv med att se speedad ut inne på apoteket kan vara direkt olämpligt ..Med tanke på mängden piller som finns så kan det vara dumt så kikade mig runt lite för att fokusera på något.... tandtråd!  Hmm.. kommit en bit i kön.. kanske skulle köpa lite tandtråd också? Neeh Jennie du har tandtråd hemma.. Av någon outgrundlig anledning så ville jag ändå köpa tandtråd och reflexer och lypsyl och tugummi och ja.. trots att jag inte behövde.. en mild form av tvångstankar kanske? Jag hade ju behövt ställa mig sist i kön och det ville jag inte (och hade inte tid med) och bara därför ville jag väl ändå ha alla grejjerna jag inte alls behövde köpa nu.  Jag lyckades dock hålla mig och kom fram till kassan med bara en sak..

Vidare till systembolaget.. och nu kanske det inte låter så bra att gå från apoteket direkt till systemet men nej sånt sysslar jag inte med så ni behöver inte vara oroliga =) Plockade på mig lite varierande flaskor.. vet ärligt talat inte riktigt vad jag fick med mig hem..

Sedan inköp av de sista julklapparna, kläder och lite kinamat i låda och sedan hem igen..

Sedan hände massa trista saker hemma som äta, diska osv. Inser att det jag skrivit ovan kanske inte heller är så spännande men ja låtsas kan man väl få göra? =)

Nu är jag iaf färdigpackad (hoppas jag), mätt och om en stund ska jag släpa mina grejjer till tåget och hem till m och p..

Så God Jul!

*blåspuss till Nelson som inte är hemma'


*aj*

Just det.. aj i ryggen.. jag måste verkligen sluta vara så gammal, eller så måste jag kanske börja träna eller möjligtvis sluta gnälla... Kanske lite av varje vad vet jag..

Kan det vara så att mamma har haft rätt när hon säger saker som "det kommer när du blir äldre"? Jo ni förstår, mitt ena ben är kortare än det andra.. eller så är det det andra som är längre.. vad vet jag.. i skolan så skulle det inspekteras och utredas av läkaren varje år.. Nu kanske ni tror att det skiljer en si så där en halvmeter men riktigt så illa är det inte utan 1 centimeter.. MEN de skulle iaf tittas på min ryggrad och när jag gick fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Då tänkte jag.. "Hmm snacka om att försöka skapa problem när det inte finns några, men ja slipper jag en lektion så kanske du gärna få ta en kik på min ryggrad igen". Jag hade liksom aldrig ont och jag har fortfarande ingen aning om vilket ben som är kortare än det andra. (Mamma vet - ibland var jag lika sne som lutande tornet i Pisa enligt henne.. inte exakt de orden kanske men ni förstår nog =) De föreslog ändå att man kan ha någon form av inlägg i skon ifall ifall det skulle komma att göra ont i framtiden och mamma sa "det kommer när du blir äldre". (det sa hon iofs om många saker så - shit vad jag inte vill bli äldre ;). Nu tänker jag dock att kanske kanske har hon rätt och jag redan har hunnit bli äldre.. för på något sätt så verkar jag lyckas sträcka mig och grejjer i ryggen ganska ofta.. eller så är jag bara trött, gnällig och borde sova.. jag har inte riktigt bestämt än =)

Mamma (igen) tyckte att jag borde gå och lägga mig innan när jag pratade med henne i telefon då jag gäspade stup i kvarten.. det var för en ca 2,5 timmar sedan.. och då sa jag "neeh kan jag ju inte göra" mamma kontrade med "Varför inte då?".. Så nu måste jag ju självklart vara vaken bara för att.. ja.. för att jag kan antar jag.. vuxet va? =)

En sak till som är jätteaj och som jag måste skriva snabbt och aldrig tänka på mer (när jag tänker på det så vill jag liksom krypa ur skinnet) är att jag råkade riva på ett födelsemärke innan *aj* *svid' *mer gnäll*.. Bleh nu pratar vi inte mer om det..


ok


Nytt ämne..


Åt en av mina chokladmuffinsar innan..hmm ja en eller fem det är inte så noga.. men då tänkte jag åh.. gott.. underbart gott.. (Detta beror inte på att jag är en underbar bakartant utan mer på att jag är onormalt glad i choklad) "Jag måste göra fler" var min första tanke.. detta trots att jag hade 11 muffinsar kvar.. men jag blev lite nervös vid tanken på att de kanske kanske skulle ta slut.. men det har jag kommit över nu.. typ..


Har dock inte vågat smaka på mina skorpor.. mår lite illa när jag luktar på dem.. tänkte ta med dem till m och p och testa på pappa först..


Jag har fått julklapp! Som jag öppnat *dåligt samvete*.. men tack Anna, bra klapp =)

Neh nu får det vara nog, vi slutar med klappen, natti!



I wanna be the girl with the most cake

bom bom bom I can give you all my loving baby bom bom bom any time and any place..


MUSIK! Jajamen.. igår bestämde jag mig för att jag inte alls vill dö av dammlunga så jag satte igång att städa lite.. och det gick otroligt långsamt.. jag har nog inte lärt mig riktigt hur man städar effektivt för ibland har jag en tendens att ta fram en massa saker som jag liksom upptäcker att jag har när jag stoppar undan annat.. och tänker:  "Men kolla.. oj den här måste jag ju ta fram.. tänka sig att jag städat undan den här saken en gång i tiden.. så dumt".
I själva verket så brukar det finnas en mycket bra anledning till att man städar undan en del saker men de förståndiga tankarna blir ibland som bortblåsta..

Jag bestämde mig iaf för att jag inte längre ville ha datorn ståendes på golvet i en hög.. och nej jag har inte mirakulöst hittat ett skrivbord som jag vill ha utan jag tänkte att bänken får fungera som tillfälligt skrivbord..



Och ja jag inser att det inte är vackert och att jag kommer störa ihjäl mig på alla sladdarna men jag har Musik =)

Satt här och saknade mina Hole skivor en hel massa och gick in i gaderoben för att se om jag kunde få en aning om var de kunde finnas någonstans.. och neh jag har ingen aning om vilken av kartongerna som innehåller mina            cd-skivor men som tur var så hittade jag ett häfte med cd-skivor i och där låg ju 2 av mina Hole skivor så känner mig hyfsat glad ändå får jag säga =) Har dock inte lyssnat på någon av dem än för jag hittade en gammal cd som någon glömt på en fest för ca hmm ja säger jag minst 10 år så ljuger jag inte.. "Party platta 4" =) Musiken är väl kanske inget som någon över 14 brukar lyssna på men jag blev ändå så där fånigt glad så kan inte låta bli =) En sak som gjorde mig ännu mer fånigt glad var en gammal musik video jag kikade på igår när jag pausade i min städning och neh jag kan inte säga vilken jag tittade på för ja.. neh .. =) men jag kan säga att jag måste sluta av vara en sån tjej

Insåg för en stund sedan att jag totalt glömt bort att öppna någon av luckorna i min chokladkalender.. och var den finns någonstans. =)

Idag har jag gjort saffransskorpor.. o jag har en svag känsla av att det inte alls såg något ut som i när Leila bakar men ja inte hindrar det mig inte.. visserligen har jag ännu inte smakat på dem men det är bäst att någon tycker om dem för nu har jag köpt en burk enbart till mina skorpor..

Funderar på om jag ska baka en kladdkaka eller lite chokladmuffins också.. Att baka innan jul är nog ett av de bästa tillfällena för då kan baka på hur mycket man vill utan risk för att man kommer äta upp allt själv för då kan man ju ta hem grejerna till M och P och bjuda på och kanske glömma kvar i värsta fall =)

Såg boken "Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter" med Jonas Gardell i bokhyllan .. och jag säger bara -läs den! (läs ingen av hans andra böcker dock.. vad jag minns var en del av dem riktigt sega) men den här övervägde jag att läsa om igen faktiskt och det är lite av ajabaja för mig nu för tiden.. läsa om böcker när det finns så många nya känns som slöseri med tid (för sånt sysslar ju inte jag med - slösar med tid alltså ;)

Streckkodsscenen är en av de roligare i boken.. eller vad säger du Teresa? =)

Superman superman my hero in the sky, everbody´s watching as our hero flys by..

Vad många saker som får en att vilja krypa ur skinnet.. en del trevliga en del mindre trevliga.. jag måste verkligen sluta titta på tv.. ja.. för mycket visuell stimulation kan bli riktigt jobbigt.. hmm mm.. nu får det bli baka muffins istället =)

Nelle hälsar vinki




Ohne dich - Rammstein

Jahaja då var man ledig imorgon och övermorgon.. trist.... haha neeh bara skojar *hopparskuttar inombords* - för att jag är glad då alltså... sömn är lixom lite av min grejj.. skrev upp en tvättid imorgon förmiddag.. inte smartast med tanke på att jag inte lagt mig i vettig tid någon kväll/natt hittills men ja..

Ibland undrar jag om jag går i sömnen och sniffar lim  för ibland är jag bara för snurrig på dagarna.. Alternativ kan det vara för att jag nästan är vaken hela nätterna som jag blir lite snurrig då och då.. (Hittar ju faktiskt inte limmet när jag är vaken ens) Hmm just det.. skulle ju leta reda på en liten låda att limma kartor på *måstekommaihåg*

Just det.. såg sötaste videon idag på youtube.. var två katter som låg och pratade med varandra.. länge.. och till slut så började den ena tvätta den andra.. Nästan så sött att man fick hål i tänderna.. måste titta igen..

Hmm.. lite sugen på att gå på bio i mellandagarna.. tror jag..verkar gå en del bra filmer men har inte tittat så noga..

Usch!... verkar som om jag fick lite hjärnsläpp i affären.. plockade på mig choklad med kaffesmak inuti.. undra vad jag tänkte på.. jag gillar ju inte kaffe för 5 öre.. inte för att det är så mycket pengar

Igår innan jag skulle gå och lägga mig så kände jag bara för att bläddra lite i en bok (inte första gången) och då fastnade jag vid bokhyllan jättelänge och bara satt där och tittade på alla böckerna.. och ja.. hade liksom lust att ta fram alla och läsa i på en gång och det går ju så där halvbra.. till slut så tog jag fram en av mormors gamla böcker som hon hade när hon studerade. Då upptäckte jag att det låg lite olika häften i den ena boken.. jag kikade så klart.. och USCH -  i det ena häftet var det bilder på olika typer av sår och stadier i läkningen.. eh.. ja jag förstår ju varför jag inte jobbar inom sjukvården.. och är fruktansvärt tacksam för att andra kan tänka sig att göra det.. så tack så mycket om ni gör det =)

Såg en tatuering som jag tyckte var fin.. en liten stjärna på insidan av handleden.. och tror att jag vill ha en sådan.. men samtidigt.. så vill jag ju inte ens titta på min handled.. bleh.. japp precis så töntig är jag =) får se om jag kommer över det och verkligen vill ha den.. eller rättare sagt om jag verkligen vill ha den så får jag se till att komma över det..

Jag tror jag behöver lite hjälp, assistans eller kanske en smäll på käften...  något iaf.. hur gör man för att motivera sig att göra saker som man rent ut sagt tycker är skittråkiga? Som att plugga duktigt, träna, äta rätt eller städa ofta. Sedan (och här kommer den knäppaste biten) så blir jag jätteirriterad på mig själv för att jag inte kan springa marathon eller att jag inte får alla rätt på en tenta.. Tur att det finns en del prov som man inte kan plugga till.. fast å andra sidan så blir jag ändå sur på mig själv om jag inte har alla rätt =)

Nehe.. nu ska jag titta på uppdrag granskning.. intressant men skrämmande..så blir inga bilder den här gången heller.. ni får ta egna och kika på vettja.. =)

Varför?

Varför måste man behöva bli kissenödig? Ja.. jättejobbigt juh.. jag har inte tid.. eller jo jag har massa tid men jag känner inte för att orka gå och kissa och det börjar bli riktigt jobbigt nu... hmm neh ni har rätt det var inget trevligt ämne, jag byter..

Jupp..  jomen visst..

Själv då?

JO nu vet jag.. fick julklapp idag.. juuulklapp..jippijippi.. ja jag gillar paket, ok? Undra vad man kan göra för att få mer julklappar? Undra om det är för sent för att vara snäll.. hummahumma.. ja jag vet att man borde vara så där vuxen och säga att det inte göör något om man får julklappar.. men ärligt talat.. sluta ljug =) Sen behöver det ju inte vara något überspeciellt men ändå skoj att öppna något.. Går bra att slå in en muffins och ge mig.. så länge den inte hinner bli alldeles för torr vill säga.. och att den är av choklad... jaja åter till vad jag skulle skriva.. jobbetjulklapp fick jag.. och visste ju iofs att jag skulle få en eftersom jag har sett paketen tidigare.. men jag har varit duktig och inte öppnat den och har dessutom lyckats undvika att höra vad det är i paketet.. men fick en ledtråd.. och det är att det krävs ström till den.. och att det inte är vettigt att tappa den i backen.. ja att tappa den i backen var inte direkt en ledtråd utan mest jag som undrade hur ledsen jag borde vara om jag tappade paketet när jag cyklade hem och då sa de att hyfsat ledsen borde jag nog bli så ja indirekt så blev väl det en ledtråd.. så nå vad tror ni? Har snöat in mig lite på att det kan vara något till köket.. men kanske är jag helt ute och cyklar och borde vidga mina vyer lite mer.. vad tror ni? Hmm ja nu tänkte jag något jag inte borde tänka och som det troligtvis inte är =) En eldriven städrobot lär det ju inte vara.. eh.. haha.. ja fy du Jennie.. tänka borde du sluta med.. Usch då nu börjar jag skriva till mig själv på min blogg också..

Funderat lite mer på tatuering.. (igen och åter igen) men.. ja.. neh.. skulle behöva någon sådan där fusktatuering som man kan placera ut på kroppen för att se om det ser något sånär normalt ut.. börja rita på sig själv kan man ju inte göra direkt.. eller? Penna någon? Kanske inte borde tänka så himla mycket.. jag menar visserligen ska man ju ha kvar den för alltid men det har ju inte varit något problem de andra gångerna..


Jagar du mig ja då jäklar i havet.. hmm ja.. de de sa på tvn alltså.. för ni tittar väl? Kan väl inte bara vara ja som tittar på alla dessa toppenprogram som visas mitt i natten..


Aaa aaa aa aaa a Thunder!

Ha! Jag har upptäckt var någonstans man kan köpa glädje så det så! Eller ja var de erbjuder att man kan köpa glädje åtminstone.. måste nog undersöka närmare..

*undersökningspaus*

*pausmusik*

Hmm vem anade att en get var billigare än ett kiwiträd.. ja där ser man vad man kan lära sig..checka individuell människohjälp får ni se =) och spendera lite pengar där *tycka* =)

Jag åt en clementin! ha! nu är den onda cirkeln bruten så det så!... ja eller en clementin uppäten iaf =)

Hmm.. är det bara jag som missat jordbävningen? Skit också.. det är ju tydligen en cirka 100 år mellan gångerna här i Sverige.. så går det när man gillar att sova och är bra på det..


Neh nu ska jag kommunicera lite med andra som är vakna vid den här tiden.. så tjingeling

Inga bilder den här gången heller.. en annan gång.. I promise =)


Självdiciplin någon?

Skulle verkligen verkligen behöva lite nu.. eller ja.. alltid egentligen.. och mycket av det med.. är bra på att tänka ut vad jag ska göra.. borde göra.. men sen.. blir det inte alls så.. som ikväll t.ex.  Klockan står på 02.09 och jag hade tänkt att gå och lägga mig för X antal timmar sedan men ligger jag i sängen och sover? Neh inte då.. Samma sak igår fast då var klockan 3 istället innan jag hamnad i säng.. inte helt otrevligt iofs men ja =)

Jag tror att jag behöver en till blogg.. en där allt står som jag vill skriva men inte kan.. fast den kan ju ingen läsa iofs.. eller ja några få skulle väl kunna få.. Neh.. det får vara kvar och snurra i huvudet antar jag.. Skulle kunna skriva ner det på papper.. ni vet sånt man använde förr och jag använder ofta.. och sedan elda upp det så ingen kan läsa det.. fast jag är inte så mycket för eld.. mer för vatten.. usch törstig..åh apelsinjuice.. måste sluta äta choklad mitt i natten.. blir törstig... vatten!

Köpte clementiner här om dagen.. Mm spännande jag vet.. Jag måste verkligen sluta att vara en sådan periodare.. Nej åter igen.. ingen alkisvarning på mig.. Fikade för ett tag sedan.. då när jag gjorde mina underbara kreationer med mossa, pinnar, blommor o grejjer.. och då så lyckades jag smälla i mig säkert en 4 clementiner på raken och då tänkte jag Åh.. måste köpa clementiner.. och det gjorde jag.. och nu ligger de här alldeles ouppätna.. Kommer ihåg min pressaegenapelsinjuiceheladagarna-period när jag bodde hemma.. mamma - snäll som hon var köpte hem tonvis med apelsiner varje dag så att jag kunde pressa fram ett glas juice från dem och dricka.. men sedan så tröttnade jag ju.. otippat va? och så är det med allt.. fast mest i matväg när jag tänker efter.. tror jag... måste försöka sluta tänka när jag är trött..

En sak till.. måste sluta impulshandla.. (Neh Sanna min "The blind boys from Alabama" cd var inget vidare.. hur var din normala cd? =) Saknar verkligen mina mp3or och att sjunga med jättehögt och jättedåligt mitt på dagen.. kanske skulle våga mig på kärringrygg ändå.. hummahumma.. neh kanske inte... lyckades sträcka mig i ryggen bara av att prova kläder senast.. *mental note* *måste sluta bli gammal - det gör ont* *sudda* *måste sluta bli äldre- det gör ont*

Hade tänkt ge mig på att göra Saffransskorpor.. jag skrev ner ingredienserna.. handlade.. kom hem.. funderade så smått på att ge mig på att börja.. insåg att jag glömt köpa saffran.. trots att det stod med på lappen.. som jag faktiskt läste i affären.. surade.. MEN.. är ju ledig fler dagar.. som tur är.. så one down three to go till nästa lediga dag *wohoo* SÅ kanske ändå bäst att pilla ur linserna och krypa i säng after all.. kom nu Nelle min dina krulltassar.. nanedags.. eller kanske dumt att väcka honom för att gå och lägga sig? =)

(Teresa - ska testa din "komma ihåg" - approach istället för att "jag får inte glömma" så kanske jag kommer hem med saffran nästa gång.. med eller utan lapp)

Vinki


Oj...!

Där ser man vad stor skillnad det kvar vara på livet beroende på var man växt upp.. kikar lite på tv och i Kina så är det ju många som vuxit upp som ensambarn och föräldrarna har gjort allt för dem och en sak är att de försöker hitta någon som deras söner/döttrar kan gifta sig med.. och det var någon som hade gjort en undersökning och det var ca 60% av barnen (i 25-30års åldern) som föredrog att föräldrarna letade partner åt dem.. ve och fasa..

Hade mina föräldrar försökt sig på något sådant så hade jag nog allt försökt se till att bli bortadopterad.. eller borttappad för den delen..

Oh lord..

Är en killes föräldrar som är hemma hos en tjej och typ intervjuar henne åt deras son räkning och hon framhäver sina positiva egenskaper så som att hon är bra på att utföra kvinnliga sysslor..  (!?)

Så här skulle min intervju gå till:

Tycker du om mig så gör du och gör du inte det så tar jag en lussekatt till

Idag har jag bakat lussekatter.. inte helt själv utan fick lite hjälp på vägen.. (tack Sanna).. blev en hel massa även om några blev uppätna på julpysslet ikväll.. och eftersom jag inte behöver utsätta mig för några giftermålsintervjuer och  tröstäta lussekatter så ligger de flesta i frysen nu och väntar på att få åka hem till mamma och pappa i Nässjö till jul istället..

Ikväll så jul-/blompysslade jag med några från jobbet.. kom hem med 4 kreationer även om det kändes som om jag mest sprang runt som en yr höna.. planterade en hyacint och ångrar mig nu.. eftersom man hör så många som inte tål hyacinter så har jag nu sedan jag kom hem  börjat inbilla mig att jag inte tål den här hemma.. Vi får väl se om jag får leta nytt hem åt min nya hyacintkompis eller inte..

Neje! imorgon ska man jobba igen..

Igår efter jobbet så åkte jag till Jönköping för att jaga julklappar.. (nej inga levande rörliga men de kan ändå vara svåra att få tag på) och jag lyckades komma hem med en klänning och ett linne till mig... hade visserligen planer på att hitta en klänning till mig men ja.. nu kommer ju alla följdköp som måste göras.. strumpbyxor, helst nya skor humma humma.. och lite onämnbara saker =)

I helgen så hade jag besök.. Teresa och Sophia var här och hälsade på och vi lagade mat och bakade tårta. härligt härligt men farligt..  och nu menar jag inte Teresa, Sophia eller matlagningen utan den mer än halva tårtan som blev kvar i mitt kylskåp.. som jag ätit av varenda dag... flera gånger om dagen.. åh kommer sluta som en blobb.. Måste komma på underbart rolig träning som jag ska hoppskutta till imorgon..

Nehe.. antar att det inte hänt mig något mer sedan senast för nu blev det verkligen tomt i tänket.. så nu ska jag diskutera med Nelson om det är dags att gå och lägga sig än eller inte..

Hare!

eller kanin om ni så vill =)


Nu sitter man här med en tejprulle på armen...

Plockar lite i lägenheten idag.. hade ju en 6 kartonger kvar som jag liksom förträngt att de var där.. Hjälp.. insåg en sak nu när jag satt och tänkte på att jag har alldeles för många saker som jag inte kommer få plats med att ha framme.. det innebär ju att jag inte kan köpa nya onödiga saker som jag tycker om.. hmm.. måste bli rik och skaffa stort hus med massa rum.. usch nu känner jag mig lite irriterad..

Byter ämne

Jo.. för någon kväll sedan när jag var ute i köket så upptäckte jag en flygande fladder grej.. insekt alltså.. och den var hyfsat äcklig.. liksom lite genomskinlig till färgen och lång smal kropp med långa vingar..  jag tänkte att jag skulle ta ett kort som bevis på vilket trauma jag varit med om men då började den fladdra okontrollerat så jag retirerade snabbt till vardagsrummet.. var är Nelson när man behöver honom?

Har iofs inte sett den där fladdermojängen så kanske upptäckte Nelson den ändå.. om den inte sitter här och väntar på att jag ska bli alldeles avslappnad innan den slår till vill säga... *snegla åt sidan*

Ok dags att byta ämne igen

Har upptäckt att mamma och jag är ganska lika med en del uttryck.. jag var hemma i Nässjö på julskyltningen och gick på stan med mamma.. hon pekar på något och säger liksom "huh" jag svarar med ett "huh" jag också.. trots att jag själv tänkte på att vi båda sa det så kan jag ändå inte sluta med att säga det.. kan inte komma på något att ersätta det med.. det täcker ju liksom in vad man vill förmedla =)

Just det.. har ni inte kommit på vad ni önskar er i julklapp än så tycker jag att ni ska önska er massage.. och nu menar jag inte något *åhvadgulligtvimasserarvarandralitehalvdant* utan *betalapengartillnågonsomverkligenkan*.. Var på massage idag.. synd bara att det går så snabbt.. och att jag blir så yr i huvudet när jag ställer mig upp efteråt.. 

Själv har jag önskat mig lite smärta, musik, njutning och färg på tillvaron i julklapp.. om ni känner att ni kan klura ut vad något av det är så är ni mer än välkomna att ställa ett paket utanför dörren.. om det inte går ner i inkastet vill säga =) 

Neh om man skulle se om det går att få plats med någon mer saker här i lägenheten eller om allt ska in i gaderoben.. eller kanske skulle man para lite strumpor.. skulle ju behöva lite fler.. haha.. neh just det.. var ju inte så skoj.. 

Hade! =)

 


RSS 2.0