Men om jag vägrar då?

Borde man inte kunna få passa på vissa saker i livet? Det kanske man kan bara att jag missat hur man gör? Ring mig ifall du vet.. jag har 555.. eller neh det är ju ett sånt där tv-nummer.. hmm ja.. telepati kan ju också funka.. har jag hört..

För att börja i rätt ände.. igår! Jag vet att de sa snö men liksom snö?!  På eftermiddagen när jag skulle cykla till jobbet så började det singla ner lite snöflingor o jag tänkte "No danger on the roof - jag cyklar" Meheen sen.. ska man ju hem från jobbet också.. och då.. blött blött blött... som gruppen..






Ändå var jag förhållande vis torr om fötter och byxor torsdag kväll om man jämför med fredag morgon.. hmm.. vad gör skrapgubbarna egentligen? Skrapa gångvägarna! Annars! (massa fula ord) Blött upp till knäna.. inget mys.. blöta fötter hela dagen.. inget mys där heller..

Hmm jaha nehe.. nu blev det tilt.. kan det bero på att jag har lite grejjer i lägenheten här och lite i lägenheten en trappa upp.. ska bo och sova här idag  men toalett och dusch finns där uppe.. som sagt jag passar.. orkar inte flytta längre tar sovmorgon och klär ut mig till ett halloween troll istället..

Att ta in det faktum att jag inte kommer ha något internet fr.o.m. imorgon/söndag gör geggamojja av tankarna.. hmm neh.. bäst att sluta skriva nu innan jag blir överdramatisk.. tur att man har Nelson att sniffa på som vanligt så kan man blunda och tänka på annat =)

Trasig

*funderar*

Kan man dricka lim om man är trasig? Har hört att man blir lite lyckligare av att sniffa lim så kanske kanske.. eller ja man blir väl rätt hjärndöd men det kan ju vara en lycka i sig =)

Idag nöp jag mig i fingret med stolen... johorå.. klumpig det är jag det.. Är ändå lite imponerad över att det inte blev något blåmärke.. tänka sig.. kanske jag också kan bli normal..

Börjar bli *brr* väder ute nu.. -2,8 grader stod det på termometern när jag kom hem från jobbet idag.. antar att det är dags för dubbelstrumpor igen.. för tjocka strumpor går ju bort =) Måste ta och leta reda på lite tjockare vantar med för de jag har blåser det rätt igenom och det känns inte helt praktiskt när man cyklar.. provade supersköna vantar från noanoa häromdagen som gjorde mig alldeles salig.. nästan så man vill ha vantar på sig inomhus också.. men ja prislappen gjorde att jag gick från jaja! till neeh..

*Äta-choklad-paus*

Har inte riktigt bestämt mig för om jag tycker om den eller inte än.. mörk choklad med sesamfrön



Kanske borde bestämma mig för att inte tycka om den.. äta choklad kl 23.17 känns lite lätt olämpligt.. hjälp jag kommer sluta som en blåval.. fast lite mer hudfärgad så klart.. huvva..

Neh om man skulle ta och lägga sig då.. eller NEJ.. det går ju inte nu.. måste ju vara uppe i minst X antal timmar till nu när man har ätit på kvällen.. sk och it också.. hmm ja.. kanske skulle man ta och titta på NCIS avsnittet på datorn istället.. Mm så får det bli!

Och för er som undrar vad Nelson gör så här på kvällen så kan jag meddela att han har upptäckt ljuset:


Aj aj oj..

Känner sig som värsta pensionären efter en dags packande.. borde ju inte vara så ansträngande men på något sätt har jag ändå lyckats sträcka muskler lite här och där i kroppen.. åhå.. nu fick jag en vision av att krypa ner i en nybäddad säng där lakanen är alldeles svala.. åh.. säng.. sova.. mm..

Hmm jaja.. på tal om kroppsliga ting.. gissa vem som har ett blåmärke på bröstet?.. Jo det stämmer.. - Jag
Jag lyckades på något sätt fastna med bröstet i en av ringarna på kedjan till klockan jag fick av mormor.. och JA det var precis lika oskönt som det låter..  Vet inte hur jag lyckades men ändå är jag inte helt förvånad över att det hände mig och inte någon annan.. Har kort på det men tror att vi får lära känna varandra lite bättre innan det är något du får titta på =)

Nelle har som vanligt nanat i soffan hos mig och som vanligt upp och ner:



Skönt att inse att jag inte är ensam om att sova med böjda "handleder":



Fötterna förstår jag mig dock inte på:



Jaha nehe.. dags att sniffa lite i Nelsons päls och sen se till att krypa ner i sängen..


I natt jag drömde något som...

..kunde vara material för värsta skräckfilmen.. huvva.. usch.. kan jag inte få förtränga? Hade att göra med ett psykotiskt par som lurade och utnyttjade unga kvinnor, otäck sjukdom, små vita maskar... ja antar att det bara är att sluta att inbilla sig att man är normal..

Jo just det! Fick ju en ny kompis idag.. nästan.. typ.. ja.. var en fluga.. hmm jo så här började det..

Idag när jag skulle cykla till jobbet i regnet så upptäckte jag att det satt en fluga på min växel.. den satt kvar på växeln tills jag kom kanske halvvägs till jobbet sedan började den röra lite på sig.. trodde att den hade försvunnit.. men neh inte då.. när jag parkerade cykeln och tog upp min väska ur cykelkorgen så satt den där på min bok =)
Sen flög den i och för sig iväg på en gång.. så mycket till kompis var den väl kanske inte...

En bättre och mysigare kompis är Nelson.  Idag har han nanat:





Spanat på något som inte finns:



och busat:



Hittade klockan jag fick av mormor för en ja hmm halv livstid sedan (min halva) =) Tack momo!



Neh dags att sova nu.. håll tummarna för att det inte blir någon ny psycho/lammen tystnar-dröm i natt!

Natt!

Fly me to the moon..

.. och lämna mig där! Eller ännu hellre... bunta ihop alla jobbiga, tröga och dumma människor och skicka iväg dem i en rymdkapsel.. kunde man skicka iväg kriminella till nya kontinenter förr så borde det väl inte vara några problem att skicka ut några människor i rymden?  =)


Inatt får man visst en extra timme.. funderar på vad man ska göra med den.. slö titta lite mer på tv kanske.. tycker det är lite taskigt att de slutar sända program på kunskapskanalen mitt i natten.. hallå.. jag tittar ju faktiskt.. Ett program som kanske inte var helt lyckat för mig att kika på var om flygkapare.. men alla överlevde ju faktiskt så ja är kanske inte helt farligt att flyga ändå.. maten de fick äta (planen stod på marken, några blev släppta men inte alla) såg däremot inget vidare ut.. så neh att bli flygkapad är nog ändå inget för mig.. tror inte de skulle bry sig om jag påstod att jag var allergisk mot det de serverade.. humma.. måste komma ihåg att packa ner god mat i mängder nästa gång jag flyger.. om jag flyger..

På tal om att äta grejjer.. såg det här kortet på mig på facebook:



Undrar så smått varför jag äter på glaset.. men ja.. blir ju lite hungrig av att dricka vin så..

Neh kanske skulle man ändå krypa ner i sängen.. har man tur så kanske man inte vaknar snett över sängen imorgon igen.. nacken gillade inte riktigt det...

Natti!


Jag visste att jag borde varit kristen!

Jaha.. jag visste att det skulle straffa sig att inte vara religiös.. haft en hel vecka full av blä dagar så någon där uppe eller nere eller inne eller vad det nu kan vara måste ha någon form av agg mot mig..

MEN eftersom jag har läst i tidningen att det inte blir någon bättre stämning av att bara gnälla så ska jag bara skriva om positiva saker som hänt den här veckan..

tisdag - eh..

onsdag - öhm

torsdag - massage =) (iofs undrade jag vissa stunder varför massagedamen ville mörda mig.. men det ja..ibland är man ju arg och så då kan ju förstå att det är smidigt att avreagera sig så där när man masserar.. hmm kanske borde börja med att massera... intresserad? någon?)

fredag - Present på jobbet!

Bevis:



En sak som oroat mig lite i veckan är att de har förökat sig



Har ingen aaning om var de kommer ifrån men kanske kanske har Nelson hittat källan


Som tur är ligger han nu på mattan och vaktar.. de är ju redan fler än vad vi är och man vet ju aldrig..

Hmm jaha.. då får man vara vaken några timmar till.. nu när jag insett att de är fler än vi kommer jag ju aldrig våga somna.. och Nelson kan man ju inte lita på att han är vaken hela natten.. sova är ju liksom lite av hans grejj..


Nehe jaha.. om man skulle gå och gömma sig i gaderoben då..


Saker jag glömt..

Då var man hemhemma igen efter att ha varit hemma hos Mamma och Pappa i Nässjö..

För att sammanfatta helgen:

lördag - kul
söndag - blä
måndag - blä

Så håll nu tummarna hårt för att tisdag blir k och inte b måste ju få lite balans i livet..


När jag kom hem så råkade jag köpa en sån här:



Antar att det inte blir några vuxenpoäng för den..

Just det! Så var det saker som jag glömt att jag kommer ihåg eller hur det nu var..

Till att börja med.. mitt schema.. kan knappt skriva det utan att irritationen bubblar.. Skrev upp det i både kalendern OCH på handen men inte då.. jag cyklade så glatt hem från jobbet idag utan ett schema i väskan..

En annan minnesförlust som drabbat mig är min dricka.. tog med mig den på rasten på jobbet och kvar stod den när jag gick därifrån... rast nr 2 upptäckte jag den och tänkte att jag skulle ta med mig den den här gången.. gjorde jag det? Neh inte då.. gick ifrån den igen.. men mirakulöst nog så lyckades jag pilla ner flaskan i väskan innan jag cyklade hem.. kanske var det det som sabbade mitt schema-ihågkommande..

Sedan har jag glömt delar av helgen.. förhoppningsvis inget viktigt.. borde ju inte vara så många viktiga saker man gjort på en lördag kväll.. eller?

Köpte mig en sån där skrubbvante idag också.. blev lite orolig när jag såg att den även gick att använda till att skrubba potatis med.. men huden är kvar och det varinte helt otrevligt heller =)

Hoppas fortfarande på att gummibandsteorin är något som kan stämma.. gummiband brukar ju vara hyfsat hållbara och så.. personligen tror jag nog mer på våld och tejp men jag är redo att ändra mig..

På tal om våld så ska jag nog gå och leta reda på Nelson nu och våldspussa lite på han.. Har ju inte sett han på hela helgen.. hmm tror jag slänger in ett gulligt kort så att ni glömmer bort att jag skrivit "våld" 2 gånger i en och samma mening.. är ju som sagt viktigt med balans i livet =)


Vill du känna på min pumpa?

Nu är det inte långt kvar till helgen.. imorgon åker jag till Nässjö och sedan vidare till Jönköping på lördag och fest =) Förutom att det bara är en jobbdag kvar till helgen nu så är mina favoritsaker för tillfället

- min pumpa



Den är sval att ta på och rund! Hur kan man inte gilla runda saker?

En annan favoritsak är att sniffa Nelson i pälsen.. tror dock inte att det är en av Nelsons favoritsaker.. även om han kan tycka att det är mysigt en stund =)

Hmm sen kommer jag inte på några fler saker för tillfället.. förslag är mer än välkomna =)

En sak som inte är så rolig är att jag måste köpa nya innetofflor till jobbet.. hur trist är det inte att behöva lägga tid och pengar på något sådant? Men nu är det verkligen dags.. måste typ hasa mig fram för att jag inte ska tappa dem och vill ju inte vara crazypsychogirl på jobbet heller =)

Imorgon är det någon som fyller 5 år. Ni kan få gissa vem



Mitt lim är slut..

Trodde aldrig att jag skulle limma så mycket i livet att jag har lyckats ta slut på 2 limstift men ja saker och ting förändras visst.. Ändå fastnar inget.. trots allt limmande..

Idag fick jag paket.. hm ja hade väl varit lite roligare om jag inte beställt det själv och dessutom fått betala det.. men ja det är ju ändå ett paket även om det saknades fint papper och snöre.. Bidde 9 böcket.. pocket dock så neh jag är inte ruinerad =)

Övriga dagen (förutom att jag jobbat) har varit väldigt oproduktiv.. har vare sig pluggat eller packat.. så nu sitter jag mest och har dåligt samvete för att jag inte gjort någotdera trots att jag verkligen borde..


Försökte hitta mig några uppmuntrande kort att lägga upp men det ända som jag upptäckte var att jag tydligen har en tendens att ta kort på löv.. hmm.. ja då behöver jag ju inte undra vad jag gör för värdefullt med min tid längre..




A-brunnar

Jobbat kväll igen och på väg hem från jobbet så lyckades jag cykla på en minst 5 A-brunnar (arkivare så klart) så nu förväntar jag mig självklart att mitt pluggande ska gå hur bra som helst.. Å andra sidan så hoppade jag runt lite på 2 K-brunnar för ett tag sen och det gav inget.. kanske var de trasiga.. med min tur så drabbas jag väl snart av klaustrofobi eller något istället.. hjälp.. peppar peppar...

Imorse vaknade jag klockan 8 av att att någon hade på en radio och klampade runt med skor.. Är riktigt lyhört så lät som om de var i samma rum.. så jag tog min filt och mitt täcke och släpade mig till soffan istället.. lite knöligt och trångt men jag lyckades i alla fall somna om. Ändå är jag riktigt trött som vanligt.. Nelson och jag passar nog bra ihop. Jag känner mig som han ser ut:




Med andra ord: dags för mig att sova!

NaTti KrAm!


04.49

Då var det en ny vecka igen. Den började med att jag vaknade 04.49 av en mardröm.. alltid en lika rolig start på dagen. Som tur var lyckades jag somna om och nästa gång jag vaknade så sken solen och klockan pep.

Nelson var glad för att jag hoppade över att bädda sängen (neh jag erkänner det är inte helt ovanligt)
 



Mindre glad blev han dock över att jag tog kort på honom när han skulle sova och det fick jag igen för senare:



=)

Lite duktigt har jag varit idag också och börjat läsa i min bok till historian. Förstår inte hur de tänkte när de valde färg till omslaget.. hade den var lite färggladare så hade jag självklart kastat mig över den tidigare (ähum)



Igår så träffade jag Leif och Sophia i Nässjö och då bowlade vi en timme.. jag lyckades komma sist men det har jag bestämt mig för att förtränga och istället leva på min strike =) Självklart hade jag med mig kameran men eftersom jag är jag så låg den också helt oanvänd kvar i väskan hela tiden men på tåget så kom fotografen i mig fram.



Neh dags att sluta att skriva innan det blir för mycket barnbok över det hela .. Dessutom så har det ju faktiskt redan hunnit bli imorgon fast jag inte har sovit något än.. illa..

Så nattinatt och glad höst =)


Ja jag borde gå och lägga mig..

Testing testing..

Det här kommer bli ett värdefullt inlägg i min blogg känner jag... Gäspningarna började för X antal timmar sedan men har ännu inte släppt tangentbordet och lyckats dra mig mot sängen för att dregla kudde.. men snart så... tror jag.. kanske =)

Någon som känner sig aktiv och tycker att jag borde vara mer på G för tillfället är mannen i mitt liv - Nelson


Så ser han ut när han väljer att vara lite mindre aktiv =)

Gullig, gosig och mindre bra att ha kring ljusa tyger men ja inte ska jag klaga vi har ju alla våra nackdelar =)

Nej! Då var det minsann dags att lägga sig och sova så jag är tipp topp imorgon när jag ska bowla med Leif och Sophia.. och hmm just det.... plugga....

så Godnatt då världen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0