Jag känner mig lite störd..

..och då menar jag inte alls på ett sånt där jagmårinteriktigtpsykisktbra-sätt utan mer lite irriterad.. ur fokus.. 

Noll förslag på tatuering och ögonfärg.. hur hade ni tänkt er att jag ska kunna bestämma mig själv med feber, huvudvärk och allt? Neh just det.. hmm.. kanske bäst att stänga av kunskapskanalen så att man inte lär sig för mycket nytt.. måste ju ha det utrymmet till annat .. kanske kan man fylla på med vadd så tror hjärnan att det utrymmet redan är upptaget och sen när man verkligen vill lära sig något vettigt så är det bara ta bort vaddet och sätta igång och mata information.. hmm.. synd att jag inte har någon vadd hemma.. men det är ok om ni vill testa min idé.. *bjuda på* =)

I helgen så har jag inte gjort så där överdrivet mycket.. tömde ur gaderoben för att börja om med att ställa in grejjer igen.. lite mer organiserat den här gången.. men inte färdig än.. Har ett stort berg med kläder som behöver gås igenom.. förhoppningsvis så kan jag slänga en del.. (och det borde jag kunna göra.. har ju aldrig något att ta på mig så logiskt sett så borde det ju finnas en massa jag inte vill ha).. Måste nog dock vara på rätt humör när jag går igenom kläderna.. vissa perioder av mitt liv har jag svårt att slänga grejer... fast jag har blivit mycket bättre nu får jag säga.. när jag var liten så kunde jag inte slänga saker för att jag tyckte synd om dem.. jo då.. ni läste rätt..  Köpte t.o.m. en nalle med ett ben på Åhléns en gång bara för att jag tyckte synd om den.. japp så illa var det..

Skit också.. nu såg jag Haitis flagga.. kommer jag ju aldrig glömma hur den ser ut.. vad i hela friden ska jag ha för nytta av att veta hur den ser ut?

Äpple och pecannötter.. jättegott ihop.. tycker jag allt att ni ska testa... skulle vara gott nu.. eller ett glas kallt vatten..

Ja på tal om vatten.. jag fick mitt badkar i torsdags *wohoo* stod i duschen när de kom med det.. mindre wohoo.. och det är inte första gången.. utan tredje.. ja hur lyckas man? Men det var det värt!  Problemet är bara att jag var lite stressad när de var här för skulle iväg till jobbet och försökte sminka mig i ett rum utan lyse med en spegel på någon meters håll.. så jag upptäckte först när de inte var kvar att de inte bytt ut stången till duschdraperiet så nu går duschdraperiet att dra i en fyrkant men så litet är ju inte badkaret..  så.. bara att ringa på vaktmästaren så att han får ta sig hit igen.. håll tummarna för att det inte blir en fjärde gång som jag står i duschen när jag får besök..

Nehe.. det här blev ju inget bra.. ni ser hur det går när jag är ur fokus.. hmm måste sluta ha feber tror jag.. ja.. just det.. ska kolla med Nelle om han vet.. fast han ser upptagen ut.. äsch då.. jaja.. kanske skulle läsa bok istället..

*vinkevink*


Isch

Hur kan någon gilla yoghurt? Jag har iaf precis tryckt i mig en mugg yoghurt för jag har inbillat mig att det är bra.. och det hoppas jag verkligen... gick åt många glas vatten innan det gick att svälja ner och det smakar fortfarande.. ja vad ska man säga.. mindre gott..

Jag inser att jag redan har skrivit ett inlägg idag men.. kom ju på att jag behöver lite hjälp.. satt här och kom på alldeles nyss att jag alltid velat ha bruna ögon.. eller kanske gröna.. åtminstone inte 1 miljard färger utan 1.. och nu funkar ju det när jag har linser..  Så vad tycker ni? Ska jag satsa på 1 ögonfärg och isf vilken? eller ska jag gå runt med blått från pappa och grön/brun/jagvetintevad ifrån mamma?

Sedan något som jag klurar lite på titt som tätt.. en till tatuering? Vad säger ni om det då? Helst vill jag inte ha en tatuering som syns jämt och då så har jag stött på problem.. kommer inte på någon mer yta som skulle kunna tänkas vara bra..jag har funderat på någon liten historia bakom örat eller i nacken.. men jag vet inte.. jag har ju hår så det är ju inte något som skulle synas varje dag men.. ja .. neh jag kan inte bestämma mig.. så.. åsikter tack! =)

I lördags när jag, mamma och pappa var i Jönköping så fikade vi en sväng och vid bordet bredvid oss satt det två killar och två tjejer och ja.. de låg väl inte i topp på högskoleprovet direkt... den ene killen sa något i stil med "ja han pratar ju typ sånt där psykolog snack.. såna där svåra ord som man inte förstår.. han sa att jag hade ett destruktivt beteende..." ehm.. och då kom jag att tänka på FFL.. vem döper sin "gäng" till Fucked For Life.. snälla söta.. undrar lite hur deras rekryterings krav ser ut.. "du ska helst inte ha en positiv syn på livet.."

SK också.. kom på att det har dröjt en hel vecka nu sedan jag läste i boken.. hmm ja så mycket för att försöka komma ikapp.. får skriva det längst upp på min att göra-lista.

Neh om man skulle ta och lägga sig då innan man somnar i soffan.. fast det kommer inte hända.. kan verkligen inte somna var som när som.. kanske därför man sover så länge på nätterna *skylla på*

Jaja ska pussa lite på NellNell först och sen besluta om det blir sova säng eller Greys anatomy på datorn.

Nu har ni allt saknat mig va?

Neh men drömma kan man väl få? =)

Sitter här och är lite smålycklig i all min trötthet p.g.a. att jag faktiskt inte behöver gå upp klockan 4 imorgon.. =)
Den här veckan har börjat dåligt med Jennie-mått..  Måndag ställde jag klockan på 5 och tisdag + onsdag var det 4 som gällde.. Försöker komma på vad jag gjort mer de här dagarna förutom att gå upp tidigt, vara trött och jobba men ja neh.. kommer inte på något.. så jag börjar med helgen för av den kommer jag ju ihåg lite iaf =)

I lördags så var mamma, pappa och jag på Ikea i Jönköping och jag slösade bort en hyfsat stor summa pengar trots att jag handlade kanske hälften av vad som var med på min "att köpa lista".. Saknar fortfarande 2 taklampor men fick tag i 1 iaf..

Jag tycks dock vara den enda som tycker om lampan.. jag medger att det kanske är lite konstigt att hänga en sådan lampa i hallen men ja.. vad säger man? Det skiter jag i =)



Då Nelle inte har några större krav på inredningen så vågade jag köpa ett rosa överkast trots gula tapeter.. och bilden på väggen *gillar* nu har jag visserligen en bild från Gustav Klimt som tavla redan meeen ja.. jag får göra vad jag vill så det så!



Lördag kväll så kom Leif och Sophia hit och vi gjorde tacos och tittade på film.. en som vi hyrde och en vi fastnade för på tv.. K-19 the widowmaker .. bra film =)

Söndag blev det tacos med Leif och Sophia igen.. (Neh de jojo-åkte inte bil till Tranås utan de sov hos mig) (för de som är oroliga för miljön ;)

Sedan pysslade jag lite med att sätta ihop den gaderoben som jag köpte på Ikea.. en pinne stör mig dock då den verkar vara längre än den ska vara.. de andra pinnarna var det inga problem med att få på plats men den här vill verkligen inte det jag vill.. så jag har tagit en lite paus (ja jag vet att det är onsdag idag och att det har gått 3 dagar men snart ska jag ge mig på det igen =)

På tal om det.. att flera dagar har passerat vill säga... så blev jag lovad att mitt badkar skulle vara på plats måndag eller tisdag den här veckan.. men inte då.. elakt.. sånt där kan man inte bara gå runt och lova och sedan inte införliva.. nu sitter man ju här och är alldeles besviken över alla varma bad man hade föreställt sig som inte blir av..

Jo just det.. igår var det ju lön.. duktig som jag är (alltid bra att berömma sig själv) så betalde jag räkningarna på en gång.. men får säga att jag blev lite modfälld när det slutade på 9676:-.. tur att man verkligen har nytta av sin utbildning när 3400:- i kvartalet går till CSN.. hmm.. neh.. man ska inte ångra saker så ja.. jag tänkte köra med förtränga istället.. =)

Just det.. jag har upptäckt en tredje personlighet i mina jagäralldelesförtröttföratttänkanormalttankar.. och det är Elaka Jennie.. hilfe.. satt och bläddrade lite i tidningen på jobbet och såg bilder på jag vill bli lucia-tjejerna och då tänkte jag att.. oj.. hon måste verkligen ha många kompisar om hon har blivit nominerad till lucia.. oopsidaysie

Jag måste verkligen leta reda på en bra handkräm.. och använda den också.. mina händer ser lite ut som kriget.. visst kan man bli torr om händerna när det är kallt ute men det brukar inte vara så här illa.. börjar bli sprickor =/ Hade tänkt att köpa det idag men istället inbillade jag mig att jag behövde gå och handla mat.. så jag gick in på Hemköp och gick till grönsaksavdelningen (gurka och sallad var målet) men sen kändes det liksom lite väl bekant.. som om att det inte alls var längesedan jag var där.. och efter lite klurande kom jag underfund med att jag faktiskt hade köpt gurka och sallad dagen innan och att jag inte alls behövde handla.. men handkräm blev det däremot ingen.. jaja..

Neh dags att göra något annat.. *vinkevink*


Mmhmm..

Hej igen,

Hade tänkt att skriva ett nytt inlägg men nu blev det liksom stopp.. men börjar så smått så kanske det lossnar..

Jo - idag så bestämde jag mig för att försöka plugga igen trots att jag ligger grymt bakom.. har inte gjort moment 2 och på moment 3 så har jag inte läst eller tittat på uppgifterna alls fast den startade för 2,5 vecka sedan.. Mailade läraren för att se om det gick att börja om på kursen till vårterminen men det funkade inte och då tänkte jag att vad har jag att förlora? Börjar på moment 3 och försöker lämna in den i tid och sen får jag väl be om mirakel och försöka få in moment 2 någon gång innan den här kursen är slut.. Än så länge så känns det som om det kan funka iaf.. får hoppas att det håller i sig.. brukar vara lite av en "periodare".. och neh jag är alltså inte alkis utan har motivation ett tag och är duktig men sen tappar jag bort det någonstans på vägen. Skulle behöva en anabola kille som blir sur på mig om jag inte pluggat/tränat/städat m.m. så kanske man kan få motivationen att hålla i sig ;)

Har hunnit shoppat lite julklappar sen sist också.. det har än så länge blivit 2 stycken till storebror.. och han är färdig nu.. tror jag.. kanske.. jo.. så måste det bli.. en liten än till Teresa och en till mamma... Kan ju avslöja vad jag köpte till mamma då jag köpte en likadan till mig själv.. dessutom så tvivlar jag på att mamma hittat min blogg (och har du det så får du helt enkelt lova att se förvånad ut när du öppnar paketet)



Tänkte inte köpa en julsak men sen så ville jag köpa en till mig själv och då så kändes det bättre om jag köpte en som julklapp till mamma med.. hmm ja.. (hon ska få fler jag lovar =)

Spikade upp min betong tavla för ett tag sedan.



tycker om den men väggen är beige/brun och har därför gått runt och stört mig på att färgerna inte passar alls men idag så kom jag på att den här skulle passa mycket bättre *wohoo* no more störa ihjäl sig =)



Är ju som tidigare sagt inte en gnutta religiös men fastnade ändå för den här bilden när jag var i Grekland.. en av gångerna jag varit i Grekland ;)

Idag fick jag också några av bilderna som jag skickat in för förstoring.. öppnade kuvertet och ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag tänkte när jag valde bilderna men nu så får det bli som det blir och det får bli så här:



Och JA jag inser att ena bilden är grå och väggen  fortfarande är beige/brun men ja.. så får det se ut ett tag iaf + att det ska vara ramar runt bilderna så klart..Hjälp.. nu insåg jag att jag måste bestämma vad jag vill ha för färg på ramarna.. var tvärsäker på svarta ramar men nu när jag tittar på bilden så blir jag plötsligt osäker.. tänk om det blir fult då kommer jag tvärstöra mig på det juh.. gaaah.. jävlar i havet..

Igår gick jag upp 04.15 och med tanke på att jag normalt sätt lägger mig 1-2 nu mer så var det svårt att somna vilket resulterade i ca 4 timmar sömn.. och då fungerar jag inte normalt för att uttrycka sig milt.. det här gav sig uttryck på lite olika sätt.. efter att jag slutat jobba för dagen så skulle jag åka och handla och medan jag gick runt där i affären så blev det dags för ännu en av låtarna.. Den här gången var det Tomas Ledin som snurrade runt i huvudet (jag vet) och då blev jag lite schizofren.. helt plötsligt dök cyniska Jennie upp i huvudet med kommentarer och som en reaktion på detta så dök en annan Jennie upp som var väldigt chockad över att cyniska Jennie fanns.. *suck*
Lite senare var jag inne på Willys och på väg till kyldisken så vände jag på huvudet och under en millisekund så tänkte jag att "han var ju snygg"... men neeh.. så var inte fallet.. inte alls.. min hjärna har helt slutat att sammarbeta med mig..jag behöver hjälp.. hjälp mig!

Idag så var det ännu en gång dags att gå upp 4.15..  och bristen på sömn hjälpte mig inte idag heller..som jag sa tidigare så bestämde jag ju mig för att börja plugga... men de senaste 2-3 månaderna så har hjärnan gått från hyfsat välfungerande till felkopplad.. Den första boken jag började med är på engelska och normalt sett är det inga problem för mig.. men när jag skulle börja anteckna lite för att kunna svara på frågorna senare så var det liksom.. tomt.. för första gången någonsin så kände jag ett skriande behov efter ett svenskt-engelskt lexikon.. och inte för att jag inte vet vad orden betyder men jag kan liksom inte få ur mig rätt ord på svenska så att jag kunde skriva ner det på pappret.. men man får väl jobba efter vad man har antar jag.. så skrev ner det jag inte kunde få ur mig på svenska på engelska istället och så får jag se till att skaffa mig ett lexikon så länge tills hjärnan gått tillbaka till välfungerande igen..

Mörkbruna!.. ja .. mörkbruna träramar får det bli... nu kom jag på det.. *anteckna* - bäst att göra det nu mer..

Nehe.. om man skulle vara duktigt och lägga sig till 12 idag.. är rätt trött får jag lova att säga.. ska bli riktigt skönt att få sova imorgon (börjar 15.30).. åh.. sova..

Nästa vecka startar med

måndag - gå upp 5.15

tisdag - gå upp 4.15

och

onsdag - gå upp 4.15

(be för mig)

Lika bra att njuta av sömnen så länge man kan..

.. så.. godnatt!


Jag är nog lite kär..

.. i mina böcker...  Nu står de där i bokhyllan och är alldeles härligt bok-iga.. och jag vill läsa alla som jag ännu inte läst på en gång.. vilket inte går.. vilket resulterar i att jag börjar läsa i flera böcker på en gång och sen blir det bara snurr i huvudet och inga böcker lästa alls...

Förutom att jag fått in böckerna i bokhyllan i helgen så har jag lärt mig följande saker:

- att såga i fingret med en grillkniv gör ont när det händer och svider dagen efter (ni behöver alltså inte testa detta hemma)

- att sova för lite gör att det blir grymt svårt att komma upp på morgonen och resulterar i dumma beslut

- att äta 2 ballerina kakor till frukost är ett dumt beslut

- Nelson är gosig men uppskattar inte alltid gos

- att man inte kan tänka iordning lägenheten utan att man faktiskt måste plocka upp sakerna och ställa dem på plats själv

- att ett IKEA besök är nödvändigt


- att man tänker dåligt när man är trött


- att the axis of all evil comedy club är grymt roliga


- att ska man ha roligt så får man roa sig på egen hand

Ojsan då hoppsan.. nu börjar det ta emot i tankarna så bäst att runda av *rundar*


Lätt att det är synd om mig..

Japp.. nu är det illa ställt med mig.. förutom min allvarliga flyttvärk som gör att jag ser ut som en tant som stapplar runt (Nelson tittar underligt på mig) så känns det som om man gnidit lite med sandpapper mot gomen.. Idag på jobbet så blev det rast *wohoo* ställa in maten i mikron *pling* sätta sig och äta.. maten ser lite varm ut men det brukar ju inte vara någon fara (!?) varmt potatismos fastkletat i gommen.. AJ!  = blåsa

Så nu förstår ni varför jag tröstätit 10 jordnötter.. (var tvungen att sluta för det var inte så gott och sen blev jag sugen på vårrullar och då var det definitivt inte gott med jordnötter)

Idag såg jag en ekorre runtspringades i ett träd.. eller neh.. nu ljög jag.. var igår bara att jag glömde säga det då ;) men söt var den iaf.. fast såg den på riktigt långt avstånd så kunde lika väl varit en skugga eller en liten katt med enorm svans som skuttade runt i trädet..

Idag har jag börjat klura lite på vad jag ska köpa för julklappar och börjar få lite idéer om vad det kan bli för något.. skönt att börja i tid.. och helt fantastiskt.. Storebror har önskat sig något i år.. har lust att springa ut och köpa en present redan nu av ren lycka för att det blev så enkelt.. fast.. affärerna är stängda.. och sen måste jag nog ta på mig lite mer kläder.. och inte att förglömma pudra näsan.. neh.. väntar nog till måndag istället..

Åh.. saknar musik! Den (musiken) finns i datorn (den andra) som står och skräpar i ett hörn.. men sätt ihop den då! tycker ni säkert nu.. och ja.. det borde ju inte vara så svårt men jag har ju inget skrivbord och det är ju lite halvtrist att sitta på golvet och utveckla tantrygg eller något liknande..

Så nu gäller det att leta skrivbord.. problemet är bara att jag har en väldig tydlig bild av hur jag vill att skrivbordet ska se ut.. ett äldre skrivbord i mörkt trä med 5 lådor.. och eftersom jag är skapligt envis så inser jag att det här kommer att bli ett problem.. bli m.a.o. inte förvånade över om datorn fortfarande står i hörnet och skräpar om ett halvår..

Hmm.. måste nog göra lite positiv reklam om mig för att väga upp alla erkännande om brister i min karaktär.. jo jag är.. hmm alldels underbar och ett underbarn.. (lite äldre dock).. ja det borde väl ha täckt in det mesta..

*tips* vill du bli min bästis - köp ett PS3 (eller 2) + singstar.. så lovar jag att prata med dig i telefon då och då..eller någon gång ibland iaf.. typ.. kanske..

Neh nu ska jag hitta på något att roa mig med en stund och sedan jobba på att lägga mig innan 12 ikväll.. innan 1 iaf.. ska ju upp tidigt imorgon igen och jobba.. söndag med.. så behöver ju min bli snyggare-sömn

Här kommer en bildgåta


- gissa vem/vad som gömmer sig under täcket




Flyttvärk

Imorse vaknade jag med flyttvärk.. så här gick det till:

Vaknade

snoozade

somnade

vaknade

snoozade

somnade

(det här hände några gånger)

bestämde mig för att gå upp

satte ner fötterna på golvet och ställde mig upp (försökte)

*aj aj aj aj*

upptäckte att vaderna hade blivit mycket kortare under natten.. kunde ha förebyggt detta genom att stretcha dagen innan men kanske lär jag mig det till nästan gång..(troligtvis inte).. Nu undrar ni säkert vad jag gjorde igår som orsakde min flyttvärk.. eller så gör ni inte det.. men det skiter jag i för det är min blogg =)

Så alltså.. var ju ledig igår och eftersom jag ännu inte hade tömt vindsförrådet och de nya flyttar in snart så var det dags att göra det igår.. vilket resulterade i en hel den springande upp och ner för trappor med kartonger..

Ångrar nu rejält att jag inte var ute och spelade fotboll eller något när jag var yngre istället för att läsa böcker.. Då hade jag inte fått träningsvärk i benen efter att springa upp och ner i trapporna och dessutom hade jag inte haft X antal kartonger med böcker att springa upp och ner med..

På tal om vinden så var Nelle och jag inne på vinden idag och spanade (en favoritsysselsättning) (hans - inte min) var ett tag sedan sist så han idiot kelade med mig en stund av ren lycka och fortsatte sedan till att spana in förrådet och upptäckte då att det var i stort sett tomt förutom några kvarglömda rullar med tapeter vilket resulterade i lite jamningar.. 

och ja.. det är väl det mest spännande som hänt mig idag.. lovar att klättra i berg och hoppa fallskärm nästa vecka så att jag har lite mer intressant att skriva om.. eller neh.. är faktiskt höjdrädd så ni får nöja er med mycket prat om inget =)

I helgen så kommer mamma och pappa... vilket betyder att jag får hit mitt nya vardagsrums bord *wohoo* och att bokhyllorna skruvas fast i väggen.. vilket i sin tur betyder att jag kan ställa in mina böcker i bokhyllorna vilket betyder att jag blir av med 17 kartonger och äntligen kommer åt mina gaderober och kan stoppa in lite kläder/lakan/handdukar i dem.. eller bara något utav dem med tanke på att de är smala som tusan.. men då kanske jag får lite rum i de stora gaderoberna och kan ställa in en byrå och hyllor så att jag får lite ordning och redan i livet.. 

Neh kanske dags att gå och lägga sig då så att man är redo för all spänning i livet..

Das wetter 2

Så var det då åter igen vädret.. Kallt regn i november -  Nej tack! Jag har faktiskt redan vatten hemma.. och det går att få varmt dessutom..

På vägen hem så cyklade jag åter igen på några av mina dagliga A-brunnar.. och upptäckte då att det stod A Tierp på en av den. hmm *hämta kartan* Neeh.. dit tänker jag inte flytta.. dumma brunnar.. Tror iofs att även A-brunnarna är trasiga för nu har jag inte pluggat något utan går mest runt i ett vacuum.. men Anna - lovar att testa din bok + vin-metod =) FInns det några rekommendationer på hur stor del bok det ska vara och hur stor del vin?

Men nu har jag börjat så där bakvänt igen..

Dagen började imorse.. vaknade någon timme innan klockan ringde.. av mardröm.. och det var ingen sån där "ja men det var ju lite halvläskigt" utan mer "Jag vågar inte gå upp och kissa" läskigt.. Ibland önskar man att man inte hade så bra fantasi..  men jag tog mig både fram och tillbaka till toaletten och hann somna om innan klockan ringde.. och sen ringde klockan.. skit också! Sen hände något underligt..tog mig upp ur sängen och sprang runt lite i lägenheten och då stack jag mig i foten på något.. aj... satte mig ner för att se vad det var.. och det var.. håll i hatten.. ett hårstrå.. mm det är sant.. kan ha varit ett morrhår iofs .. visserligen var jag trött och så men det var ett hårstrå/morrhår som jag stuckit mig på och som dessutom satt fast rätt ordentligt så jag fick dra ut det.. aj.. ni förstår varför man undrar om föräldrarna verkligen fick ihop alla byggklossarna från IKEA rätt när de byggde ihop mig..

Överlevde traumat och tog mig till jobbet.. jobbade.. kom hem.. trött.. sen ringde någon på dörren.. kom in.. ville sälja lexikon.. mer trauma.. kom undan och sen blev jag trött igen och nu är jag här =)

Imorgon kommer Janne och han ska installera åt mig så att jag får både bredband och fast telefon.. gillar Janne skarpt.. eller gillade Janne skarpt fram tills han sa att han skulle komma hem till mig halv 9 på morgonen.. på min lediga dag.. Janne - det kommer aldrig bli något mellan oss.. det är bara att acceptera.. jag gillar att sova på morgonen och så är det bara !

Humma humma.. jo just det.. har tänkt att förstora lite bilder och sätta upp på min tavellist som sitter ovanför soffan.. hittat några bilder som jag funderar på att förstora..















Nå vad tycker ni? Någon jag kan smälla upp på väggen? =)

btw på jobbet så stod det om en reklamfilm som banverket gör som ska hindra unga från att hoppa och skutta på tåg och bli eliktrifierade för att ta det kort.. och då stod det även olika tv kanaler + olika hemsidor som filmen skulle visas.. och då var det youtube.. inget konstigt där.. men sen: Kossan och Jesper?!  Japp..då är man visst gammal och har ingen koll på riktigt då då =)

Nu ska jag lukta lite på Nelson så jag blir glad igen.. just det.. Åhléns.. gick in där idag.. och de senaste gångerna när jag varit där så luktar det otroligt gott när man går förbi parfym avdelningen.. herr perfym.. kan inte riktigt lista ut vilken av parfymerna det är eftersom det finns så många flaskor på samma ställe.. och lika bra är väl det för inser att det skulle vara lite knepigt att köpa en herrparfym och sitta hemma och sniffa på... erkänner.. jag är luktoman.. tur att man har Nelson som sagt för det är ju inget konstigt att lukta på honom iaf.. eller? =)


Måndag igen..

..och vad ska man säga om idag.. jo.. som mamma sa i Österrike en gång för längesedan "Das Wetter".  Regn och blåst.. galet mycket blåst.. man kanske skulle börja med att titta på vädret på tv så man har någon koll på vad man har att vänta sig..

I helgen var jag hos Teresa och Sebastian i Helsingborg.. När jag kom hem så upptäckte jag att jag tagit 129 kort.. "Vad går hon på nu då?" tänker ni säkert och inte så mycket mer än golvet.. men vad ska man göra när man hittar så mycket sött att ta kort på? =)

Vi har Pelle



och Tove



På lördagen när jag kom ner så åkte vi med båten över till Helsingör och på båten tillbaka så inhandlade jag lite alkohol..

"It´s a bag in box.... it´s a bag in boox" (Jupp, den är störig)



Sen blev jag lite tjejskadad och köpte söta små flaskor som jag inte vet vad jag ska ha till egentligen men något ska jag nog klara av att klura ut =)



Själv tycker man ju att man inte direkt ser ut som 18 längre men på båten så fick jag visa leg.. kan ju varit att hon tyckte att jag såg ut som en ovanligt trött ungdom iofs ;)

På tal om det.. såg att mitt vita hårstrå har valt att visa sig igen.. m.a.o. dags att gå till frisören! Man vill ju inte skryta med sin visdom så lika bra att färga över det =)

Söndag så kikade vi på HIF - Göteborg. Trots långkalsonger så var det kallt kallt men kul (By the way.. om man får på sig långkalsongerna under jeansen så kanske det är dags att köpa mindre?)

Inser att jag borde tagit ett kort under tiden då de faktiskt spelade men ni får nöja er med ett från prisutdelningen:



Eh... We´re not gonna take it i dansbandsversion? Hmm.. tror det lät bättre när jag sjöng den som 5åring.. (Måste verkligen sluta att titta på tv på natten)

På tal om inte så mycket annat så bestämde jag mig för att pröva på en bok som jag fått rekommenderad några gånger... och ja jag läser ju ändå böcker på löpande band så varför inte?



Men nu funderar jag på om man inte skulle kunna köpa glädje istället? Jag har 15:- på mig om någon erbjuder =)

På tal om nästan det så klev jag på tåget i Nässjö vid 11 ungefär och gick då en sväng till bistron.. Där upptäckte jag en dam glatt hållandes i en flaska vin och en herre sittandes vid ett bord och smuttandes på lite starksprit.. spännande..

Något som gör mig glad är iaf att man kan röra sig hyfsat i lägenheten.. det är på långa vägar inte i ordning men efter min nödstädning så går det riktigt bra att undvika att få blåmärken när man går runt i lägenheten.

*bildbevis*



Fick ju inflyttningspresent idag också *tack Hedvig*



Nehe hörrni nu måste jag nog allt ta och lägga mig och ni sluta hänga med i mina snurriga tankar.. Kikade i kalendern och upptäckte att jag ska upp tidigt varje dag den här veckan.. till och med på min lediga dag.. suck, fy, blä och kräks.. men ska bli skönt att ha en fast telefon och mitt "riktiga" internet =)

Upptäckte på jobbet innan idag något som kommer att göra mig galen framöver.. gah.. men jag kan inte berätta vad =)


Säng sova sova säng

Ja imorse vaknade man alltså.. och det var alldeles underbart.. ja eller.. vakna delen var så där men ligga i en varm och gosig säng var hur skönt som helst.. men sen ringde klockan igen.. och igen.. och igen.. (!) Jag stack ut tån så smått och upptäckte att det inte alls var lika mysigt utanför sängen.. *brr*.. nu förstår jag varför man borde ha på sig typ underställ när man går och lägger sig och inte det man är född i..

Jaja.. upp kom jag till slut och iväg till jobbet och min arbetsplatsträff.. hoppar över att skriva något om den för vill ju inte att ni ska sitta och somna till så här på fredagskvällen..

Sen fick vi äntligen sluta 17.15 och då gick jag till Colorama och inhandlade lite saker som ska förvandla spegeln från blå till lila..

Färg så klart



Men inte räcker det med färg inte.. man ska ha målartvätt:



Sandpapper



och inte att förglömma penseln (ingen fingerfärg här inte)



Nog om mitt målande too be..

Försöker klura lite på vad jag ska packa inför min färd till Helsingborg imorgon.. jag packar för bad, fiske och fotboll.. hmm.. stötte på ett stort problem på en gång.. tappade underdelen till min bikini i Grekland.. och är inte lättast att hitta badkläder i november kan jag lova.. och känner mig inte fullt så fri att jag badar utan bikiniunderdel i badhuset..

Hav och sjö - ja

Badhus - Neeh

hmm så då återstår fiske och fotboll.. och eftersom det är utomhus så ska jag snart börja rota i min klädhög och leta efter något varmt att stoppa ner i väskan.. hmm ja.. börjar bli dags att stoppa ner något i väskan iaf med tanke på att jag inte packat ner något alls än och jag har en del annat att knåpa med också innan jag ska lägga mig..

Men vill inte packa nu och sitta hemma.. vill vara ute och festa och dricka vin och lyssna på musik och dansa och sjunga falskt.. högt..

sk och it också.. jaja.. ska ju bli skitgammal hade jag tänkt så hinner väl med det också någon dag =)

och nu till en ego tripp:

Hade en kund i telefon som sa att om han hade en så trevlig tjej som mig som flickvän så skulle han var lycklig resten av livet.. synd bara att jag inte är så sugen på att bli uppraggad i telefon.. och ja.. det var faktiskt lite avtändande också.. så trevlig är jag faktiskt inte..

Tror jag har gått och blivit lite beroende av lila.. och det är väl inte så farligt om man inte ska sniffa på lila tänker ju säkert ni nu men jag tror det kan finnas risk för för mycket lila.. Har gula tapeter i sovrummet och.. tycker om gula tapeter ungefär lika mycket som jag tycker om banan.. Usch, fy och blä är några av de trevligare orden jag kommer på om banan.. men ja... och den enda färgen jag kommer på som faktiskt kan passa bra till gula tapeter är lila.. och då tänkte jag lila spegel, lila gardiner, lila sängkläder, lila tavlor och ja.. börjar inse att det kanske är lite mycket.. så.. hjälp mig.. vilken färg kan jag överdosera till gula tapeter mer?

Måste nog ta och avsluta med en pinsam bekännelse. Såg en gammal musik video med Bruce Springsteen när han var uung och jag kunde inte sluta titta.. blev nog lite småförälskad.. delar av mig iaf ;)

Neh dags att sluta innan det hoppar ur fler saker man inte borde berätta =)








Arg?

Tyckte någon lovade att arg skulle komma snart.. så nu undrar jag, när kommer arg? Skulle behöva arg nu.. arg skulle få lamporna uppsatta och bokhyllan fastskruvad i väggen..

Jaja.. igår fick jag lite gjort i alla fall så nu har lägenheten gått från att se ut som kriget till att se ut som sju svåra år.. woohoo.. eller ja.. hmm..

Lyckades få upp en en hylla i badrummet:




Lite frusterad ett tag när jag upptäckte att jag inte hade några bits som passade skruvarna. Så då fick jag först använda en sån här:



(tålamodsprövande)

Sedan fick jag skruva i sista biten med fel bits:



Lyckades även få upp krokar i köket, blev visserligen lite snett och en ooopss blev det också men nu sitter den där:



Handlade lite på vägen hem också och då kunde jag inte låta bli att köpa en chokladkalender. Visserligen smakar chokladen blä men har inte gått ett år utan att jag haft en chokladkalender sen jag var liten (Ja jag var lite bortskämd med vissa saker) (hade en 7-8 kalendrar varje år som mamma kom in med varje morgon) (Hmm ja fast bara 1 med choklad då *påpeka*)



Köpte en tidning då man fick med en kokbok till den, då jag är bra på att köpa kokböcker som jag aldrig använder så kunde jag självklart inte motstå



Imorgon har jag arbetsplatsträff att se fram emot = huvudvärk..

..meen efter hvudvärksdagen så kommer helgen och då är jag ledig och ska sätta mig på tåget ner till Helsingborg, Teresa och Sebastian =)

Och sen efter helgen måste arg komma för då har jag massor att pyssla med.. funderar på att måla om den blåa spegeln lila t.ex... skulle passa mycket bättre (hoppas jag).. Fast plocka i ordning är väl det viktigaste.. En som funnit sig i röran är i alla fall Nelson:




Should I stay or should I go?

Temasången för dagen är "kom och ta mig långt härifrån, kom ta mig långt härifrån".. ni vet den där låten där de klappar så där käckt i händerna på varandra under låten..

Kan inte bestämma mig för om jag ska stanna här i Tranås eller om jag ska flytta vidare.. svårtsvårtsvårt...
Herr Nelson är ju inte smidigast att ha med sig i en flytt direkt och för att inte tala om att jag inte har någon aning om vilken stad jag skulle flytta till.. hjälp.. vad göra? Tips någon?

Har ju precis flyttat till en ny lägenhet och det ser ut som kriget för tillfället (hoppas på att det blir ett kort tillfälle).. Inte för att jag egentligen vet hur ett krig ser ut men.. med tanke på att jag alltid bott i Sverige så är jag alldeles för ung för att veta hur ett krig ser ut men kan nog tänka mig att det ser ut lite som det gör här nu.. fast lite mindre lerigt förstås..

Nya tankar/saker som poppar upp i mitt huvud för dagen (eller snarare natten) är:

- Den som har flest vänner på facebook när han/hon dör måste ha slösat bort väldigt mycket tid

och

-Ego

Är tydligen bra att vara egoistiskt till viss del har jag hört.. men hur gör man?

Neh nu har det visst redan blivit imorgon så dags för mig att lägga sig att sova..ska ju upp tidigt imorgon.. huvva..

Håll nu tummarna för att jag lyckas rota fram något plagg bland alla saker så att jag kan ha kläder på mig imorgon också..och håll tummarna för att jag får sova hela natten.. och för att inte glömma att imorgon ska bli en bättre dag (är inte det en låt?) men håll inte för hårt.. vill ju inte att ni ska få blåa tummar heller..

Nu ska jag gå och vårda mina egna blåa kroppsdelar..

Natti..

Bidde ingen bild den här gången så ni får föreställa er något själva =)


Ok, när tar filmen slut?

Måndag igen, vilket innebär att det varit helg nyss och ja vad ska man säga? Hoppar över att kommentera den för mamma har lärt mig att det är fult att svära så ja..

Av någon underlig anledning så har mitt liv på senare tid börjat likna film. Ni vet i filmer då det alltid finns musik för att förstärka vissa scener? Min hjärna har bestämt sig att det skulle ju vara häftigt att snurra runt låtar i skallen som passar in på saker som hänt.. ni förstår varför man blir trött på sig själv ibland.. Senaste låten som yrat runt är låten som Jonas Gardell skrev till den där filmen..hm ja.. ni fattar säkert inte men ändå =) Har även blivit lite lätt dement på sista månaderna.. usch, fy och blä tänker ni kanske nu.. och ja att glömma spisen på i tid och otid eller glömma saker som man ska göra är faktiskt hyfsat surt.. men.. tror faktiskt att det skulle vara ganska skönt att vara helt dement.. tänk att få glömma.. vad gott man skulle sova! Ge mig tillbaka min sömn! blir galen snart..

Eh ja.. där spillde det över..

Ni skulle se Nelson nu.. han ligger i knät och ser lite ut som en Hare-wannabe och är sötast i stan =)

Blir inget nytt kort på han nu för flyttar jag från soffan så kommer jag inte bli populär så det får bli en gammal bild innan vi nanar:




Hjälp.. konspiration.. låten som spelas runt i mitt huvud nu på senaste tid spelas nu på tv.. hmm.. måste nog sluta tänka.. verkar som om allt jag tänker på slår in.. och ja.. inga vidare grejjer hittintills.. fast förresten *utnyttja* har ju alltid velat vinna onödigt mycket pengar *tänkavinnapengartänkavinnapengartänkavinnapengartänka..*


RSS 2.0